nmate írta:
Van értelme.
Nem kell nézni folyton a telefont, értesítéseket tudom olvasni, hívásnál jelez, nem csörög az a kurva telefon, attól rosszul vagyok személy szerint

csengőhang 2020-ban az pszichopata
Ennyit persze elvégez egy Xiaomi amazfit bip is. Még mindig a legjobb deal okosora téren.
Én Garmin forerunner 245 musicot használok, futásnal is fasza, hogy nem kell telefont vinnem zene miatt. Ennél még eggyel jobb volt a Watch olyan szempontból, hogy fizetni is tudtam vele boltban, pl nyaralásnál Máltán nem kellett ismét telefont vinni, így semmi érték nem volt nálam amit feltenem kellett volna hogy ellopnak amikor bemegyek a vízbe.
30 felett már öregszik az ember na,belátom
..de..
Lehet én vagyok vak, de ezek az értesítések nekem túl picik.
Apple watchnak egész használható a kijelzője, meg a leegyszerűsített menü egész olvasható, de számomra hasznavehetetlen. A fizetés az valóban jó dolog, bár én azt nem használom. Bank informatikai rendszerét programozom, így nagyjából tudom mi mennyire biztonságos, erre nem tenném minden vagyonomat.
Ez biztos megszokás kérdése mert sok barátom rajong az okosórájáért és mindent azzal használnak. A parkolás fizetéstől, kocsiban mail diktáláson, fizetésig,sportig mindent.
Én imádok minden kütyüt, de ebbe nem ragadtam bele. Se a snapchatbe.