Divat
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Re: Divat
Igen, azt írtam, értelmezni sikerült? Tehát szerintem értelmes ember nem csinál feltűnő divat-tetkót. Ha egy emléknek, érzésnek, gondolkodásmódnak, életcélnak, eredménynek a tiszteletére, emlékére varrat ez egy dolog, de nem kell azt mindenkinek látni, különben komolyan nem vehető divattetkó lesz, Tehát szerintem a tetkó nem ciki, nem ítélek el miatta senkit alapból. Sőt nézegetni én is szeretem a szépeket, azt hiszem értem is miért szeretik, azok akik nem csak azért varratják, hogy hétvégén a dizsiben lehessen vele villgoni. (ribancrendszám, skorpió, arkangyal és társaik...)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Donát 2013. december 20., péntek 19:11-kor.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
most már nem is az ecsetfrizura a divat, hanem inkább az ún. undercut fazon, mikor megnövesztik fent szabott hosszúra, oldalt-hátul pedig felnyírják jó rövidre, és az egészet fent hátranyalják. mindig a csiga jut róla valahogy eszembe, és a legtöbb hülyegyereknek rosszul is áll.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Mostanában divat cikizni az "ecsetfrizurát" pedig van akinek jól áll.Nekem már 2-3 éve ilyen van,és csak 1-2 haver buziz le miatta.
http://www.highdefinitionwallpapers1080 ... r-2014.jpg

http://www.highdefinitionwallpapers1080 ... r-2014.jpg
- ___Samy___
nekem ilyen zselém van perpill, és bevált (bár még most vettem először ilyet)
sajnos vagy nem sajnos nagyon erős hajam van, és nem tudok fazont adni egy óccsó zselével, mert egyszerűen nem tartja meg
ez a zselé egyébként olyan, mint a ragasztó, ha kicsit mellécsordul belőle, akkor reggel feszegetni kell a tetejét
egy nagy hátránya van, hogy vízálló, és ezáltal kimosni is nehezebb, gyakorlatilag ha belemártom a fejem a vízbe, és kiveszem, mintha semmi nem történt volna
az ára egy ezres körül van
sajnos vagy nem sajnos nagyon erős hajam van, és nem tudok fazont adni egy óccsó zselével, mert egyszerűen nem tartja meg
ez a zselé egyébként olyan, mint a ragasztó, ha kicsit mellécsordul belőle, akkor reggel feszegetni kell a tetejét

egy nagy hátránya van, hogy vízálló, és ezáltal kimosni is nehezebb, gyakorlatilag ha belemártom a fejem a vízbe, és kiveszem, mintha semmi nem történt volna

az ára egy ezres körül van
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Ja. Valóban nem ezt mondtad.
--->
Van "sima" forgó, meg van krva makacs. Még zselével is marha nehéz nem hogy az ellenkező irányba, csak szimplán felállítani. "Beszárítani"... hehe... :DD
LOLSzerintem értelmes felnőtt férfi már nem zselézi. (És nem csinál olyan tetkót, ami rövid-ujjú ingben látszik,
--->
respectén inkább azt a munkahelyet ítélem el, ahol valakit emiatt hátrányba részesítenek
Akkor ültess be egyet a fejedre, aztán rájösszA forgót ne már ne lehessen hajmosás után beszárítani...

CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

Géci írta:A baj az, hogy 24 éves létemre erősen kopaszodok
Nem baj az ha kopik a teteje

Csak a rövid haj, 3mm - 6mm... kopasz. ezek a jók.
az ecsetfrizurától falra tudnék mászni...
joabulicsak
-
Egy szóval sem mondtam, hogy a tetkó ciki, sőt! (a barátnőmnek is van) El kéne olvasni az egész hsz-t nem egy fél mondat után rohanni habzó szájjal reagálni...
A forgót ne már ne lehessen hajmosás után beszárítani... Ha neked mégsem lehet, akkor zselézd, amúgy sem az én véleményem alapján teszed. De amúgy is mindegy nekem, attól senki nem lesz szarember a szememben, hogy zselézi a haját, amit írtam, azt tartom.
Ha az oldalt kicsit rövidebb áll neki jól, akkor hordja úgy, de ha nagyon rövidre nyíratja fel, az senkinek nem áll jól (elegánsan).
A forgót ne már ne lehessen hajmosás után beszárítani... Ha neked mégsem lehet, akkor zselézd, amúgy sem az én véleményem alapján teszed. De amúgy is mindegy nekem, attól senki nem lesz szarember a szememben, hogy zselézi a haját, amit írtam, azt tartom.
Ha az oldalt kicsit rövidebb áll neki jól, akkor hordja úgy, de ha nagyon rövidre nyíratja fel, az senkinek nem áll jól (elegánsan).
- Victor
nekem is van elől egy gyönyörű forgóm, arról már nem is beszélve. sőt, hátul is ugyanúgy van, ott kettő is
tetoválás dologgal kapcsolatban annyit mondanék: tudom, hogy hátrány a bőrfilc minden "komolyabb" pályára készülőnek, de én inkább azt a munkahelyet ítélem el, ahol valakit emiatt hátrányba részesítenek, neadjisten élből elutasítanak. miért?

- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Nekem meg olyan hajam van, amiben elöl két forgó van. Azzal jelenjél meg zselé nélkül. LOL
Egyébként ha nem lenne a két szégyentelen, akkor is zselézném valszeg. Mert jobban áll, mint egy lelapult tucatfrizura.
A tetkós dologra meg nem is reagálok, mert aki szerint a tetkó ciki (
) annak nincs mit írni a témában.
Egyébként ha nem lenne a két szégyentelen, akkor is zselézném valszeg. Mert jobban áll, mint egy lelapult tucatfrizura.
A tetkós dologra meg nem is reagálok, mert aki szerint a tetkó ciki (

CRISTIANORONALDO

- Victor
bocsánat Donát, szinte minden nevet kicsivel írok itt, a Madridomon
amúgy mi van akkor, ha valakinek az áll jól, hogy oldalt rövid, fent kicsit hosszabb? akkor azért ne legyen a fejformájához illő frizurája, mert az már nem felnőttes, esetleg ferde szemmel néznének az (öltönyös) munkahelyén?

+1.Jo, ezzel en is egyetertek, zselezes alatt en se az ilyen hajakra gondoltam.
amúgy mi van akkor, ha valakinek az áll jól, hogy oldalt rövid, fent kicsit hosszabb? akkor azért ne legyen a fejformájához illő frizurája, mert az már nem felnőttes, esetleg ferde szemmel néznének az (öltönyös) munkahelyén?

- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jo, ezzel en is egyetertek, zselezes alatt en se az ilyen hajakra gondoltam.Donát írta:Az is igaz, hogy én ilyen környezetben nőttem fel, a családban szinte mindenki "öltönyös" munkahelyen dolgozik, valószínűleg ez is nagy mértékben közre játszik, ezzel együtt is a tüsis/lenyalt/felnyírt frizurák szerintem buta megjelenést kölcsönöz 20 év felett.
-
Abban igazatok van, hogy szolid frizurát is lehet csinálni, bár ahhoz szerintem elég beszárítani hajmosás után, de lehet, hogy csak nekem ilyen szerencsés hajam. Az is igaz, hogy én ilyen környezetben nőttem fel, a családban szinte mindenki "öltönyös" munkahelyen dolgozik, valószínűleg ez is nagy mértékben közre játszik, ezzel együtt is a tüsis/lenyalt/felnyírt frizurák szerintem buta megjelenést kölcsönöz 20 év felett. Persze itt lehet jönni azzal, hogy ne befolyásolja már a megjelenés a belső értékeket, és valahol igaz is. Azonban szerintem mindenki tisztában van azzal, hogy az első benyomás milyen sokat számít, és ezért érdemes így összeállítani a külsőnket.Victor írta:nem akarok senkivel vitázni, de marhára nem értek donáttal egyet. szerintem nem attól függ, hogy valaki zselézi-e a haját, hogy ki mennyire érzi magát felnőttnek, ki mennyire érett, stb. nekem például kezelhetetlen hajam van, és borzalmasan néz ki, ha nem formázom sehogy, és lehet szolíd frizurát is készíteni akármilyen hajformázóval, nem csak tarajt, vagy csillogós, hátranyalt frizurát.![]()
amúgy de, a zselé már rég kiment a divatból, arra találták ki a waxot:)
a többiben nagyjából egyetértek veled, bár igazából nagyon mélyülepű gatyát és kivágott pólót senkinek se kéne hordania. a kis v-nyakkal semmi baj nincs, a köldökig kivágott rózsaszínnel már annál inkább. de mindenkinek a szívügye.
(de a nevemet könyörgöm írjátok már nagy betűvel, hülyét kapok, amikor kisbetűvel írjátok)

- Victor
nem akarok senkivel vitázni, de marhára nem értek donáttal egyet. szerintem nem attól függ, hogy valaki zselézi-e a haját, hogy ki mennyire érzi magát felnőttnek, ki mennyire érett, stb. nekem például kezelhetetlen hajam van, és borzalmasan néz ki, ha nem formázom sehogy, és lehet szolíd frizurát is készíteni akármilyen hajformázóval, nem csak tarajt, vagy csillogós, hátranyalt frizurát.
a többiben nagyjából egyetértek veled, bár igazából nagyon mélyülepű gatyát és kivágott pólót senkinek se kéne hordania. a kis v-nyakkal semmi baj nincs, a köldökig kivágott rózsaszínnel már annál inkább. de mindenkinek a szívügye.

- h3x0r
En mondjuk teljesen mashogy zseleztem a hajam 13 evesen meg most, 21 evesen. Kisebb koromba tocsogott a hajam a zseletol, mint regebben Xavinak meg Ronaldonak a Clasicokon, manapsag meg epp hogy teszek ra egy keveset, hogy ne teljesen laposan alljon. Habar hozzateszem, hogy telen teljesen hanyagolom a zselet meg a hajlakkot, mert sapkat hordok.Donát írta:Nem mégy ki a zselé a divatból, ahogy érik az ember?
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Nekem meg még volt olyan korábban, hogy hajszárítóval egyből úgy szárítom meg amilyen formára akarom.'shutterisland írta:zuhannyal lecsapom a hajam, félszárazra törlöm, akkor (az én hajam legalább is) egész jól állítgatható, aztán fújok rá párat, nincs vele gond, habár nedves hajra nem a legjobb lakkot fújkálni.
Nekem is az egyik Schwarzkopf zseél volt éveken keresztül, átlátszó tubusban, asszem 5ös erősségű. Elég jól bevált, napokig is megmaradt, ha vigyáztam rá. de persze ez is egy idő után elkezdett "szétmenni".
Dónát szerintem igazad van, több ismerős, haver is felhagyott a zselézéssel egy idő után (mondjuk nem 18, hanem mondjuk 20-22). De ez ember és hajfüggő is lehet illetve hogy milyen környezetben dolgozik/tanul az illető: ott megengedhető-e?!
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
Előre szeretném leszögezni, hogy abszolút nem kötekedni, és okoskodni akarok, inkább a véleményetek érdekel.
Nem mégy ki a zselé a divatból, ahogy érik az ember? Úgy értem a gi joe és az actionmant is kinőttem 12 évesen, a Real Madridos takarót 16 évesen, és a zselét is már 18 éves korom körül. Persze közre játszik nagy mértékben a sztereotípia, de amilyen hajakat lehet csinálni, abból szerintem csak a "buta focista/sportoló" stílus jöhet ki. (hangsúlyozom a stílus, megjelenés, semmi más) Szerintem értelmes felnőtt férfi már nem zselézi. (És nem csinál olyan tetkót, ami rövid-ujjú ingben látszik, - nekem semmilyen nincs, és nem is lesz nem a bizonyítványom magyarázom - nem hord térdig-érő ülepű nadrágot és köldökig kivágott pólót.)
(Mondom ezt 23 évesen.)
Nem mégy ki a zselé a divatból, ahogy érik az ember? Úgy értem a gi joe és az actionmant is kinőttem 12 évesen, a Real Madridos takarót 16 évesen, és a zselét is már 18 éves korom körül. Persze közre játszik nagy mértékben a sztereotípia, de amilyen hajakat lehet csinálni, abból szerintem csak a "buta focista/sportoló" stílus jöhet ki. (hangsúlyozom a stílus, megjelenés, semmi más) Szerintem értelmes felnőtt férfi már nem zselézi. (És nem csinál olyan tetkót, ami rövid-ujjú ingben látszik, - nekem semmilyen nincs, és nem is lesz nem a bizonyítványom magyarázom - nem hord térdig-érő ülepű nadrágot és köldökig kivágott pólót.)
(Mondom ezt 23 évesen.)
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nekem pedig a taft hajlakkok váltak be.
zuhannyal lecsapom a hajam, félszárazra törlöm, akkor (az én hajam legalább is) egész jól állítgatható, aztán fújok rá párat, nincs vele gond, habár nedves hajra nem a legjobb lakkot fújkálni.
általánosban régen én is zseléztem, meg egy ideig taft waxot is használtam, azt úgy, hogy szárazon beledolgoztam a hajba, hajszárítóval kicsit átfújtam és aztán egész jó volt, de az első bekezdésemben vázolt módszer számomra a leggyorsabb és leginkább bevált módszer.
zuhannyal lecsapom a hajam, félszárazra törlöm, akkor (az én hajam legalább is) egész jól állítgatható, aztán fújok rá párat, nincs vele gond, habár nedves hajra nem a legjobb lakkot fújkálni.
általánosban régen én is zseléztem, meg egy ideig taft waxot is használtam, azt úgy, hogy szárazon beledolgoztam a hajba, hajszárítóval kicsit átfújtam és aztán egész jó volt, de az első bekezdésemben vázolt módszer számomra a leggyorsabb és leginkább bevált módszer.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Én jelenleg 2 fajta hajformázót használok.Taft waxot és got2b port.
Igazándiból egyikkel sem vagyok megelégedve,de jobbat nem találtam,úgyhogy maradnak ezek.Bár ez a Bed head manipulator felkeltette az érdeklődésem...
Wax: http://kremmania.hu/kremek/schwarzkopf-taft-power-wax
Got2b http://kremmania.hu/kremek/schwarzkopf- ... ume-powder
Igazándiból egyikkel sem vagyok megelégedve,de jobbat nem találtam,úgyhogy maradnak ezek.Bár ez a Bed head manipulator felkeltette az érdeklődésem...

Wax: http://kremmania.hu/kremek/schwarzkopf-taft-power-wax
Got2b http://kremmania.hu/kremek/schwarzkopf- ... ume-powder
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
egyébként az Bed Head nem ?:D elég fura lenne ha Bad Head lenne, nem tudom kiszeretne Rosszul kinéző Fejet magának
sorry a dupláért ha valaki tudja, please rakja egybe
sorry a dupláért ha valaki tudja, please rakja egybe
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
http://www.joico.com/products/style-reform-matte-clay/
nekem ez vált be a legjobban, igaz, nem egy olcsó dolog, de ez tökéletes, jól tart, eszméletlen jó illata van, nem ragad
nekem ez vált be a legjobban, igaz, nem egy olcsó dolog, de ez tökéletes, jól tart, eszméletlen jó illata van, nem ragad
----------------De Gea-----------------
Next season dreamteam