Már az előző, Dortmund elleni meccsüket is elhalasztottak'shutterisland írta: augsburg - mainznal most irja az eredmenyek.com, hogy postponed due covid.
nem gondoltam, hogy ez megint elojon meg ebben a szezonban.

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. március 12., szombat 17:14
Már az előző, Dortmund elleni meccsüket is elhalasztottak'shutterisland írta: augsburg - mainznal most irja az eredmenyek.com, hogy postponed due covid.
nem gondoltam, hogy ez megint elojon meg ebben a szezonban.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. március 12., szombat 15:32
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 5., szombat 20:19
HozzászólásSzerző: atesz » 2022. március 5., szombat 20:15
Vetted legalább azóta a fáradtságot, hogy megnézzed azt a gólt?Remy írta: Hál' Istennek emberek fociznak még mindig és nem egy algoritmus alapján, robotok. Ezért vannak villanások.
Azt az XG-t meg vidd ahová akarod. Pont nem érdekel. A Lipcse vesztett helyzetben volt, majd Szoboszlai rakta oda a labdát és Angelino lőtte be. Ennyi a sztori, minden más mehet az elemzőknek. Semennyire nem érdekel.
Remélem ma ugyanilyen jelentéktelen XG szarral nyerünk.![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. március 5., szombat 20:03
Jaaaaa én még azt se néztem meg, csak tippeltemRealista24 írta:Livescoreon ilyen jól leírtak?Babinho írta: Továbbra is csapatsport...jó meglátás volt, jó helyzetbe hozta Angelinot, aki szépen lőtt.
Jól szállt be, lendületet adott, voltak jó beadásai, jól mozgott.
Értéktelen passz.....![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 5., szombat 20:02
HozzászólásSzerző: atesz » 2022. március 5., szombat 19:51
Így kell szépen körbe írni a semmit vagy egy jelentéktelen dolgot. Nem volt helyzetben Angelino, a tizenhatos sarka, előtted védőkkel nem az. Egy alacsony xg értekű szituacióból villant egyet, amiből nagyon ritkán rúgnak gólt. Angelino csinált abból az oldalpaszból gólpasszt, nem ő lett helyzetbe hozva.Babinho írta: Továbbra is csapatsport...jó meglátás volt, jó helyzetbe hozta Angelinot, aki szépen lőtt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 5., szombat 19:28
Livescoreon ilyen jól leírtak?Babinho írta: Továbbra is csapatsport...jó meglátás volt, jó helyzetbe hozta Angelinot, aki szépen lőtt.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. március 5., szombat 19:27
HozzászólásSzerző: atesz » 2022. március 5., szombat 18:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 5., szombat 18:08
HozzászólásSzerző: atesz » 2022. március 5., szombat 18:01
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 5., szombat 17:56
Semmi nem elemzek. +1 gólpassz, ami tény, amivel X-re hozták a meccset. 11 percet töltött a pályát. A többi nem érdekel.atesz írta: Én most néztem az összefoglalóját a meccsnek.
Van egy olyan tippem, hogy livescoreból elemzel![]()
HozzászólásSzerző: atesz » 2022. március 5., szombat 17:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 5., szombat 17:31
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 3., csütörtök 7:52
Bocs baszki. Észre sem vettem, hogy előttem írtál és kb ugyanazt írtuk.Remy írta: Közben Sallai 120. percben lövi tovább a Freiburgot.
HozzászólásSzerző: atesz » 2022. március 2., szerda 23:30
Támadót játszik, nem középpályást.Remy írta: 1500 perccel van 8 gol 6 gólpassza. Az azért nem rossz középpályásként.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 2., szerda 23:15
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 2., szerda 23:14
HozzászólásSzerző: Marky » 2022. március 2., szerda 23:14
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem