wZoLee7 írta:
ateeemadrid írta:
Eddig se értettem mi a baj a leigazolásával, meg páran úgy viselkednek, mintha ismernék a jellemét, vagy tudnák, hogy mi célból akar idejönni.
A tények azok, hogy ingyen szerzünk egy nagyon fasza játékost, aki több poszton is bevethető, már ha jön. Én nagyon remélem, hogy hozzuk.
Ingyen hozzunk, egy mar kioregedo jatekost aki nagyon magas fizetesi igennyel etkezik. Tobbszor elmondta nem akar szelso vedo lenni, nem akar a vedelemben jatszani, a kp n akar jatszani. Sokkal fiatalabb es nagyobb potenciallal rendelkezo jatekosokat hozhatnnak Mendy melle. Kp ra Alaba keves, a vedelem kozepere meg felesleges. Csak ennyi bajunk van vele, utolso nagy szerzodes, levezetni jon majd ő is
Nyilván magasabb fizetéssel érkezne, elvégre ingyen jön. Pénzügyileg egy ilyen üzlet nem lesz rossz, ugyanolyan, mintha mondjuk jönne 15-20 millióért normál fizetéssel. Azt sem tudjuk biztosra, hogy milyen poszton akar játszani, ezek mind-mind feltevések, nem hiszem, hogyha egy meccsen pl. balhátvédként számítanák rá, vagy középhátvédként, mondaná, hogy bocs de én akkor inkább nem játszok. KP-n is kevesen vagyunk egyébként, bőven hasznát tudjuk venni ott is, ha úgy van.
Mi az, hogy levezetni jön majd ő is? Kik járnak hozzánk levezetni?
Én sem azt mondom, hogy a nyár igazolása, stb., de sportszakmailag szerintem abszolút védhető vétel lenne. És 29 éves, nem 33 mondjuk.