Azert ez eros tulzas, latva a meccs elotti 7-bol 3 golos teljesitmenyunket:realbeckham írta: Tizit barki belovi.
Vini 2/2 (a tegnapival egyutt)
Bellingham 1/1
Joselu 1/3
Modric 0/1
Rodrygo 0/1
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. április 22., hétfő 8:19
Azert ez eros tulzas, latva a meccs elotti 7-bol 3 golos teljesitmenyunket:realbeckham írta: Tizit barki belovi.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. április 21., vasárnap 23:58
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. április 21., vasárnap 23:52
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. április 21., vasárnap 23:35
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. április 21., vasárnap 23:21
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. április 21., vasárnap 23:15
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2024. április 21., vasárnap 23:12
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. április 21., vasárnap 23:06
HozzászólásSzerző: MVPP » 2024. április 21., vasárnap 22:55
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. április 21., vasárnap 21:56
HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. április 18., csütörtök 10:57
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. április 18., csütörtök 8:49
Miért Walker kit nem enne meg?RealVazquez írta: Walker ellen eselye nem volt. Carvajalnak adott nagy zsugat, meg Rodrygonak a gol elott, ezen kivul sok mindent nem csinalt. Elegge melyen jatszott, es kozepen volt, messze a kaputol. Vedekezesbe besegitett, olykor kellett is a zavarasa, de nem az o parharca volt ez. Van meg hova fejlodni, az ilyen meccsekre meg epitenie kell magat.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. április 18., csütörtök 7:34
Igazad van, volt egy ilyen szituacio is! El is felejtettem.realbeckham írta: Walker megette megint, de igy is volt kulcspassza.![]()
Bár ha az egyik kontranal beguritja Judenak, mert volt rá ideje, aki besétalt volna nyugisan a kapuig kb, akkor hamarabb vége a meccsnek. Ott, akkor emlegettem az anyukáját.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. április 18., csütörtök 7:32
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. április 18., csütörtök 1:29
En birom Vinit, lehet kicsit rosszul fogalmaztam, mert nem volt rossz, de jo sem, ezt akartam kihozni. Kellett a vedekezese, probalkozott jo donteseket hozni, de mivel 90%-ban csak vedekeztunk es tamadaskor sem volt sokat nalunk a labda, igy ebben a parharcban nem sok jutott neki.ELSiete írta:Szerintem meg nem játszott rosszul. Örültem, hogy végre az eszét is használta, és amikor nála volt a labda nem kezdett el ész nélkül cselezni meg futkorászni, hanem inkabb megtartotta azt, vagy visszapasszolta. Rengeteget nyertünk ezzel, hogy elől higgadt tudott maradni. Persze Walker a sprinteknél levette, de egy golpassza így is lett. Korrekt volt a teljesítménye.RealVazquez írta: Walker ellen eselye nem volt. Carvajalnak adott nagy zsugat, meg Rodrygonak a gol elott, ezen kivul sok mindent nem csinalt. Elegge melyen jatszott, es kozepen volt, messze a kaputol. Vedekezesbe besegitett, olykor kellett is a zavarasa, de nem az o parharca volt ez. Van meg hova fejlodni, az ilyen meccsekre meg epitenie kell magat.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. április 18., csütörtök 1:16
Szerintem meg nem játszott rosszul. Örültem, hogy végre az eszét is használta, és amikor nála volt a labda nem kezdett el ész nélkül cselezni meg futkorászni, hanem inkabb megtartotta azt, vagy visszapasszolta. Rengeteget nyertünk ezzel, hogy elől higgadt tudott maradni. Persze Walker a sprinteknél levette, de egy golpassza így is lett. Korrekt volt a teljesítménye.RealVazquez írta: Walker ellen eselye nem volt. Carvajalnak adott nagy zsugat, meg Rodrygonak a gol elott, ezen kivul sok mindent nem csinalt. Elegge melyen jatszott, es kozepen volt, messze a kaputol. Vedekezesbe besegitett, olykor kellett is a zavarasa, de nem az o parharca volt ez. Van meg hova fejlodni, az ilyen meccsekre meg epitenie kell magat.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. április 18., csütörtök 1:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 13., szombat 5:01
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. április 12., péntek 20:46
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. április 12., péntek 16:30
Fuggetlenul a sorfaltol, visszanezve a golt, szerintem Lunin csunyan melle is nyult. Egy eleg messzirol jovo, nem teljesen sarokra tarto labda volt, ami ugyan megpattant a foldon, az ukran igyis siman odaert, de nem tudta kiutni. Curtoisnal ez szerintem nem gol. Nem fogom Lunint bantani, mert tovabbra is masodik szamu kapus, nagyon megbizhatoan vedett egesz szezonban, de nalam ez egyertelmuen kapushiba.Tjacks írta:Ezt korrektnek tartom, simán 2 emberes sorfal kellett volna , vagy marad az 1 de az nem mozog el a rövidsarok felöl.ELSiete írta: Thierry Henry: “Let’s talk about the Bernardo goal. You can’t put one player on the wall when City have two guys over a freekick. You open the space. Vinicius Jr moved. If you hit the target it will be a goal.
Lunin should save? Once the ball hits the ground, it’s bye bye. You’re watching it in slow-motion.” @CBSSports
bye bye![]()
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem