Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Sorrentino

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. március 30., kedd 0:18

Dupla D írta: A csávó minden második nyilatkozatában elmondta, hogy legszívesebben a középpályán játszana. Védelem tengelyében kezdőként nem elég jó, középpályán csak jobb játékosunk van nála, balhátvéd poszton meg van egy Mendy, nem akar ott játszani. Egy nem fix kezdő játékosnak megéri évi 24 millió eurót adni legalább 4 évre (ez a reális)? Haaland esetében szóltak arról a hírek, hogy bruttó 22 lehet a fizuja.

Megannyi jobb helye lenne ennek a pénznek.
Lehet ő is Zidane "lelátói gálakezdőjébe" érkezne majd mint Hazard. :lol:

-Mariano-Jovic
Hazard-Ödegaard-Bale-
-Alaba-
-Marcelo-Militao-Vallejo-Odriozola
-Lunin-

:sly:

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. március 29., hétfő 23:44

A csávó minden második nyilatkozatában elmondta, hogy legszívesebben a középpályán játszana. Védelem tengelyében kezdőként nem elég jó, középpályán csak jobb játékosunk van nála, balhátvéd poszton meg van egy Mendy, nem akar ott játszani. Egy nem fix kezdő játékosnak megéri évi 24 millió eurót adni legalább 4 évre (ez a reális)? Haaland esetében szóltak arról a hírek, hogy bruttó 22 lehet a fizuja.

Megannyi jobb helye lenne ennek a pénznek.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Fenoo

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2021. március 29., hétfő 23:20

illgner írta: Kissé rossz itt a megítélése Alabának. Nem lehet véletlen, hogy 10 éve betonbiztos kezdő a Bayernben, ráadásul mindig hozott egy nagyon stabil teljesítményt. Ami őt nagyon jó játékossá teszi, az a játékintelligenciája, rendkívül jól passzol, és építi fel hátulról a támadójátékot. Középhátvédet, szélső védőt, szélső támadót is bármikor el tud játszani, a középpályára is bedobható, bár szerintem ott a legkevésbé jó. Az persze rizikó, hogy ha Madridba igazol, akkor mennyire tud beilleszkedni az új csapatába, de szerintem vannak sokkal nagyobb gondjaink is annál, mintsem az, ha ő esetleg csatlakozik a csapathoz.

Számomra nem az a kérdés, hogy jó játékos-e hanem hogy egyáltalán szükségünk van-e rá, főleg ennyiért amikor minden euro számít. Szerintem nincs és én tartok attól is, hogy a fizetése milyen hatással lesz a keret többi tagjára.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2021. március 29., hétfő 22:54

Kissé rossz itt a megítélése Alabának. Nem lehet véletlen, hogy 10 éve betonbiztos kezdő a Bayernben, ráadásul mindig hozott egy nagyon stabil teljesítményt. Ami őt nagyon jó játékossá teszi, az a játékintelligenciája, rendkívül jól passzol, és építi fel hátulról a támadójátékot. Középhátvédet, szélső védőt, szélső támadót is bármikor el tud játszani, a középpályára is bedobható, bár szerintem ott a legkevésbé jó. Az persze rizikó, hogy ha Madridba igazol, akkor mennyire tud beilleszkedni az új csapatába, de szerintem vannak sokkal nagyobb gondjaink is annál, mintsem az, ha ő esetleg csatlakozik a csapathoz.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. március 29., hétfő 20:07

ziro4vr írta: Nachonál nem jobb khv ez nem kérdés. Mendynél hogy jobb bhv e még az mindegy is, mert nem akar ott játszani, Casemironál szintén nem jobb vkp, Modric, Kroos meg teljesen más szint.

És ezzel megint csak nem lenne baj, mert multitaskos a csóka, illetve van elég meccs, csak nekem fura hogy ha nem hülye akkor ezekkel ő is tisztában van, mégis nagyon akarna jönni. Nekem itt kezd szagos lenni a sztori.
hát persze, itt sorakoznak az eladhatatlan emberek akiket vidáman fizetünk, hogy ne akarna ide jönni :lol:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. március 29., hétfő 16:37

Valverde meg most is penge, egyertelmuen o a jovo, remeljuk ZZ is igy gondolja. Rengeteget volt serult, valszeg az az oka a visszaesesenek.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. március 29., hétfő 16:36

Kérdezte valaki napokban fizetett e már az Inter Hakimiért. Ma utalják az első részletet (13m) a Gazzetta szerint :D

Alabát én nem hoznám, nekem is rossz megérzésem van vele kapcsolatban. De csak ennyi, papiron jól mutat, jó korban van, sok helyen megállja a helyét. Bale, Hazard, Jovic fizetése után már csak jobban meggondolják a döntéshozók, hogy megéri e.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. március 29., hétfő 16:31

Modric szeptemberben 36
Kroos januárban 32
Casemiro februárban 30
Ramos márciusban 35
Nacho januárban 32

ez a kövi szezon felhozatala ezeknek az embereknek. jelenleg ott tartunk hogy Lucas a hátvédsorban van és a kpn nincs emberünk csak 1 Valverde akinek eddig volt egy szép berobbanása és azóta eléggé visszaesett. a háttérsztorit sose tudjuk meg, az se biztos hogy jönne, az se biztos hogy akarjuk, az se biztos hogy nem akar védőt játszani. jelenleg annyi a hiteles info róla hogy lép a Bayernből és a firkászok már 20 csapatba aláírtak helyette.

minden képlékeny de hogy elfér mindenhova az ember az fix.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 29., hétfő 16:24

Jim írta:
ateeemadrid írta: Eddig se értettem mi a baj a leigazolásával, meg páran úgy viselkednek, mintha ismernék a jellemét, vagy tudnák, hogy mi célból akar idejönni.
Ha Nacho helyére jönne a padra,
vagy Reguilón visszavétele helyett
akkor szerintem nem jó ötlet a leigazolása...
Más esetben jöhet, de inkább csak 2 év fixel+ opció :hmmm:
Regulionra nem fogunk pénzt áldozni gondolom, mert nincs korlátlan pénzünk.

Ami zavarna az Nacho elvesztése. Lenyilatkozta, hogy ha hoznak a posztjára valakit, akkor elgondolkodik a váltáson.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 29., hétfő 16:19

Nachonál nem jobb khv ez nem kérdés. Mendynél hogy jobb bhv e még az mindegy is, mert nem akar ott játszani, Casemironál szintén nem jobb vkp, Modric, Kroos meg teljesen más szint.

És ezzel megint csak nem lenne baj, mert multitaskos a csóka, illetve van elég meccs, csak nekem fura hogy ha nem hülye akkor ezekkel ő is tisztában van, mégis nagyon akarna jönni. Nekem itt kezd szagos lenni a sztori.
Nem illik.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. március 29., hétfő 16:14

Berti írta: Még szerencse, hogy a vezetőség nem aszerint dönt, hogy ki spanyol és ki nem.
Szerintem egy Nachohoz hasonló madridista érték, ami itt töltötte az egész pályafutását,
akkor is üzbég :lol:
nem gondolnám, hogy rosszabb lenne Alabánál
de elfogadom, ha másnak nem ez a véleménye :)

amúgy nem muszáj egyből támadni a másikat...
spanyol csapatnak szurkolsz te is, számít a klubnál, hogy ki spanyol és ki nem :mrgreen:

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2021. március 29., hétfő 15:34

Jim írta:
ateeemadrid írta: Eddig se értettem mi a baj a leigazolásával, meg páran úgy viselkednek, mintha ismernék a jellemét, vagy tudnák, hogy mi célból akar idejönni.
Még szerencse, hogy a vezetőség nem aszerint dönt, hogy ki spanyol és ki nem.

Bale

Gareth Bale clarified his statements about Tottenham loan and return to real madrid: Obviously, going into next season, legally my contract says I have to go back to Real Madrid, which is what I stated, which I don't think is being disrespectful to anybody. That's legally what I have to do.

Azért így egy fokkal megnyugtatóbb

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2021. március 29., hétfő 15:20

Jim írta:
28 eves jatekos nem ir ala olyan szerzodest.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. március 29., hétfő 15:13

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 29., hétfő 13:29

Nagy veszítenivalónk nincs, ha a szerződését ügyesen írják meg és nem úgy mint Bale esetében.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. március 29., hétfő 13:06

Azert sztem a kioregedestol eleg messze van, nyaron meg csak 29 lesz, ereje teljeben. 2-3 evig meg biztos h top szinten lesz, de az sincs kizarva h tovabb. Azert nem egy 32-33 eves jatekost vennenk.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 29., hétfő 12:58

BlancoMark írta: Kihívás, a világ legnagyobb klubjában még jelentősebb játékossá léphet elő
Érdekes topic, én úgy érzem ez kevésbé számít már a mai futballban. Van akinél igen, hogy egy Alaba esetében mennyit nyom a latba azt nem tudjuk. De nekem ez a romantika kiveszőnek látszik.
Nem illik.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. március 29., hétfő 12:53

scoutolják le rendesen. ha az edző akarja mert tudja használni jöjjön ha nem ne. szükség van ilyen játékosra? igen. ZZ utálja a fejét vagy szereti? magával a játékával és a korával semmi gond nincs. ingyen játékosnak fixen nagy lesz a fizuja mindegy milyen a jelleme meg az ügynöke. kívülről szakmailag egy jó igazolás csak nem látunk mögé hogy aki ott van mit is akar.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. március 29., hétfő 12:50

wZoLee7 írta:

A tények azok, hogy ingyen szerzünk egy nagyon fasza játékost, aki több poszton is bevethető, már ha jön. Én nagyon remélem, hogy hozzuk.
Ingyen hozzunk, egy mar kioregedo jatekost aki nagyon magas fizetesi igennyel etkezik. Tobbszor elmondta nem akar szelso vedo lenni, nem akar a vedelemben jatszani, a kp n akar jatszani. Sokkal fiatalabb es nagyobb potenciallal rendelkezo jatekosokat hozhatnnak Mendy melle. Kp ra Alaba keves, a vedelem kozepere meg felesleges. Csak ennyi bajunk van vele, utolso nagy szerzodes, levezetni jon majd ő is
Nyilván magasabb fizetéssel érkezne, elvégre ingyen jön. Pénzügyileg egy ilyen üzlet nem lesz rossz, ugyanolyan, mintha mondjuk jönne 15-20 millióért normál fizetéssel. Azt sem tudjuk biztosra, hogy milyen poszton akar játszani, ezek mind-mind feltevések, nem hiszem, hogyha egy meccsen pl. balhátvédként számítanák rá, vagy középhátvédként, mondaná, hogy bocs de én akkor inkább nem játszok. KP-n is kevesen vagyunk egyébként, bőven hasznát tudjuk venni ott is, ha úgy van.

Mi az, hogy levezetni jön majd ő is? Kik járnak hozzánk levezetni?

Én sem azt mondom, hogy a nyár igazolása, stb., de sportszakmailag szerintem abszolút védhető vétel lenne. És 29 éves, nem 33 mondjuk.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. március 29., hétfő 12:45

ziro4vr írta: A kor csak egy szám, nem az a perdöntő, én pl nem arról beszéltem. De ha az ember látja játszani, hallja a nyilatkozatait/ügynökét, ismeri a pályafutását és hogy annak milyen íve van, akkor kap egy komplex képet egy játékosról. Ez nálam ismerve a fentieket vegyes.

Erre jön rá, hogy a kezdőbe jelenlegi infóink alapján nem fér be, ha más edző lesz vagy tartósan 352 felé mozdulunk, akkor esetleg.

Ezt a kettőt összeadva kijön egy magas bérigényű, klasszis képességű játékos, aki papíron és szakmailag jó igazolásnak tűnik, ám nekem személy szerint meglehetősen büdös háttérrel, hogy ez neki a pénz mellett miért is jó.
Kihívás, a világ legnagyobb klubjában még jelentősebb játékossá léphet elő (természetesen nem lesajnálva a Bayernt, de a Realnak más szint a médiaértéke). Láttam egyszer egy inside videót a Bayern edzőközpontjából és szinte nincsen olyan fizikai/állóképességi rekord amit nem Alaba tartana, kummára profinak tűni. Mindenféleképpen megéri szerintem bepróbálni.

Vissza: