FIFA

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2013. november 29., péntek 13:50

Nem tudom, nem bíznék az ilyen oldalakban. Vagy ha nagyon venni akarsz, akkor sztem csak olyan oldalon keresztül amiket a YT-s nagy fifások ajánlanak, mert ők is azon keresztül szerzik őket, ahogy hallottam.
halálomig madridista leszek

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. november 29., péntek 13:40

Monkey írta:Vett már valaki erről az oldalról coint?
http://www.cheapfifa13coins.co.uk/fifa- ... coins.html
Tegnap délután vettem tőlük de még mindig nem ütötték le a játékosomat, írtam emailt is de nem válaszoltak eddig.
keresgéltem a neten róla, elméletileg nem kamu az oldal, lehet, hogy rossz adatokat adtál meg.... :hmmm:

Monkey
Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio

HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. november 29., péntek 13:01

Vett már valaki erről az oldalról coint?
http://www.cheapfifa13coins.co.uk/fifa- ... coins.html
Tegnap délután vettem tőlük de még mindig nem ütötték le a játékosomat, írtam emailt is de nem válaszoltak eddig.

Tibi09
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2013. november 28., csütörtök 20:19

passz, én pc-n játszok.
az utolsó konzolom egy nintendo volt és sárga kazettás játékok mentek rajta, aminek 200 Ft volt darabja a piacon. :D

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. november 28., csütörtök 20:05

És amit az xboxhoz adnak a promócióssal lehet onlineozni?

Tibi09

HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2013. november 28., csütörtök 20:00

újat vegyél, csak úgy tudsz online játszani.

Úszómester

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. november 28., csütörtök 19:52

Úszómester írta:Én még csak most fohom megvenni 14-et és az lenne a kérdésem hogy a 13 hoz hasonlóan itt is kér aktiválókódot? Mert használtan meg tudnám venni majdnem fele annyiért de ha nem tudo online játszani akkor újat veszek
Valaki nem tudja?

Úszómester

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. november 23., szombat 18:10

Én még csak most fohom megvenni 14-et és az lenne a kérdésem hogy a 13 hoz hasonlóan itt is kér aktiválókódot? Mert használtan meg tudnám venni majdnem fele annyiért de ha nem tudo online játszani akkor újat veszek

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. november 22., péntek 23:35

Hulk beast,Bakkali nagyon jol fejlodik es sokaig.Jeset birom mert a tamadoharmadban barhol jatszhat. Di MAria se rossz jobb szelen. Huszti mindket szelen elvan :D (amugy tenyleg jo,tavolrol jol lehet vele loni)

En tobb csapattal is inditottam,meg egy jatekost is.Az ok az,hogx szarakodik a gepem,es igy nem vallalom be az UT-t.Hannoverest emelnem most ki.
1. szezon. Januar kozepe van
Megtetszettek,mikor a haverokkal jatszottunk,szoval kezdtem veluk.Lejaro szrzodesuekre megyek most ra. Nyaron jott Jese,willems,Benzia,hogy a lenyegesebbeket emlitsem. Trlen eladtam 14 millioert Zielert,bar elegedett voltam vele,es meg Ya Konant passzolnam le,mert bar jo,29 eves es a fizetese irrealisan nagy,mert megemeltem,hogy nehogy lelepjen a telen ingyen eloszerzodessel. Szoval eddig ingyen jott: Matuidi,Menez,Traore (Stuttgart),Honda,Akinfeev meg asszem Perrotti es Kaboul. Matuidi es Traore mar csatlakoztak most. Ha Ya Konant eladom Rode erkezhet mindenkeppen. Meg azert egy kapuson gondolkodom,mert nyaron jon csak az orosz,addig egy kolcsonben levo Megyerim van.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 22., péntek 23:21

Chelseavel kezdtem nem rég egy menedzsert. Ideges voltam, hogy legendáson Reallal kikapok sokszor, Chelseavel meg nem zavar annyira.

Februárban vagyok, BL 16 között Dortmund ellen idegenben 1-1, visszavágó most jön majd. Bajnokságba viszont a 3.-4. a cél csak sajna..

---------------Cech---------------
Lahm--D.Luiz--S.Ramos--A.Cole
------Ramires-----Gündogan----
--------------Iniesta--------------
Reus---------Falcao-------Hazard

-------------Schwarzer-------------
Ivanovic--Cahill--Terry--Bertrand
---------Essien-----Mikel------------
--------------De Bruyne---------------
Schürrle--------Eto'o---------Willian

Így néz ki az A és B csapatom. Iniesta most jött januárban, de eddig elég hulla, szóval lehet majd Reus megy a helyére és jobbszélre hozok valakit. Kik azok akik nagyon jók szélen? Robben, Lucas, Hulk.. Rajtuk gondolkozom.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 22., péntek 23:15

profinál könnyebb szinten nem érdemes játszani...inkább kapok ki, vagy X-elek az elején, de aztán sokkal jobb

Rabiosa

HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2013. november 22., péntek 19:57

Karrier Mód 1. szezon [Dortmund]
Bundesliga
Német Kupa
BL

Ja, és PROFI szinten játszom. :)

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 21., csütörtök 23:52

a 13-asnál sem kaptad meg az egészet

a mostani Fifában azért érdekes, hogy Xabi a védekező kp-s a valóságban, Khedira meg a kk, aki támad is és védekezik is...a játékban persze ez mindig fordítva van...a vicc az, hogy Illara posztjai között nincs is vkp...érdekes nah

én igazából nem szoktam túl bonyolítani a játékot. két gyors szélső kell, alapból labda biztos játékra megyek, amikor az ellenfél már eléggé kijön indítom a szélsőt aki meghúzza, majd be indul középre, lő és gól, ha mégse akkor a kipattanóra megy Benzema :D :D
Valamiért a kapussal 1:1-ben nem megy most

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2013. november 21., csütörtök 23:36

Én a 'Senallal tolom de valami katasztrófa az egész manager mód ..Rotálok mint az állat,de minden meccs előtt pirosba van az összes játékosomnak az energiája.Bendtner eladtam a Freiburgnak 13 milláért Lewandovskit meg ingyen hoztam el a Dortmundtól.Most Giroud a csere csatárom,de folyton nyafog,hogy neki több játékidő kell,és lépni akar.Megvettem még Carvajalt Sagna helyére 10 milláért azt több pénzem nem is maradt.A téli átigazolási szezonba még akarok venni egy vkp-t Arteta helyére,de akiket kinéztem kb. megfizethetetlenek.Úgyhogy marad ez a Bender,Lucas Leiva vonal.

Az idei Fifában az is újítás,hogy ha eladsz egy játékost,nem kapod meg érte a teljes átigazolási összeget.Pl. Én eladtam Walcottot a Barcának 40 milláért,de a vezetőség csak 30-at adott,vagyis 10 ment zsebbe. :mrgreen:

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. november 21., csütörtök 23:04

wZoLee7 írta:ha menni akar mennyen...azért ez mégis csak a FIFA, simán pótolható akármelyik játékos...én mindenesetre úgy kezdtem, hogy Özilért jött a city, nem akartam eladni de hát akkor mondtam 75-ért vihetitek, Bale-ért meg oda toltam 60-at az Angoloknak. Casemiro, Jesé, Morata kölcsönbe, Adán, Jesús, Kaka eladva...Aguérora hajtott a barca hát megvettem előlük :D

ha ez a rohadt akadás dolog nem lenne...lehet kikell takarítani a gépet mert megállt benne a por :roll:
Szerintem CR az a játékos a játékban,aki pótolhatatlan. EGYedül Messinek vannak hasonló statjai kezdéskor,de ő full átlag,több jobb is van. BALE LESZ Kicsit hasonlo mint CR,de ő nem 5* skilles. Ibra még az aki csatároknál egyértelmű,Es senkise pótolhatja úgymond.
Nálam amúgy szerződésért sírt,meg is kapta a 450es fizetést kb.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 21., csütörtök 15:14

ha menni akar mennyen...azért ez mégis csak a FIFA, simán pótolható akármelyik játékos...én mindenesetre úgy kezdtem, hogy Özilért jött a city, nem akartam eladni de hát akkor mondtam 75-ért vihetitek, Bale-ért meg oda toltam 60-at az Angoloknak. Casemiro, Jesé, Morata kölcsönbe, Adán, Jesús, Kaka eladva...Aguérora hajtott a barca hát megvettem előlük :D

ha ez a rohadt akadás dolog nem lenne...lehet kikell takarítani a gépet mert megállt benne a por :roll:

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2013. november 21., csütörtök 11:23

Ami engem idegesít az a sírás..

CR a téli átigazolási időszak előtt benyögi, hogy márpedig ő el akar menni, mert ez már nem jó neki. Mondom nem.

Erre az utolsó napon a vezetőség tol egy emailt, hogy eladtuk megnézhetem, hogy mennyiért, kinek stb. Elment a Chelseahez 57-ért. A 13ban még meg tudtam oldani, hogy ok mindezek ellenére nyáron visszaveszem, de a 14-ben.... Chelsea természetesen 97 millás ajánlatot fogadott el csak, de jön az üzenet CRtől, hogy a köztünk fennálló rossz kapcsolatra tekintettel soha nem akar a csapatomban játszani..

Ezt nem értem h miért kell...

A valóságban lett egy csapat, erre a játékban 4 hónap után állandóan lelép CR.. ennek mi értelme?!?!?!

(Lejárt a live-om, csak azért szivatom magam a menedzser móddal..)

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 21., csütörtök 10:39

jól van, közben rájöttem, hogy első nyári átigazolási részt én kikapcsoltam :D
valamilyen oknál fogva viszont nekem minden fifa laggol, akadozik. Nem mindig, csak időnként, de van hogy nagyon is...

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 19., kedd 0:09

Drake írta:Hogyan tudom a nyilakra tenni az irányítást?A lövést,beadást,átlövést be tudtam állítani azokra a gombokra amikre akartam,de ezeket nem tudom.
én úgy csináltam h váltottam irányítás módot, klasszikus egyéni stb...és ott az egyiknél a nyilak jól vannak beállítva, a többit meg át tudtam tenni.

volt már róla szó de nincs kedvem vissza keresgélni, hogy is kell itt játékost igazolni? :D

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2013. november 16., szombat 13:15

Hogyan tudom a nyilakra tenni az irányítást?A lövést,beadást,átlövést be tudtam állítani azokra a gombokra amikre akartam,de ezeket nem tudom.

Vissza: