Ha pályára lépnek.Realista24 írta:Ellenünk lesz életük meccse.

HozzászólásSzerző: Donát » 2016. november 30., szerda 10:09
Ha pályára lépnek.Realista24 írta:Ellenünk lesz életük meccse.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 30., szerda 10:08
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 30., szerda 10:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 30., szerda 10:06
Ellenünk lesz életük meccse.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2016. november 30., szerda 9:48
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 29., kedd 20:55
Igen, azt olvastam én is. De ez azért más szitu. Még az sem segít neki, hogy a csapat is gyengélkedik. Tudom, egy Clásico mindig 3 esélyes és mindenki motivált, csak nekem tényleg nagyon meglepő lenne, hogy hirtelen visszatér csúcsformában és egyből mind alakítani fog. Legalábbis a Soci elleni meccs nagyon úgy nézett ki, hogy azon csak motivációval javítani tudnának. Formán kívül van a fél keret és még taktikai gondjaik is vannak.KAG írta:Irtak mar nemreg, hogy Ini ellenunk mindig maxon porog.
Guti volt anno ilyen...
Szerintem, ha bedobnak egy klasszikusra akar most, akkor is lehozná
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. november 29., kedd 20:44
M1Ö írta:Iniesta mióta végez teljes értékű edzéseket? Mert igaz, hogy ennél fontosabb meccs nincs, de meglepődnék, ha kezdene. Azon meg pláne, ha hirtelen csúcsformában térne vissza.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 29., kedd 20:14
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 29., kedd 13:55
Elrettentő példa mindenki számára, hogy egy viszonylag jó hírnevet hogyan kell leépíteni rövid időn belül.Babinho írta:puhl
HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. november 29., kedd 13:38
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 29., kedd 13:31
Ha nektek lennék azêrt küldenék a bírónak egy ajándék csomagot, mez, dedikált labda, aranysíp barca címer gravírozással.. megérdemliEgyáltalán nem, Piqué és Lucho is nyilatkozták meccs után, hogy még örülhetünk a döntetlennek. Sajna igaz is.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2016. november 28., hétfő 21:12
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. november 28., hétfő 17:47
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 28., hétfő 17:36
Milyen elemekre gondolsz? Nekem valahogy nem annyira tiszta az ő feladatköre, mikor Messi nincs, akkor szokott előlépni, és akkor igazán jó. De amúgy meg Messi szerzi az előnyöket, ő osztogat, lő gólt...Még Suarez szerepe is megvan, ő a balfaszpalesz77 írta: Részben egyetértek azzal amit írsz, bár szerintem azért elég lenne néhány elemet helyrerakni, és nem lenne komoly gond.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. november 28., hétfő 17:31
Egyáltalán nem, Piqué és Lucho is nyilatkozták meccs után, hogy még örülhetünk a döntetlennek. Sajna igaz is.morientes írta:És még így sem jöttetek ki belőle rosszul.
Részben egyetértek azzal amit írsz, bár szerintem azért elég lenne néhány elemet helyrerakni, és nem lenne komoly gond.ziro4vr írta:Neymarnak eddig több eltűnős féléve volt, mint kitűnős, engem ez lep meg.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 28., hétfő 17:26
És még így sem jöttetek ki belőle rosszul.palesz77 írta:Röviden, tömören.morientes írta:Mi a véleményed a tegnapi meccsről?
Nehéz úgy a focinkat játszani, ha nincs mozgás. Busi se csoda ha gyenge hónapok óta, amikor ha hozzá kerül a labda, a Rakitic-Gomes duó rögtön kimozog szélre - ráadásul az emberek közé -, és megjátszhatatlanok. Mondjuk attól még nyilván Businak se kéne eladnia indokolatlan lasztikat. Luchonak valamit ki kéne találnia a középpályán, mert attól még, hogy nincs Ini, a focinkat lehetne játszani. De ahhoz meg is kéne szervezni a középpályás játékot, az, hogy 433-ban kiküldi szélre a 2 támadó középpályást, nagyon nem nyerő ötlet.. Nem tudom amúgy mikor láttam ilyen rossz teljesítményt tőlünk utoljára, de nem ma volt az biztos. Pedig kaptunk már 4-et Celtától, tőletek 3-at, de ennyire nullák egyik meccsen se voltunk, mint tegnap. Többet nem is írok inkább most erről a meccsről, felejtsük el gyorsan inkább, mintha meg se történt volna..
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 28., hétfő 17:24
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. november 28., hétfő 17:18
Röviden, tömören.morientes írta:Mi a véleményed a tegnapi meccsről?
HozzászólásSzerző: soadroli » 2016. november 28., hétfő 16:25
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. november 28., hétfő 16:15
Szóval akkor holnap már a társakkal edzhet és a hétvégén a kezdő tagja lesz?Realista24 írta:Alba minden bizonnyal kihagyja az El Clásicót.
Jelenlévő fórumozók: 38 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem