na, nekem ezzel sajnos be is fejeződik a köröm, remélem mindenki elégedett az értékelésemmel és a pontszámaimmal, ha nem, az sem érdekel
Kiképzés
Denzel Washington alapjáraton nem szeretem, de nem is tartozik a "gyűlölöm" kategóriába, tehát nálam abszolút semleges a pali (bár némely filmben irritál), de ebben a filmben szerintem jól játszott.
A cím (már engem idegesít, hogy mindig megjegyzem) egyszerű, lényegre törő és gyakorlatilag hűen tükrözi a film képvilágát, úgyhogy abba most nem tudok belekötni.
Maga a forgatókönyv szerintem nem nagy durranás, teljesen átlagosnak mondható, a befejezés viszont nekem csalódás volt, túlságosan sablonos volt nekem
Tudni kell rólam, hogy én nem vagyok oda az akciófilmekért, de Remynek tökéletesen igaza van abban, hogy "egyszernézős filmek tökéletes darabja".
lordgabihoz hasonlóan magamtól én sem biztos, hogy megnéztem volna ezt a filmet, így köszönöm szépen az ajánlást, hiszen én sem láttam még korábban.
szintén egyetértek vele abban, hogy elég jól indult a film, de nekem utána kicsit unalmas és idegesítő lett néha, de hálaistennek ezt a film 2/3-tól kb. pótolta, mert ott beindult az igazi akció, szórakoztatás, feszkózás.
Igazából hosszú értékelőt ígértem, de erről nem tudok hosszan beszélni, annyira nem kötött le, annyira nem tetszett, teljesen semleges a részemről.
5/10
tudom, senki se kérte, de szeretnék pár sorban a körről beszélni:
noha a pontszámaim nem teljesen ezt a sorrendet tükrözik (4 film is 8 pontot kapott tőlem, no meg egy 7 pontos eléjük került), leírtam azokat a filmeket, amelyek legjobban megfogtam engem (sorrendben, felül az, ami a legjobban megfogott):
-Ház a ködben (9 pontot kapott tőlem)
-David Gale élete (10 pontot kapott tőlem)
-A halál csöndje (7 pontot kapott tőlem)
-Final cut (8 pontot kapott tőlem)
-Stoker (szintén 8 pontot kapott tőlem)
-Személyazonosság (szintén 8 pont)
-United (a negyedik 8 pontosom)
-Gyilkossághoz öltözve (5,5 pont)
-Thx 1138 (5,5 pontot kapott tőlem)
-A Riviéra vadorzói (5,5 pontot kapott tőlem)
-Kiképzés (5 pontot kapott tőlem)
-Dogma (4 pontot kapott tőlem)
mindenkinek köszönöm szépen az ajánlását, egy élmény volt ez a kör, és alig várom a következőt, de legjobban szeretnék köszönetet mondani:
soadrolinak, Faustnak és lordgabinak, remek filmeket ajánlottak, ezek közül különösen Faust filmje volt számomra igazi kuriózum.
továbbá szeretném megköszönni francoisnak, nálam egyedül az ő filmje kapott 10 pontot.
a számomra legnagyobb pozitív meglepetést okozta és ezáltal a legnagyobb dicséretet kapja: Santi
természetesen a többieknek is köszönöm az ajánlását, nem azt jelenti, hogy rossz az ízlésük, vagy rossz filmeket hoztak, csupán nekem azok annyira nem nyerték el tetszésem, nem hagytak bennem mély nyomot (bár a Gyilkossághoz öltözve a zenéivel

)
Egyedül a Unitedet láttam ezelőtt, így borzalmasan boldog vagyok, hogy ennyi új filmmel ismerkedhettem meg.
találkozunk a következő körben pukákok