HozzászólásSzerző: Torquemada » 2014. március 27., csütörtök 0:43
Így kell 1 vesztes meccsből kettőt csinálni. A clasicon a bíró a hülyeségeivel padlóra vágott minket, elvesztettük a meccset plusz Ramost jogtalanul és Di Maríát jogosan. Így most védelmünk sem volt, Varane gyalázatosan focizott, a támadásoknál meg nem tudtuk pótolni Di Maríát, a gólpasszkirályt. Ennyit tesz a szar sorsolás, most jó lett volna egy fos ellenfél, nem a legjobb formájában levő Sevilla.
Egyébként kicsin múlott, ha a kapufa bemegy, biztos, hogy legalább kettővel verjük őket. De nem ment be. Ez van.
Lopez párti voltam eddig a pillanatig, de most már vissza Casillast a kapuba, a leckét megkapta. Ellenünk mindenki önkívületben véd, bravúrt bravúrra halmoz, Lopez viszont komoly, meccset befolyásoló védést nagyon régóta nem mutatott be. Eddig tartott ki nála a tűz, mehet vissza a kispadra, most gondolkodjon el ott ő is egy kicsit, Casillasnak jót tett.
Marcelo egész idényben mélyen tudása alatt van, el kell kezdeni egy balhátvédet keresni, mert Coentrao nem versenytárs neki még így sem. Alonso öreg, lassú, egyre több labdát szór el. Komolyabb meccseken rendre mattot kap. Erre megint kap 90 percet, az egyébként jól játszó Illarrát meg leviszik. Fasza csere volt ez is. Bale sajnos kb. Bilbao szint, bakajáltuk rendesen, mint Kakát, csak még több pénzt dobtunk ki rá.
Ronaldot dicsérném, hajtott, akart, de a többiek nagy része most köszönte szépen, de inkább nem kívánt focizni. Jó volt még: Illarra, Carvajal, helyenként Pepe. Modric szép lassan visszasüllyedt az átlagba, nem csak most, hanem úgy összességében.
A bajnokság felejtős, Costa meg Messi minden meccset nyer.
A kupadöntőn 1 meccsen bármi megtörténhet, háromesélyes, bár most már szerintem nem mi vagyunk az esélyesebbek, kezd fejben szétesni a csapat.
BL nehéz lesz, mert ott a Bayern. A többiek ellen bármi lehet.
Ami ellenünk szól: elfogy lassan a csapat. Rossz nézni, kik ültek most is a padon többségében. Ezt a Vazquezt vagy kit például még soha nem is hallottam, pedig szőrmentén a Castillát is követem. Lehet, valami szertáros, csak véletlenül odaírták. A kispadon Jesé kiválásával csak egy Isco maradt, akivel a támadásokat erősíteni lehet és ennyi. Van ott még állítólag egy Morata nevű játékos is, de csak azért, hogy ki legyen a létszám. Ha a támadó szekcióban bárki sérül vagy eltiltott lesz, a padra nem marad variációs lehetőség. A pályán sem lesz jobb a helyzet, amíg ilyen Bale féle darabos kölykök fognak 90 perceket kapni. Jesé eltűnése fájóbb lesz, mint most gondolnánk.
Ancelotti meg mehet a búsba. Sosem dicsértem, szerintem nem is fogom. Barca 0 pont, Atleti 1 pont, Bilbao, Sevilla idegenben szintén nem ment, minden komoly meccsen beszartunk. (Az ATMA elleni kupát hagyjuk, mert az azért látszott, hogy Cholo Simeonéék nem vették olyan komolyan, mint a bajnokit meg a BLt). Az a szerencsénk, hogy a BLben ilyen Schalkéket kaptunk eddig, akik Szalaikkal, Huntelaarokkal a spanyol középmezőny szintjét (vagy még azt sem) érik el. Remélem, összeszedjük magunkat, szerintem ezzel a csapattal komoly esély csak a Király Kupára van, feltéve, ha nem adják oda megint Undianonak.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)