Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Azért ha marad a 4es elől plusz Fede KP, akkor egy Rodrygo-Fede-TAA jobboldal teljesen jól működhet, előbbi kettő rengeteg melót rak bele, nem egy Salah.
Alaba is mikor játszott mostanában hasznos volt nagyon hogy volt még egy ember hátul, aki oda teszi ahova akarja meg ahova kell.
Ha nálunk nem fog működni Trent akkor vissza is vonulhat kb, mert ennél optimálisabb helyre nem is kerülhetne
Alaba is mikor játszott mostanában hasznos volt nagyon hogy volt még egy ember hátul, aki oda teszi ahova akarja meg ahova kell.
Ha nálunk nem fog működni Trent akkor vissza is vonulhat kb, mert ennél optimálisabb helyre nem is kerülhetne
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szoktam nézni a Liverpool meccseit is, az idei szezon kirívó sok tekintetben. A mindenkori defenzív statokban például Hakimi és Davies is elmarad tőle, de az utóbbi 1 év teljesítményei alapján is, mégsincs kb. meme szintre emelve nemzetközileg, hogy kóklerek lennének a védekezéshez, egyedül Trent. Erre utaltam a punditok agendája alatt. Remélhetőleg összekapja magát védekezésben, ha már elhozzuk, plusz, ahogy említetted, Valverdével jól kiegészíthetik egymást, pláne ha még lenne valamilyen csapat szintjén megvalósított védekezési koncepciónk, az nem ártana.Pad'em írta: Az embert legtöbbször cselezték ki idén a top 5 bajnokságban. Nem a punditok szerint nem tud védekezni, hanem bárki szerint aki már látott Liverpool meccset. Egy full fogalmatlan Dalot nem bír megállítani.
- Pad'em
Az embert legtöbbször cselezték ki idén a top 5 bajnokságban. Nem a punditok szerint nem tud védekezni, hanem bárki szerint aki már látott Liverpool meccset. Egy full fogalmatlan Dalot nem bír megállítani.dortev írta: A védekezési készségeinek hiánya pedig szerintem túl van fújva az angol punditoknál, akiknél ez az agenda, aztán veszi át mindenki. Voltak kifejezetten jó védőteljesítményei, miközben Salah lófaszt sem segített be. Például Markstar által említett Dokut is már semlegesítette.
Ettől függetlenül nekünk beválhat, Valverde azért elég sok mindent tud kompenzálni, ők ketten ha megtanulnak együtt játszani és mozogni, abból jó dolog is kisülhet. A passzjátéka nyilván nagyon extra, az idei Vazquezzel pedig remekül szoktattuk magunkat a gondolathoz, hogy TAA ne legyen sokk amit majd leművel hátrafele.
A pontrúgásokban sokat fejlődhetünk, már ha oda engedik majd lőni

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Galacticos
Szerintem sem kell temetni, vedekezesben pedig ott lesz valverde hogy besegitsen neki, meglehet ezt azert oldani.
Nem mellesleg azert a hosszu labdai, inditasaibol mbappeek nagyon sokat profitalhatnak. Nem akarom vasquezhez hasonlitani de evek ota nezzuk hogy az elso emberbe elakadnak a beadasai es mostanra eljutottunk oda hogy o a pontrugonk is.
azert ennel trent klaszisokkal jobb, a pontrugasaink borzalmasak es nem csak azert mert a jol fejelo jatekosaink mar elmentel hanem mert egyszeruen modric es vasquez szogletei is mar az 5os vonalaig sem jut be mert folyton kirugjak.
Felallt vedelem ellen is valoszinuleg hasznosabb lesz mint a biciklecsel utan visszahuzo lv.
Nem mellesleg azert a hosszu labdai, inditasaibol mbappeek nagyon sokat profitalhatnak. Nem akarom vasquezhez hasonlitani de evek ota nezzuk hogy az elso emberbe elakadnak a beadasai es mostanra eljutottunk oda hogy o a pontrugonk is.

Felallt vedelem ellen is valoszinuleg hasznosabb lesz mint a biciklecsel utan visszahuzo lv.
hehetheoriginal írta:nem veletlen ez se.Lejárt szerződéssel ingyen tudjuk megszerezni
sztem nagy flop lesz ez a spanyol palyafutas.
jatekoskent nem eleg jo.
Pool megakarja tartani. Évek óta próbálnak vele hosszabbítani. Liverpooli ízig vérig a srác.
Szeretnék megtartani azt biztos. Főleg jelenleg a legértékesebb RB a piacon. Sztem nem szívesen buknak 70m-et. De nem tudnak vele mit csinálni ha kijelentette, h változást akar és kipróbálná magát máshol.
Milyen elképzesztő képességei vannak TAA-nak, amire a keretből más nem képes? Mert azt még el tudom fogadni, hogy féllábú Carvajalnal most jobb, illetve LV-nél, de azért ez eléggé barokkos túlzás, ami írsz. A gyerek jól osztogat, modern Beckham, de sem a hozzáállása, sem a munkabírás nem kiemelkedő.
Hakimi jobb megoldás lenne, túloldalra meg egyenesen a legjobb, aki említettél, Nuno Mendes személyében, de Párizsból nem foguink igazolni ezt mindenki tudja.
JHV-nek pedig már 2 éve kezdhetünk volna pótlást keresni ifikkel, tehetségekkel, de inkább elszabtuk az időt LV-vel. Közben meg majdnem 2-t kell szerezni és úgy járunk, mint a bal oldalon, hogy egysem igazán jó.
[/quote]
Elképesztően jó forgat. Tű pontos átadásai vannak és belöbbőlt labdái. Egyérintőből, földről, kapásból képes pontosan lábra adni a bogyót vagy épp területbe rúgni. Jelenleg erre senki nem képes a keretből. Képtelenek vagyunk kiugratni a támadókat. Nézd meg amióta Alaba visszatért ő mennyit és milyen minőségben próbálkozik.
Ez kuriózum jelenleg mert amióta Toni visszalépett nincs ilyen a keretben. Emellett ilyen rugótechnikával a szabadjaink, szögleteink is szintet léphetnek meg a beadásinak, már ha lesznek.
Értem, hogy vannak hiányosságai és bele lehet kötni, de még egyszer a jelenlegi piacon ő az egyik legjobb. Emellett jó korban van és "ingyen" jön. Ennél nincs jelenleg jobb deal.
Próbálkoztunk pl. Tobias-sal.
Nem annyira jött be. Nem mindig tudsz leakasztani olyat aki berobban és megtud ragadni.
Porro-t lehetne még hozni. 60 alatt valszeg nem engedik el. Ő brusztulos játékos. Fut, küzd harap csíp és még spanyol is. Jó választás lehetne, de 60-70m az ára. Trent jó választás szerintem.
Hakimi jobb megoldás lenne, túloldalra meg egyenesen a legjobb, aki említettél, Nuno Mendes személyében, de Párizsból nem foguink igazolni ezt mindenki tudja.
JHV-nek pedig már 2 éve kezdhetünk volna pótlást keresni ifikkel, tehetségekkel, de inkább elszabtuk az időt LV-vel. Közben meg majdnem 2-t kell szerezni és úgy járunk, mint a bal oldalon, hogy egysem igazán jó.
[/quote]
Elképesztően jó forgat. Tű pontos átadásai vannak és belöbbőlt labdái. Egyérintőből, földről, kapásból képes pontosan lábra adni a bogyót vagy épp területbe rúgni. Jelenleg erre senki nem képes a keretből. Képtelenek vagyunk kiugratni a támadókat. Nézd meg amióta Alaba visszatért ő mennyit és milyen minőségben próbálkozik.
Ez kuriózum jelenleg mert amióta Toni visszalépett nincs ilyen a keretben. Emellett ilyen rugótechnikával a szabadjaink, szögleteink is szintet léphetnek meg a beadásinak, már ha lesznek.
Értem, hogy vannak hiányosságai és bele lehet kötni, de még egyszer a jelenlegi piacon ő az egyik legjobb. Emellett jó korban van és "ingyen" jön. Ennél nincs jelenleg jobb deal.
Próbálkoztunk pl. Tobias-sal.

Porro-t lehetne még hozni. 60 alatt valszeg nem engedik el. Ő brusztulos játékos. Fut, küzd harap csíp és még spanyol is. Jó választás lehetne, de 60-70m az ára. Trent jó választás szerintem.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem veletlen ez se.Lejárt szerződéssel ingyen tudjuk megszerezni
sztem nagy flop lesz ez a spanyol palyafutas.
jatekoskent nem eleg jo.
thereisonly1ronaldo
Milyen elképzesztő képességei vannak TAA-nak, amire a keretből más nem képes? Mert azt még el tudom fogadni, hogy féllábú Carvajalnal most jobb, illetve LV-nél, de azért ez eléggé barokkos túlzás, ami írsz. A gyerek jól osztogat, modern Beckham, de sem a hozzáállása, sem a munkabírás nem kiemelkedő.markstar írta:Gascoigne írta:
Én nem értem TAA-t. Egy pozícióján kívül erőltetett jobbszélső, aki elől vagánykodik a bumfordi PL védők között, védekezésben pedig nulla. Mivel angol, túl van sztárolva és fizetve, és idegen testként lóg majd ki a spanyol fociból.
Az egy dolog, hogy LV nem opció, de fél év múlva úgyis felbukkan majd az ügyeletes portugál/spanyol/brazil csodagyerek, miért nem hozunk addig egy megbízható spanyolt valahonnan, aki hajlandó leülni a padra is.
Nem értem miért vagy/vagytok ennyire Trent ellen. Elképesztő minőség van a srácban és csak 26 éves. Lejárt szerződéssel ingyen tudjuk megszerezni (Aláírási bónuszt, igen fogunk fizetni) ami megint egy zseniális húzás. Kevés játékos van aki így lő szabadot, ível, indít, és passzol nyomás alatt. Elképesztően megtudja egy csapat plafonját emelni egy ilyen típusú játékos aki képes 70m-es bogyót osztani lábra. Főleg amikor sprinterek vannak elől mint Mbappe vagy Vinicius. Ő képes kiugratni őket. Salah-nak hány elképesztő gólpasszt osztott nem csak idén, de évek óta.
Fizetni 70-80m-et nem fizetnék érte ez tény, de lejárt szerződéssel 10-20m-os aláírási bónusszal valamint egy relatíve magasabb +30%-al magasabb bért megér.
26 éves és nem túl sérülékeny. Mivel angol majdnem biztos, h pénzügyileg plusszosan tudunk kiszállni belőle ha nem is válik be.
Tény, h nem fogja felszántani a pályát és Carvajal módra fel le futni 90 percig. Védekezése szintén inkább közepes. Nem is gyors, de cserébe olyan dolgokra képes amikre jelenleg más nem a keretben. Csapatszinten lehet pótolni a hiányosságait, illetve ő is máshogy fog kinézni amikor Bryan Gil-ek meg Danjumak ellen kell védekeznie nem Doku meg Luis Diaz ellen. Azért az PL. ebből a szempontból sokkal brutálisabb.
Én örülnék a srácnak. Hakimi lenne a tökéletes, de érte sem fizetnék 80m-et plusz Párizsból igazolni tudjuk, h nem könnyű.
B opció meg nem kell. Látjuk Fran-t, hogy milyen ez. Akar, hajt, küzd, de így is érzed hogy egyszerűen jönne egy Nuno Mendes és darabokra szedné. Egyszerűen azért mert jobb. A opciók kellenek a Madrid-nak és Trent egyértelműen az. Arról nem is beszélve, h jó korban tudunk megszerezni "ingyen" egy nagy hype-al rendelkező játékost aki emellett még alapvetően jó is. Ne legyünk telhetetlenek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Csodagyereknek ott van a Milanban Jiménez, talán 8 millióért vissza is hozható, hacsak nem adjuk el ezt az opciót. Az ígéretek viszont nem feltétlenül teljesítik be a potenciáljukat, erre példa most is van a csapatban, Trent viszont már egy kész játékos, a legjobb éveiben, nincs benne igazán lutri.
Trenttel kapásból jócskán növekedne az ész, a labdabiztosság, és úgy alapvetően a technikai tudás hátul. Biztos emlékszel még arra, mikor a Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo hátvédsorral, kiegészítve Kroos és Modric tudásával úgy jövögettünk át az ellenfelek pressingjein, mint kés a vajon. Ahhoz képest sokszor, leginkább általában, fájdalmas nézni azt, ami hátul megy labdakihozataloknál. A Trenttel sokszor összehasonlított Vázquezről üvölt a vízió teljes hiánya, a limitáltság, ötlettelenség. Plusz ő nem egy labdatemető (=kevesebb labdát veszítenénk), lenne végre valaki, aki képes jó pontrúgásokat elvégezni, érdemben megtámogatni a támadásokat.
A védekezési készségeinek hiánya pedig szerintem túl van fújva az angol punditoknál, akiknél ez az agenda, aztán veszi át mindenki. Voltak kifejezetten jó védőteljesítményei, miközben Salah lófaszt sem segített be. Például Markstar által említett Dokut is már semlegesítette. A játék ezen aspektusában nem elit szint, de nem is kutyaütő. Marcelo sem volt klasszis védekezésben, Davies sem az, Hakimi sem az, Frimpong sem az. A szélsőhátvéd pozíció az évek során egyre inkább a támadó skillek felé tolódott. Kell egy csapatszintű, szervezett védekezés, ahelyett hogy területeket adnánk át még Rayóknak is, hogy aztán nyugiban keressék a réseket a védelmünkben.
[/quote]
Szóról szóra egyetértek. Plusz még amire reflektálnék vagy jobban kifejteném, h a Pool-ban Salah kb. semmit nem védekezik azon az oldalon. Márpedig az az oldal kb. 6-8 éve Salah oldala. Azért lényegesen nehezebb a helyzete amikor egy az egyben kell levennie Doku,Savinho, DIaz, Sancho, Martinelli, Garnacho féle megtolom és legyorsulom féle játékosokat. Nem egy Prime Walker védekezésben, de elképesztően nagy üzlet ő. Húzzuk a szánkat miközben majdnem minden csapat tárt karokkal várná ingyen, de sokan nem kis summát is fizetnének érte.
Plusz legyünk reálisak. Carvajal 33 éves. 1 szezont teljes egészében kihagyott. Nem tudjuk, h fog visszajönni és mennyire lesz fitt. Kell valaki oda aki emeli az egész csapat plafonját és ha vásárolni kellene akkor ő jelölt lenne.
Trenttel kapásból jócskán növekedne az ész, a labdabiztosság, és úgy alapvetően a technikai tudás hátul. Biztos emlékszel még arra, mikor a Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo hátvédsorral, kiegészítve Kroos és Modric tudásával úgy jövögettünk át az ellenfelek pressingjein, mint kés a vajon. Ahhoz képest sokszor, leginkább általában, fájdalmas nézni azt, ami hátul megy labdakihozataloknál. A Trenttel sokszor összehasonlított Vázquezről üvölt a vízió teljes hiánya, a limitáltság, ötlettelenség. Plusz ő nem egy labdatemető (=kevesebb labdát veszítenénk), lenne végre valaki, aki képes jó pontrúgásokat elvégezni, érdemben megtámogatni a támadásokat.
A védekezési készségeinek hiánya pedig szerintem túl van fújva az angol punditoknál, akiknél ez az agenda, aztán veszi át mindenki. Voltak kifejezetten jó védőteljesítményei, miközben Salah lófaszt sem segített be. Például Markstar által említett Dokut is már semlegesítette. A játék ezen aspektusában nem elit szint, de nem is kutyaütő. Marcelo sem volt klasszis védekezésben, Davies sem az, Hakimi sem az, Frimpong sem az. A szélsőhátvéd pozíció az évek során egyre inkább a támadó skillek felé tolódott. Kell egy csapatszintű, szervezett védekezés, ahelyett hogy területeket adnánk át még Rayóknak is, hogy aztán nyugiban keressék a réseket a védelmünkben.
[/quote]
Szóról szóra egyetértek. Plusz még amire reflektálnék vagy jobban kifejteném, h a Pool-ban Salah kb. semmit nem védekezik azon az oldalon. Márpedig az az oldal kb. 6-8 éve Salah oldala. Azért lényegesen nehezebb a helyzete amikor egy az egyben kell levennie Doku,Savinho, DIaz, Sancho, Martinelli, Garnacho féle megtolom és legyorsulom féle játékosokat. Nem egy Prime Walker védekezésben, de elképesztően nagy üzlet ő. Húzzuk a szánkat miközben majdnem minden csapat tárt karokkal várná ingyen, de sokan nem kis summát is fizetnének érte.
Plusz legyünk reálisak. Carvajal 33 éves. 1 szezont teljes egészében kihagyott. Nem tudjuk, h fog visszajönni és mennyire lesz fitt. Kell valaki oda aki emeli az egész csapat plafonját és ha vásárolni kellene akkor ő jelölt lenne.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Csodagyereknek ott van a Milanban Jiménez, talán 8 millióért vissza is hozható, hacsak nem adjuk el ezt az opciót. Az ígéretek viszont nem feltétlenül teljesítik be a potenciáljukat, erre példa most is van a csapatban, Trent viszont már egy kész játékos, a legjobb éveiben, nincs benne igazán lutri.Gascoigne írta:Én nem értem TAA-t. Egy pozícióján kívül erőltetett jobbszélső, aki elől vagánykodik a bumfordi PL védők között, védekezésben pedig nulla. Mivel angol, túl van sztárolva és fizetve, és idegen testként lóg majd ki a spanyol fociból.Yazid írta: Ez a trent nekem igazi szürke szamár, de még így is jobb mint LV.
Az egy dolog, hogy LV nem opció, de fél év múlva úgyis felbukkan majd az ügyeletes portugál/spanyol/brazil csodagyerek, miért nem hozunk addig egy megbízható spanyolt valahonnan, aki hajlandó leülni a padra is.
Gascoigne írta:Én nem értem TAA-t. Egy pozícióján kívül erőltetett jobbszélső, aki elől vagánykodik a bumfordi PL védők között, védekezésben pedig nulla. Mivel angol, túl van sztárolva és fizetve, és idegen testként lóg majd ki a spanyol fociból.Yazid írta: Ez a trent nekem igazi szürke szamár, de még így is jobb mint LV.
Nem értem miért vagy/vagytok ennyire Trent ellen. Elképesztő minőség van a srácban és csak 26 éves. Lejárt szerződéssel ingyen tudjuk megszerezni (Aláírási bónuszt, igen fogunk fizetni) ami megint egy zseniális húzás. Kevés játékos van aki így lő szabadot, ível, indít, és passzol nyomás alatt. Elképesztően megtudja egy csapat plafonját emelni egy ilyen típusú játékos aki képes 70m-es bogyót osztani lábra. Főleg amikor sprinterek vannak elől mint Mbappe vagy Vinicius. Ő képes kiugratni őket. Salah-nak hány elképesztő gólpasszt osztott nem csak idén, de évek óta.
Fizetni 70-80m-et nem fizetnék érte ez tény, de lejárt szerződéssel 10-20m-os aláírási bónusszal valamint egy relatíve magasabb +30%-al magasabb bért megér.
26 éves és nem túl sérülékeny. Mivel angol majdnem biztos, h pénzügyileg plusszosan tudunk kiszállni belőle ha nem is válik be.
Tény, h nem fogja felszántani a pályát és Carvajal módra fel le futni 90 percig. Védekezése szintén inkább közepes. Nem is gyors, de cserébe olyan dolgokra képes amikre jelenleg más nem a keretben. Csapatszinten lehet pótolni a hiányosságait, illetve ő is máshogy fog kinézni amikor Bryan Gil-ek meg Danjumak ellen kell védekeznie nem Doku meg Luis Diaz ellen. Azért az PL. ebből a szempontból sokkal brutálisabb.
Én örülnék a srácnak. Hakimi lenne a tökéletes, de érte sem fizetnék 80m-et plusz Párizsból igazolni tudjuk, h nem könnyű.
B opció meg nem kell. Látjuk Fran-t, hogy milyen ez. Akar, hajt, küzd, de így is érzed hogy egyszerűen jönne egy Nuno Mendes és darabokra szedné. Egyszerűen azért mert jobb. A opciók kellenek a Madrid-nak és Trent egyértelműen az. Arról nem is beszélve, h jó korban tudunk megszerezni "ingyen" egy nagy hype-al rendelkező játékost aki emellett még alapvetően jó is. Ne legyünk telhetetlenek.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Erre a csodagyerekre varunk mar evek ota. Volt itt sztarolva Cancelo, aki gyorsan lefott 2 jo Citys ev utan, de rajta kivul nem is remlik senki, aki kicsit is kiemelkedobb lett volna. Mar szinte nem is letezik ez a fel-ala robotolo szelsovedo szerepkor, mert mindenki szelsoket vagy kozephatvedeket rak ki a vonal melle.Gascoigne írta:Én nem értem TAA-t. Egy pozícióján kívül erőltetett jobbszélső, aki elől vagánykodik a bumfordi PL védők között, védekezésben pedig nulla. Mivel angol, túl van sztárolva és fizetve, és idegen testként lóg majd ki a spanyol fociból.Yazid írta: Ez a trent nekem igazi szürke szamár, de még így is jobb mint LV.
Jo lesz ez a Trent, foleg ha Valverde fog visszalepni moge. Tud osztogatni, beadni, szabadokat jol lovi.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Én nem értem TAA-t. Egy pozícióján kívül erőltetett jobbszélső, aki elől vagánykodik a bumfordi PL védők között, védekezésben pedig nulla. Mivel angol, túl van sztárolva és fizetve, és idegen testként lóg majd ki a spanyol fociból.Yazid írta: Ez a trent nekem igazi szürke szamár, de még így is jobb mint LV.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Vótmá'MorataMartin írta: Az UEFA vizsgálódik Antonio Rüdiger, Kylian Mbappé, Dani Ceballos és Vinícius Júnior miatt, mert a továbbjutás utáni ünneplés miattrólunk van szó mindegyiket majd eltiltják 2 mérkőzésre, hogy kiessünk
![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Az UEFA vizsgálódik Antonio Rüdiger, Kylian Mbappé, Dani Ceballos és Vinícius Júnior miatt, mert a továbbjutás utáni ünneplés miatt
rólunk van szó mindegyiket majd eltiltják 2 mérkőzésre, hogy kiessünk

- Pad'em
Meg is leptek a hírek, sejtettem, hogy kamu lesz.Realista24 írta:Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid are now ahead of Arsenal in the race for Martin Zubimendi. He is a priority target, and the club is accelerating.
Premier League clubs who are interested in Martin Zubimendi now understand that he is increasingly likely to join Real Madrid this summer @COPE
@David_Ornstein on rumours regarding Real Madrid & Zubimendi:
“Without wanting to discredit the reporting of others, I personally haven't heard this. Arsenal are expecting Zubimendi to join in the summer. I don't know if that means it is completely done but for some time now they have been working on the basis that he will be coming in and a huge amount of work went into getting them to that point.”
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid are now ahead of Arsenal in the race for Martin Zubimendi. He is a priority target, and the club is accelerating.
Premier League clubs who are interested in Martin Zubimendi now understand that he is increasingly likely to join Real Madrid this summer @COPE
@David_Ornstein on rumours regarding Real Madrid & Zubimendi:
“Without wanting to discredit the reporting of others, I personally haven't heard this. Arsenal are expecting Zubimendi to join in the summer. I don't know if that means it is completely done but for some time now they have been working on the basis that he will be coming in and a huge amount of work went into getting them to that point.”
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Rodrygo amúgy tényleg telibe olyan, mintha indiai lenne, nagyon vicces
Lehet ezért nem olyan fgy, mint a többi brazil, benne van a bengáli vér

Lehet ezért nem olyan fgy, mint a többi brazil, benne van a bengáli vér

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Real Madrid vs Arsenal női bl
Otthon nyert a Real, 2-0
Most Londonban a visszavágó.
Arsenal vezet 2-0ra és eddig nem sok köze van a meccshez a spanyoloknak.
Túl szép volt az a 2-0, majd Barca verés....
Otthon nyert a Real, 2-0
Most Londonban a visszavágó.
Arsenal vezet 2-0ra és eddig nem sok köze van a meccshez a spanyoloknak.

Túl szép volt az a 2-0, majd Barca verés....