Én egész múlt nyáron basztam felnézni neptunra, aztan reghéten láttam, hogy van egy aug.15. határidejű tartozásom. Olyannal meg nem lehet ugye tárgyakat felvenni
Aztán sikerült befizetni gyorsan és nem lett belőle csúszás.
HozzászólásSzerző: fiore » 2016. május 15., vasárnap 21:31
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 15., vasárnap 21:25
HozzászólásSzerző: fiore » 2016. május 15., vasárnap 21:20
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 15., vasárnap 21:19
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 15., vasárnap 21:19
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 15., vasárnap 21:17
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 15., vasárnap 14:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 14., szombat 12:43
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. május 13., péntek 13:07
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 10., kedd 18:40
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. május 10., kedd 17:39
HozzászólásSzerző: Limaten » 2016. május 10., kedd 17:24
Budapest Parkban lesz kivetítés, meg sörpadok, meg minden.Norbii írta:Pesten ismertek valami helyet ahol a bl döntőt meglehetne nézni? Mármint..persze ismerek én is bárokat ahol meglehetne nézni de a hangzavar miatt kétlem hogy bármit hallanék. Szóval kifejezett sport bár kellene ahol a jelenlévők is azért vannak ott hogy nézzék a meccset.
Ill ahogy olvastam tavaly a dürerben nagy kivetitőn adták a bl döntőt. Van e valakinek tapasztalata arról hogy milyen lenne ott esetleg megnézni?
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 10., kedd 17:20
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. május 9., hétfő 13:17
kelemen.istvan írta:Nem tud valaki egy jó anyagot, ahol számokkal is alá van támasztva az, hogy nem éri meg Budapestnek Olimpiát rendezni?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 9., hétfő 12:17
Azért írtam, hogy szerintem, nem azt hogy értek hozzá.füst írta:Nem, ilyen nem létezik, mivel pontos "számokat" nem lehet ismerni. Az esetlegesen megrendezett Olimpia járulékos hatásait pedig szintén csak becsülni lehet.kelemen.istvan írta:Nem tud valaki egy jó anyagot, ahol számokkal is alá van támasztva az, hogy nem éri meg Budapestnek Olimpiát rendezni?
De tavaly készített a MOB megvalósíthatósági tanulmányt, ami szabadon hozzáférhető, ha érdekel a téma, akkor végig lehet olvasni, ki van benne elemezve a nemzetgazdasági hatása egy budapesti olimpiának.
Ez gyakorlatilag 3 sor demagóg ferdítés volt, mindenféle hozzáértés nélkülEgyáltalán nem érné meg. Boldog-boldogtalan cég építőipari cég lenne, akik nem értenének hozzá. Csak a pénz menne (nem mintha mostanában nem ez lenne). Erre nagyon jó példa Görögország. Szerintem nem véletlen, hogy az olimpia után így összeomlott az egész ország.
Görögországnak nem az olimpia tett be. Elég hosszú lenne leirni miért tartanak ott ahol tartanak, ha egy mondatba bele kellene zsúfolni, akkor annyit mondanék hogy azért mert a balkán közepén szerettek volna, és még szeretnének most is nyugat-európai életszínvonalat.
Egy olyan országról beszélünk ahol már azért prémium jár ha valaki időben beér a munkahelyére.
HozzászólásSzerző: füst » 2016. május 9., hétfő 11:34
Nem, ilyen nem létezik, mivel pontos "számokat" nem lehet ismerni. Az esetlegesen megrendezett Olimpia járulékos hatásait pedig szintén csak becsülni lehet.kelemen.istvan írta:Nem tud valaki egy jó anyagot, ahol számokkal is alá van támasztva az, hogy nem éri meg Budapestnek Olimpiát rendezni?
Ez gyakorlatilag 3 sor demagóg ferdítés volt, mindenféle hozzáértés nélkülEgyáltalán nem érné meg. Boldog-boldogtalan cég építőipari cég lenne, akik nem értenének hozzá. Csak a pénz menne (nem mintha mostanában nem ez lenne). Erre nagyon jó példa Görögország. Szerintem nem véletlen, hogy az olimpia után így összeomlott az egész ország.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 9., hétfő 11:16
Egyáltalán nem érné meg. Boldog-boldogtalan cég építőipari cég lenne, akik nem értenének hozzá. Csak a pénz menne (nem mintha mostanában nem ez lenne). Erre nagyon jó példa Görögország. Szerintem nem véletlen, hogy az olimpia után így összeomlott az egész ország.kelemen.istvan írta:Nem tud valaki egy jó anyagot, ahol számokkal is alá van támasztva az, hogy nem éri meg Budapestnek Olimpiát rendezni?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. május 9., hétfő 10:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 6., péntek 9:15
HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. május 6., péntek 9:08
Akár csak amikor a lakasbiztositasod szeretnéd cserélni mert sokallod, amint felmondanád rögtön előkerül egy ajánlat féláronRealista24 írta:Ez általában minden szolgáltatónál így van, Én már jártam így két vagy háromszor. De amikor meghallják, hogy akkor felbontod a szerződést, akkor máris kenyérre lehet kenni őket (eseteg 90%-ban)kelemen.istvan írta:Ez a digi tv mekkora egy genyó banda.. Lejárt a két éves hűségnyilatkozatunk, gondoltam bemegyek és kedvezőbb feltételekkel újrakötöm a szerződést, erre azt mondja nekem a hölgy, hogy ilyet nem lehet, max ha lemondom és 3 hónap múlva tudok újat kötni. Mellékesen, 1500 forinttal lenne olcsóbb havonta ugyan ez a csomag. Ilyen van? Vagy csak kép nélkül volt akivel beszéltem?!
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem