Mit érezhet baszki az ilyen csúcs BL napokon amikor ki van baccva a fórumról. Nem tud pusztítani, nyomorba dönteni. Vajon mivel tölti az időt? Valszeg kinéz egy desztinációt a térképen ahol még nem söpört végig vmi dögvész és vesz egy repjegyet.hehetheoriginal írta: Hallod mágnás, en direkt csinalom trollkodasbol meg jinxbol, remy meg egyszeruen egy aljageci fereg, aki unnepli, ha osszedol es elpusztul a labnyoma menten az univerzum![]()

OFF
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Hallod mágnás, en direkt csinalom trollkodasbol meg jinxbol, remy meg egyszeruen egy aljageci fereg, aki unnepli, ha osszedol es elpusztul a labnyoma menten az univerzum

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
Ismerek egy történetet egy forex kereskedőről. A stratégiája egyszerű volt, találj vesztes kereskedőket és csináld az ellenkezőjét. Benne volt fizetős csoportokban, ahol követte a többieket és gyűjtötte az adatokat. Volt egy füzete, abban jegyezte fel a vesztes kereskedők pozícióit nap és idő szerint, komplett adatbázisa volt. Úgy képzeljétek el, hogy kapott egy értesítést “Scott longra ment a eurusd-n, úgyhogy nyitok egy shortot”. A fickó állítólag már visszavonult multimilliomos-dollárban. Fenntartásokkal kezelem ezt a sztorit, egy podcastben hallottam.
Régóta olvaslak titeket, tudok én is Remy fekete mágiájáról, mellé oda lehet tenni Hehét is. Lenne egy ötletem, ami ha megvalósítható azzal az egész fórum jól járna: egy telefonos Madridom app, ahol be lehet állítani, hogy küldjön értesítést amikor az említett két úriember hozzászólt a BL, EL, Bundesliga, Seria A vagy PL topikhoz. Meccsnapokon a többi fórumtag megteszi az ellenkezőjét annak amit beírtak, így hosszútávon mindenki jó sokat kereshet.
Régóta olvaslak titeket, tudok én is Remy fekete mágiájáról, mellé oda lehet tenni Hehét is. Lenne egy ötletem, ami ha megvalósítható azzal az egész fórum jól járna: egy telefonos Madridom app, ahol be lehet állítani, hogy küldjön értesítést amikor az említett két úriember hozzászólt a BL, EL, Bundesliga, Seria A vagy PL topikhoz. Meccsnapokon a többi fórumtag megteszi az ellenkezőjét annak amit beírtak, így hosszútávon mindenki jó sokat kereshet.
A történet mellett ez a komment adta az ötletet.Realista24 írta:hehetheoriginal írta: ma papi ellövi a hármasikreket, tripletteNem vagytok ti rokonok?
Igen eddig a porig jutottam én is. Szólj majd hogy ment a permet.babaking írta:Beltérben régen működött a csali. Kint ilyen porral próbálkozok, és csak lokálisan működik. Értsd ahova kiszórom ott jó, cserébe 5 méterrel odébb feltúrják a kertet. Van ennek vízben oldható változata- az lesz a következő és korbepermetezem vele kertatHalfkey írta: Áhhh teljesen más a két dolog. Beltérben pofon egyszerű, működik minden méreg/csali, sőt ha vonulási utat ecettel
törölgeted sima az is. De kültéren végtelen az utánpótlás sajnos.
- hehetheoriginal
telebaszod cd-vel a kertet, teraszt, lenn az utcán mindenhol kábelek az e-autó töltőknek, micsoda jövő, milyen szép városkép
amúgy meg macska, kutya, pl egy vadászkutya, mint a beagle (ha már ha jol látom a kertrobbantós videon is azok vannak
), és legalább mozgásban lesz, lefárad a nap végére

amúgy meg macska, kutya, pl egy vadászkutya, mint a beagle (ha már ha jol látom a kertrobbantós videon is azok vannak

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
cd-k működnek, anyuék is azt használnak teraszon, de a leghatásosabb megoldás kutyus, bár városi környezetben az már neccibbmiro. írta:En regebben lattam cd-ket fellogatva.ikelemen5 írta: Galambok ellen az erkélyen van valakinek működő módszere, megoldása??![]()
Lehet,hogy a feny ami a cd-rol tukrozodik,az zavarja vagy fel tole.(?)
Egy probat meger mielott rajuk losz.

- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
En regebben lattam cd-ket fellogatva.ikelemen5 írta: Galambok ellen az erkélyen van valakinek működő módszere, megoldása??![]()
Lehet,hogy a feny ami a cd-rol tukrozodik,az zavarja vagy fel tole.(?)
Egy probat meger mielott rajuk losz.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:

Ennel egyszerubben gyujtottam be oket

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
https://www.youtube.com/watch?v=IGJ2jMZ ... AnthillArtRealista24 írta:Gyujtsd fel a hangyabolyt, nekem eleg jol mukodott ez a modszer.Halfkey írta: Áhhh teljesen más a két dolog. Beltérben pofon egyszerű, működik minden méreg/csali, sőt ha vonulási utat ecettel

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gyujtsd fel a hangyabolyt, nekem eleg jol mukodott ez a modszer.Halfkey írta: Áhhh teljesen más a két dolog. Beltérben pofon egyszerű, működik minden méreg/csali, sőt ha vonulási utat ecettel
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Beltérben régen működött a csali. Kint ilyen porral próbálkozok, és csak lokálisan működik. Értsd ahova kiszórom ott jó, cserébe 5 méterrel odébb feltúrják a kertet. Van ennek vízben oldható változata- az lesz a következő és korbepermetezem vele kertatHalfkey írta: Áhhh teljesen más a két dolog. Beltérben pofon egyszerű, működik minden méreg/csali, sőt ha vonulási utat ecettel
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Áhhh teljesen más a két dolog. Beltérben pofon egyszerű, működik minden méreg/csali, sőt ha vonulási utat ecettel
- h3x0r
Nekem a konyhaban volt veluk problemam. Kiprobaltam az osszes hazi praktikat: szodabikarbona, ecet, citrom, baberlevel, fahej, só. Vegul vettem egy raid hangyacsapdat, piros dobozos, van benne egy feher hoki korong alaku papir/muanyag benne a mereg, amit bevisznek a bolyba. Par nap alatt kiirtotta mindet. Szerintem kint is mukodhet.babaking írta: Szerk. Sorry kertes házban lakom, én inkább a hangyákkal harcolok. De majd biztos jön megoldás![]()
És arra van megoldásod?babaking írta:Kevesebb bablevesikelemen5 írta: Galambok ellen az erkélyen van valakinek működő módszere, megoldása??![]()
Szerk. Sorry kertes házban lakom, én inkább a hangyákkal harcolok. De majd biztos jön megoldás![]()

Műfüvön kívül.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Macska, légpuska, madár csapda.ikelemen5 írta: Galambok ellen az erkélyen van valakinek működő módszere, megoldása??![]()
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mufuikelemen5 írta: Galambok ellen az erkélyen van valakinek működő módszere, megoldása??![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kevesebb bablevesikelemen5 írta: Galambok ellen az erkélyen van valakinek működő módszere, megoldása??![]()

Szerk. Sorry kertes házban lakom, én inkább a hangyákkal harcolok. De majd biztos jön megoldás

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babaking 2024. május 7., kedd 20:23-kor.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.