Elég hamar átrajzolódik a boltok által alkotott térkép Alin, szinte havonta újak vannak. Szóval azt javaslom olvasgass reviewkat a termékről és a boltról is, és kérj képet az eladótól. 2-3 nap alatt így ki lehet deríteni honnan érdemes rendelni.whitemadrid írta:Sziasztok , rendelt már valaki Aliepress-ről Real mezt ?
Melyik eladótól érdemes , van olyan aki már többször rendelt bizonyos hirdetőtől gond nélkül ?
Köszi a segítséget .

OFF
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: OFF
- whitemadrid
Sziasztok , rendelt már valaki Aliepress-ről Real mezt ?
Melyik eladótól érdemes , van olyan aki már többször rendelt bizonyos hirdetőtől gond nélkül ?
Köszi a segítséget .
Köszi a segítséget .

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Profi vagy hobby szinten fotózgató fórumtársainmtól kérnék segítséget
Tudtok olyan könyvet, amit érdemes ajándékba venni egy lelkes amatőr fotósnak? Olyanra gondolok, ami tartalmazza a legújabb technikákat, trendeket, ötleteket ad stb. Ha tudtok ilyet, legyetek szívesek ajánljatok nekem
Előre is köszönöm!

"And my heart will leave you never."
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
+1, Heves megyében is ez volt, legalábbis 2008-12 között, MINDEN EGYES NAP. pfejj de gyűlöltem őket.Realista24 írta:Vizitdíjhoz egy gondolat; nem boldog boldogtalan járt a kórházakba, rendelőkbe?![]()
Szerintem a nyugdíjasklubok 50%-a azért zárt be, mert megoldották a rendelőkben a traccspartit, beültek reggel az iskola kezdésére igyekvő buszokra, elfoglalva ezzel a helyeket, mert nem érnek rá fél órával később.
Majd be a körházakba, rendelőkbe, aztán indulhat a 3-6 órás dumaparti.
Aztán hiába volt időpontod, mert negyedóránként beírják a betegeket, de Maris, Katus meg Vicuska heti kétszer elmeséli minden osztályon az életét és már kész is az egy órás csúszás kilencre.
A fenti példa Fejér megye állapotát tükrözi.

Hát igen. Hogyha elhal a konkurencia és nem jön új akkor általában ez van.Elég szomorú, hogy '90 óta kis hazánkban nem alakult ki olyan politikai színtér, hogy az ember elmenjen szavazni. Ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Fidesz teljhatalmasodjon.

És milyen jó hogy mi nem az a barbár nép vagyunk. Bár a mieink sem sokkal viselték normálisabban, itt is elszabadult a csorda, ha jól emlékszem.Há' mi ez te? Tőlünk egyel délebbi országban -kis túlzással- másnap már a parlament előtti póznán lógott volna az emberünk.![]()
Nincs is.nem lenne ebben a ciklusban ketharmaduk

r24 erre gondoltam en is. sajat tapasztalat alapjan al tudom tamasztani amit irtal en erre irtam a boldog boldogtalant. gyakorlatilag odajartak beszelhetni a nyugdijasok de ez a 11. kerben is igy ment nem csak videken. en a vizitdij mellett foglaltam allast de errol bezzeg egybol kellett es lehetett nepszavazni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2016. február 24., szerda 9:17-kor.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Elég szomorú, hogy '90 óta kis hazánkban nem alakult ki olyan politikai színtér, hogy az ember elmenjen szavazni. Ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Fidesz teljhatalmasodjon.
Nincs bal oldal, ami valljuk be, nem is csoda, miután még mindig politizálhatnak olyan emberek akik konkrétan kijelentették, hogy adott kormányzati ciklusban nem csináltak semmit, vagy ha igen, azt is rosszul. Há' mi ez te? Tőlünk egyel délebbi országban -kis túlzással- másnap már a parlament előtti póznán lógott volna az emberünk.
Jobbik? Érthetetlen gazdasági politikával nehéz embereket szerezni a gyűlölködőkön kívül, ráadásul a narancsosok úgy látszik, jól ráéreztek erre, hogy hogy lovagolják meg a (menekült) hullámot.
Lmp: nekik egyáltalán nincs gazdasági tervük, így önként vállalva a kis párt szerepet, aki azért pár fővel jelen van az országgyűléseken..
Más: Ha van két 1,5-es vízzel teli pet palackom, az egyiket fekete, a másikat fehér pólóba bugyolálva kiteszem a napra, 1-5 óra múlva a fekete pólóba tekert palackban lévő víz melegebb lesz?
Nincs bal oldal, ami valljuk be, nem is csoda, miután még mindig politizálhatnak olyan emberek akik konkrétan kijelentették, hogy adott kormányzati ciklusban nem csináltak semmit, vagy ha igen, azt is rosszul. Há' mi ez te? Tőlünk egyel délebbi országban -kis túlzással- másnap már a parlament előtti póznán lógott volna az emberünk.

Jobbik? Érthetetlen gazdasági politikával nehéz embereket szerezni a gyűlölködőkön kívül, ráadásul a narancsosok úgy látszik, jól ráéreztek erre, hogy hogy lovagolják meg a (menekült) hullámot.
Lmp: nekik egyáltalán nincs gazdasági tervük, így önként vállalva a kis párt szerepet, aki azért pár fővel jelen van az országgyűléseken..
Más: Ha van két 1,5-es vízzel teli pet palackom, az egyiket fekete, a másikat fehér pólóba bugyolálva kiteszem a napra, 1-5 óra múlva a fekete pólóba tekert palackban lévő víz melegebb lesz?

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
https://www.border.gov.au/News/Pages/au ... ngary.aspx
Ezt a hírt majdnem megkönnyeztem. új zélandi working and holiday visára kezdtem félretenni (ápr 20.án lesz a sorsolás), de akkor változott a program.

Szerk: Eddig ugye Tajvan, Dél - Korea és Új Zélandra lehetett igényelni a vízumot (100fő) és mivel eddig a magyarok nagy része eddig megbízható volt így várhatóan pár év múlva 1000re emelik a létszámot, illetve több országba is megnyílnak a kapuk mint Chile, Kanada és most remélhetőleg ebben az évben vagy köviben Ausztrália.
Ezt a hírt majdnem megkönnyeztem. új zélandi working and holiday visára kezdtem félretenni (ápr 20.án lesz a sorsolás), de akkor változott a program.

Szerk: Eddig ugye Tajvan, Dél - Korea és Új Zélandra lehetett igényelni a vízumot (100fő) és mivel eddig a magyarok nagy része eddig megbízható volt így várhatóan pár év múlva 1000re emelik a létszámot, illetve több országba is megnyílnak a kapuk mint Chile, Kanada és most remélhetőleg ebben az évben vagy köviben Ausztrália.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Vizitdíjhoz egy gondolat; nem boldog boldogtalan járt a kórházakba, rendelőkbe?
Szerintem a nyugdíjasklubok 50%-a azért zárt be, mert megoldották a rendelőkben a traccspartit, beültek reggel az iskola kezdésére igyekvő buszokra, elfoglalva ezzel a helyeket, mert nem érnek rá fél órával később.
Aztán hiába volt időpontod, mert negyedóránként beírják a betegeket, de Maris, Katus meg Vicuska heti kétszer elmeséli minden osztályon az életét és már kész is az egy órás csúszás kilencre.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nem arrol van szo hogy hatalmon lennenek e vagy sem mert teljesen manipulalhato a fel orszag. de nem lenne ebben a ciklusban ketharmaduk ha nem kenye kedvukre modositananak mindent. a masik meg hogy mikot a vizitdijat kellett nagyon megnepszavazni akkor oromtelien ordibaltak hogy az orszag sikere ez. vegre eltoroltuk a vizitdijat. 200 ft per fo es mekkora otlet volt mar akkor is tudni lehetett. nem boldog boldogtalan jart nathaval sztkba. itt meg ha tenyleg donthetne a nep a sok idiotasaguk kozul az egyikre azt is igy gatoljak meg hogy minden alkalommal majd honapokkal toljak el. szep szavakkal nem tudom leirni mit gondolok de a tegnpi itwenger cikkbol sok szot hasznalnek erre
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Attól hogy másik országok más kormányai is megcsinálták, még nem biztos hogy jó dolog ez.
Mindegy, erről nem kell tudomást venni, úgy jobb. Hozzáteszem, enélkül is hatalmon lennének, nem ezen múlott.
Mindegy, erről nem kell tudomást venni, úgy jobb. Hozzáteszem, enélkül is hatalmon lennének, nem ezen múlott.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
A ,,nyugaton" szót picit túlgondoltam, konkrétan Franciaországra értettem a törvénymódosításos részt.
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
A választásos részhez:
A választókerületek módosítása az bizony nem a kormány találmánya, ezt már annyi országban ellőtték, hogy kb 200 éve saját neve is van a fogalomnak, ez az ún. gerrymandering. Érdekes, hogy ezzel kapcsolatban máshol nem beszélnek ,,csalásról". Kiemelném, hogy a liberálisnak mondott nyugaton a XX. század 2. felében annyiszor módosította az aktuális kormánypárt a maga javára a választási törvényt (és nem csak a választókerületeket, hanem magát a rendszert is), hogy szerintem egy kezemen alig tudnám megszámolni, mégsem beszél(t) senki diktatúráról, mint itt lentebb.
A demokratikus képviseleti rendszerben a választásra jogosult állampolgárok továbbra is eldönthetik, hogy ki legyen hatalmon. Ha valóban óriási az elégedetlenség, akkor bármilyen (értsd: többségi vagy arányos) rendszerben tükröződnie kell a többség akaratának.
A választókerületek módosítása az bizony nem a kormány találmánya, ezt már annyi országban ellőtték, hogy kb 200 éve saját neve is van a fogalomnak, ez az ún. gerrymandering. Érdekes, hogy ezzel kapcsolatban máshol nem beszélnek ,,csalásról". Kiemelném, hogy a liberálisnak mondott nyugaton a XX. század 2. felében annyiszor módosította az aktuális kormánypárt a maga javára a választási törvényt (és nem csak a választókerületeket, hanem magát a rendszert is), hogy szerintem egy kezemen alig tudnám megszámolni, mégsem beszél(t) senki diktatúráról, mint itt lentebb.
A demokratikus képviseleti rendszerben a választásra jogosult állampolgárok továbbra is eldönthetik, hogy ki legyen hatalmon. Ha valóban óriási az elégedetlenség, akkor bármilyen (értsd: többségi vagy arányos) rendszerben tükröződnie kell a többség akaratának.
- Pipita
Ezt én értem, de attól még szükség volt újrarendezni a választókerületeket, onnantól meg nyilvánvaló volt hogy úgy fogja rendezni a Fidesz, hogy az neki jó legyen (ahogy minden magára valamit is adó politikai párt is nyúlt volna hasonló eszközökhöz)PEEtör írta:A határon túliaknál és kocsikáztatásnál inkább a fidesz módszereire és cirkuszára gondoltam. A kerületek átrajzolása pedig egyértelműen azért történt, hogy a balosok mandátumát minimalizálják, és/vagy billegő körzeteket hozzanak létre (ahol szintén érdekes módon történtek dolgok), a jobbosokat pedig teljesen megerősítsék. Az egyfordulós rendszer szintén nekik kedvezett.
'18-ban még kevesebb lehetőség lesz szabadon választani. A diktatúrák sajnos nem arról híresek, hogy kiengednének a kezükből eszközöket, ergo maximum szigorodni fog a választójogi törvény, enyhülni, vagy az ellenzéknek kedvezni semmiképp.
Az egyfordulós rendszer most épp nekik kedvezett, de ezt nem tudhatták előre, csak sejtették, és ez a jövőben simán változhat. Mármint az, hogy kinek kedvez ez. Nincs kőbe vésve hogy ez a fidesznek jó mostantól örökké.
A diktatúrák meg valóban nem arról híresek, úgyhogy élvezzük ki azt, hogy nem diktatúrában élünk. Én nem hiszem, hogy 18 előtt megváltoztatnák megint a választási rendszert, de ha lenne egy használható ellenzék, akkor ki tudná használni a rendszert meg nem a fidesznek kedvez kifejezetten, hanem igazából annak, aki megnyeri az egyéni választókerületeket.
Ezzel nem tudok vitatkozni.ha az ellenzék is szeretne kormányra kerülni nekik nem ártana nem idiótának lenni, szerintem.![]()

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
De, ott is lehet, nem úgy értettemPipita írta: Ezt úgy mondod, mintha a kormánypártoknál ne lehetne zsákszámra mérni az idióta hülyéket.![]()

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
A határon túliaknál és kocsikáztatásnál inkább a fidesz módszereire és cirkuszára gondoltam. A kerületek átrajzolása pedig egyértelműen azért történt, hogy a balosok mandátumát minimalizálják, és/vagy billegő körzeteket hozzanak létre (ahol szintén érdekes módon történtek dolgok), a jobbosokat pedig teljesen megerősítsék. Az egyfordulós rendszer szintén nekik kedvezett.Pipita írta:A határon túliak kőkemény egy darab mandátumot jelentettek a fidesznek. A győztes bónusz az amit vitatni lehet, az már kb 8-9 mandátumot ért..A térkép rajzolgatása meg valóban nem túl etikus, de még így is sokkal inkább korrekt, mintha hagyták volna a korábbi állapotokban az egészet.
Ezt úgy mondod, mintha a kormánypártoknál ne lehetne zsákszámra mérni az idióta hülyéket.Amíg zsákszámra lehet mérni az ellenzéknél a hülyéket, tök fölösleges ezen filózni, mert egyszerűen nincs értelmes ellenfél.![]()
'18-ban még kevesebb lehetőség lesz szabadon választani. A diktatúrák sajnos nem arról híresek, hogy kiengednének a kezükből eszközöket, ergo maximum szigorodni fog a választójogi törvény, enyhülni, vagy az ellenzéknek kedvezni semmiképp.
Én amúgy egyik pártot sem támogatom/tam, de ami most folyik, az olyan szintén tűrhetetlen, szürreális és mocskos, hogy már ott tartok, ha csak valamelyiknek meglátom a képét, a 180 közelében vagyok, de frankón. Ja, és remélem, hogy a történelem ismétli majd önmagát, mert mást nem tudok elfogadni nekik.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Amíg zsákszámra lehet mérni az ellenzéknél a hülyéket, tök fölösleges ezen filózni, mert egyszerűen nincs értelmes ellenfél.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Pipita
A határon túliak kőkemény egy darab mandátumot jelentettek a fidesznek. A győztes bónusz az amit vitatni lehet, az már kb 8-9 mandátumot ért..A térkép rajzolgatása meg valóban nem túl etikus, de még így is sokkal inkább korrekt, mintha hagyták volna a korábbi állapotokban az egészet.
Ezt úgy mondod, mintha a kormánypártoknál ne lehetne zsákszámra mérni az idióta hülyéket.Amíg zsákszámra lehet mérni az ellenzéknél a hülyéket, tök fölösleges ezen filózni, mert egyszerűen nincs értelmes ellenfél.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pipita 2016. február 23., kedd 23:40-kor.
Pontosan. És nem nem biztos, hanem nem hozták volna. Hogy a határon túliak bevonásáról, a random szavazók utaztatásáról meg ne is beszéljünk...csababarca írta:Lehet a választókerületek tudatos átvariálására értette. (főleg BP-n volt ez lényeges, enélkül azt nem biztos,hogy hozták volna.)Pipita írta:
Engem most csak az érdekelne, hogy hogyan csalták el a választást.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Lehet a választókerületek tudatos átvariálására értette. (főleg BP-n volt ez lényeges, enélkül azt nem biztos,hogy hozták volna.)Pipita írta:
Engem most csak az érdekelne, hogy hogyan csalták el a választást.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- Pipita
Engem most csak az érdekelne, hogy hogyan csalták el a választást.PEEtör írta:
3 dolgot akarok csak ehhez hozzátenni:
1. a 2014-es választási program annyi volt mindössze:"Folytatjuk"
2. a 2014-es választást is ordas módon elcsalták, azóta pedig már annyira gátlástalanok, hogy a fáradságot sem veszik arra, hogy a látszatra adjanak
3. a mai népszavazási történések