beteg a felesege, ember...másik, hogy kopaszra vágatod a fejed, és akkor nem tűröd el, ha GI Janenek neveznek?
a mondandod igy teljes egeszben bullshit
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. március 28., hétfő 11:51
beteg a felesege, ember...másik, hogy kopaszra vágatod a fejed, és akkor nem tűröd el, ha GI Janenek neveznek?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 28., hétfő 11:40
en megerte(né)m azt az oldalt, hogy megvéded a nődet/családodat, ha jön valami toprongyos kis buzi, aztán rálépsz a szájára.gutihaz14 írta: miert menne bele WS hogy a feleseget gunyoljak eloben csak hogy egy kis nezettseget csinaljon? mi erdeke lenne? ki az aki kepes a feleseget bealdozni egy ilyenert? nem ember.
van is egy masik felvetel mikor a szunetben mennek oda vigasztalni stb. en hiszek abban hogy nem kamu. izlestelen szar mejegyzes volt es megerdemelte a pofont.
valakik meg mart azt elemzik hogy miert utott csak ekkora es miert nem dolt ki chris rock...ezert tuti kamu...
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. március 28., hétfő 11:30
Őszintén? Nehéz. A filmek nagy része nem érdekel.géza írta: Nekem az egyetlen problemam ezzel az, hogy most mindenki errol beszel, nem pedig a dijazottakrol. Rengeteg embernek volt ez a fenypontja a karrierjeben, de le se vannak szarva.
HozzászólásSzerző: géza » 2022. március 28., hétfő 11:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. március 28., hétfő 10:52
meg kepet is ugy posztolt az oreg Will, hogy got all dressed up to chose chaosgutihaz14 írta: miert menne bele WS hogy a feleseget gunyoljak eloben csak hogy egy kis nezettseget csinaljon? mi erdeke lenne? ki az aki kepes a feleseget bealdozni egy ilyenert? nem ember.
van is egy masik felvetel mikor a szunetben mennek oda vigasztalni stb. en hiszek abban hogy nem kamu. izlestelen szar mejegyzes volt es megerdemelte a pofont.
valakik meg mart azt elemzik hogy miert utott csak ekkora es miert nem dolt ki chris rock...ezert tuti kamu...
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. március 28., hétfő 10:39
HozzászólásSzerző: géza » 2022. március 28., hétfő 9:43
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. március 28., hétfő 8:57
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 28., hétfő 8:16
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. március 28., hétfő 6:55
Mivel színészekről beszélünk, akar valós akar megjátszott, nehez eldönteni, mivel ez a szakmájukdzsi91 írta: Eléggé megjátszottnak tűnik.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. március 28., hétfő 6:50
HozzászólásSzerző: géza » 2022. március 28., hétfő 2:19
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. március 26., szombat 22:59
HozzászólásSzerző: lestat » 2022. március 26., szombat 22:50
Na ezt most kicsit visszahozom temaba mert ennek a kommentnek is köze volt hozzá hogy végül megnéztem.Faust írta: Waves
Évek óta meg akarom nézni, de csak nem akart jönni a magyar felirat.
Az A24 lassan kezd az egyik kedvenc stúdióm lenni, nagyon fasza kis filmeket gyártanak. A Waves egy minden ízében ismert, de pöpecül tálalt, durván hangulatos és stílusos dráma, mely egy kicsit kifullad a végére, de érdemes megnézni: a standard drámamegközelítéssel ellentétben (lassúság, vontatottság, kimértség) nagyon intenzív, sokszor valósággal pulzál, mint egy 2 órás videóklip, baszott jó zenékkel (pedig a fele igazi ostoba feka rap, de valahogy mindig annyira rímel az eseményekkel az adott zene, amit tanítani lehetne). A fényképezés is stílusos, a folyamatosan változó képarány kicsit művészieskedő elsőő blikkre, de nagyon kisegíti a történetmesélést, és szép keretbe foglalja az egész sztorit. Tetszett na, szeretem az ilyen filmeket, ha valaki szeretne egy, a szokásostól eltérő coming-of-age(?) cuccot nézni, meleg szívvel ajánlom. Bármikor bedobnám egy filmklubba, ahol nem kritérium, hogy legyen magyar felirat.![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. március 26., szombat 22:04
Eddig úgy elnéztem, hogy hülye kis tininek állítják be, de basszus, tanult, okos ember Parker, azt vártam, hogy na most majd előlép, ehelyett inkább hátra lépett. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a jó Doki is, hová tette az eszét? Erre a filmre kicsit mindenki hülye lett és elfelejtette, hogy a földet védő bosszúállók tagjai. Amennyiben egyszer még lesz folytatás, saját film, az MCU-n belül, rohadtul remélem kapunk egy sokkal komolyabb, de legalább érett pókembert aki a Tonytól kapott örökséget valamennyire tovább tudja vinni. Szerintem a karakter jó, sokkal több van benne ennél._Bushido_ írta: Pókember
Menet közben én is megnéztem, de csalódás volt. A többsége MARVEL filmek tetszeni szoktak - mármint látványfim kategóriában okék voltak, de ez a Póki valahogy félrement. Ahogy írtátok is, ez itt a nosztaglia, mém film lett. Bosszuállókban Póki jó mellékkarakter, de főszereplőnek kevés a gyerek, Zendaya is nulla.
Valami olyan rémlik, hogy tervezik/lesz folytatás de Stalone nélkül. Lehet tévedek...szerintem sem kellene tovább húzni, az egész történetben sincs már ennél több._Bushido_ írta: Viszont a Creed II pöpecre sikeredett. nemtudom tervben van-e még folytatás a "Rocky univerzumba", de ez egy tökéletes végleges lezárása lehetne a storynak. Jó volt benne minden.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. március 26., szombat 21:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. március 24., csütörtök 20:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 21., hétfő 16:45
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem