Premier League
Re: Premier League
tehetséges játékos kovacic, csak az a baj, hogy ezt teljesítménybe átültetni nem tudja. harcolhatna casemiroval az első számú cserekps pozícióért
Mondjuk ahhoz képest amennyit játszott szerintem kb semmit nem fejlődött 2 év alatt.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tehát ez az érv, hogy sokat játszott? Ezért látnád a Madrid kezdőjében?
Nem illik.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Azért tavaly lehúzott az Interben 3000 percet (20 évesen), előtte 2000-et. Igaz, hogy az Inter szar (8. hely a Serie A-ban), de ez a Real egyik nagy hibája (és a szurkolóknak is): csak befutott, menő, túlsztárolt embereket veszünk, akarunk. Van rengeteg olyan játékos, akire legyintünk, aztán máshol befutnak, pl 2012-ben volt egy kölyök, aki a Seria B-ből feljutó Pescaraban játszott hasonló szerepkörben, mint az Interben tavaly Kovacic...Kerlon írta:Nincs túlfújva??????? Egy döcögő Interben sem volt nélkülözhetetlen, aztán mindig felröppen a neve, mintha évek óta jól szerepelne.

Attól, hogy valaki tetszik több szurkolónak, még nem biztos, hogy túl van fújva, mint Pogba, vagy Sterling, akikért 1-2 jobb év után 60-80-100 milliókkal dobálóznak. Kovacic fiatal, már most elég jó focista, a szar Interben soha nem fog elérni semmit és az ára sem lesz elszállva, pont ezért.
off vége
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Óriási játékos....élvezet nézni ahogy birtokolja a labdát,ahogy hisz magában,ahogy tudja,hogyha nála a labda,akkor jó helyen van,lassitja,gyorsitja,kiviszi oldalra,visszaveszi.....egy centimétert nem fut feleslegesen ezt azért tudja mert olvassa a játékot,tudja mi lesz 5...10 mp múlva.....nem néz a labdára ha megy felé,mert tudja hogy le tudja venni.....a passzai erőssége,pontossága fasza.....
bírom afaszit......kurva jó játékos.
bírom afaszit......kurva jó játékos.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
Azért felvetődik pár dolog..ha nem lett volna sokáig lekorlátozva, ha nem kéne ezt a testet cipelnie 10 éve...persze utóbbiból előnye is származott nyilván. Komoly a pali.
Nem illik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az a ********* ám hogy touré 37 perc és dupla,és vesztett labda nélkül teng-leng.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Yaya kiszedte a pókot
Jézusmekkoragól.

Jézusmekkoragól.
Tavaly 2 gólig meg 10 gólpasszig jutott. És Cavani még mennyi forintos labdát szerencsétlenkedhetett el. Szóval szerintem elég jól nyomja a kis olasz előre is a bogyót.R.M.C.F írta:Mostanában többször is kivették a mélységi posztról,és betolták oda ahol nálunk modric....jobb belsőnek.Őt amúgy miért Modric utódnak képzelitek el?Mármint azt értem, hogy az ő helyét venné át a kezdőben, de a stílusuk nem pont ugyanolyan. Kevésbé támadó felfogású, mint a horvát, nem indul meg annyit előre a labdával, nekem legalábbis úgy tűnt eddig.
persze az a poszt meg fog szűnni....igy verratti is mehet a munkaügyre egy ingyenes tb támogatott átképzésre...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Túl magas labda volt, én már le sem csaptam, de szerencsére te itt vagy.Kerlon írta:Nincs túlfújva??????? Egy döcögő Interben sem volt nélkülözhetetlen, aztán mindig felröppen a neve, mintha évek óta jól szerepelne.

1 ember felhozta ezt a gyereket, a többi meg mondja utána, gondolom fm vagy hasonló források alapján.
Közben Yaya dupla.
Nem illik.
-
Mostanában többször is kivették a mélységi posztról,és betolták oda ahol nálunk modric....jobb belsőnek.Őt amúgy miért Modric utódnak képzelitek el?Mármint azt értem, hogy az ő helyét venné át a kezdőben, de a stílusuk nem pont ugyanolyan. Kevésbé támadó felfogású, mint a horvát, nem indul meg annyit előre a labdával, nekem legalábbis úgy tűnt eddig.
persze az a poszt meg fog szűnni....igy verratti is mehet a munkaügyre egy ingyenes tb támogatott átképzésre...
Nézitek a city meccset? Touré odarakta nekik úgy ahogy bodonyi béla 1984 ben a fradinak.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
És amúgy tényleg. Mondjuk engem annyira nem zavar, csak nem értem az egész helyzetet. No, de majd idén. Erősödött az Inter is, meglátjuk mit tol idén.Kerlon írta:Nincs túlfújva??????? Egy döcögő Interben sem volt nélkülözhetetlen, aztán mindig felröppen a neve, mintha évek óta jól szerepelne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Nincs túlfújva??????? Egy döcögő Interben sem volt nélkülözhetetlen, aztán mindig felröppen a neve, mintha évek óta jól szerepelne.
K
K
- kiserik_2
Modric mellé/helyére is kell majd valaki előbb utóbb, én meg bírom Kovacic játékát, fiatal, nincs túlfújva, jól mozog, van esze a játékhoz és még horvát isziro4vr írta:És hogy jön már megint ide Kovacic?

De ez itt amúgy is off

- kiserik_2
Én elnézegetném jövőre apalesz77 írta: Nem Modric poszt a brazil, ahol ő a legjobb oda ott van nektek James és Isco, felesleges lenne nektek.
--------Benzema
Coutinho-Isco-James
------Kroos-Modric/Kovacic
kezdőt.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Az a baj, hogy Luchonak nem kell ilyen stílusú középpályás, nem melózik eleget.. Pedig szerintem is tökéletes pótlása lenne, ő és Isco azok - Thiagon kívül -, akiket el tudok képzelni Ini utódnak. Házon belül nem tudom lenne-e olyan, aki tudja pótolni, Rafinha nekem úgy tűnik, hogy nem lesz olyan szint, bár eddig elég biztató az előszezonja, Halilovic meg hatalmas kérdőjel egyelőre - bár jövőre már számítunk rá elvileg.Kerlon írta:Iniesta helyére tökéletes lenne a Barcának.
Nem Modric poszt a brazil, ahol ő a legjobb oda ott van nektek James és Isco, felesleges lenne nektek.dannen írta:ránk meg nem is gondolsz?modric 31 lesz jövő szeptemberben, persze a brazil még nem az a szint de meg van benne a potenciál
Őt amúgy miért Modric utódnak képzelitek el?Kerlon írta: Modric utódjának meg Verrattinak KELL lennie.

De amúgy mindegy is, Verrattiank hozzánk kell jönnie! :Đ
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ne aggódj, lehet, hogy csak néhány hónappal az indulás után lett élesítve..Kerlon írta:Indulás óta van?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Kane-re azt mondja Pochettino hogy sehova...erre mondom èn hogy,azt majd LevyLevy eldontiKerlon írta:Csak a fórumot szoktam frissíteni.![]()
Amúgy Angliában sok pénz fog még mozogni, mert mindenki ilyen last minute offerrel Perez módjára fog perkálni. Szóba hozták Kane-t a Uniteddel, evertonos Stonesért elvilg 42 milliót adna a Chelsea stb.. Meg ugye De Bruyne. Meg majd Benzema az utolsó napon.
Szerk.: most látom, hogy itt is van neki egy kis hírsáv. Lehet elütőbb színnel jobb lenne.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...