Egyáltalán nem érné meg. Boldog-boldogtalan cég építőipari cég lenne, akik nem értenének hozzá. Csak a pénz menne (nem mintha mostanában nem ez lenne). Erre nagyon jó példa Görögország. Szerintem nem véletlen, hogy az olimpia után így összeomlott az egész ország.kelemen.istvan írta:Nem tud valaki egy jó anyagot, ahol számokkal is alá van támasztva az, hogy nem éri meg Budapestnek Olimpiát rendezni?

OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Nem tud valaki egy jó anyagot, ahol számokkal is alá van támasztva az, hogy nem éri meg Budapestnek Olimpiát rendezni?

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lakás, kocsi, telefon, tv, internet, stb...de ez teljesen normális. Ők is profitot akarnak maximalizálni. Az már más kérdés, hogy tényleg nevetséges, hogy egy 15 éve folyamatosan előfizető alapból rosszabb feltételeket kap, mint egy új belépő.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Akár csak amikor a lakasbiztositasod szeretnéd cserélni mert sokallod, amint felmondanád rögtön előkerül egy ajánlat féláronRealista24 írta:Ez általában minden szolgáltatónál így van, Én már jártam így két vagy háromszor. De amikor meghallják, hogy akkor felbontod a szerződést, akkor máris kenyérre lehet kenni őket (eseteg 90%-ban)kelemen.istvan írta:Ez a digi tv mekkora egy genyó banda.. Lejárt a két éves hűségnyilatkozatunk, gondoltam bemegyek és kedvezőbb feltételekkel újrakötöm a szerződést, erre azt mondja nekem a hölgy, hogy ilyet nem lehet, max ha lemondom és 3 hónap múlva tudok újat kötni. Mellékesen, 1500 forinttal lenne olcsóbb havonta ugyan ez a csomag. Ilyen van? Vagy csak kép nélkül volt akivel beszéltem?!

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez általában minden szolgáltatónál így van, Én már jártam így két vagy háromszor. De amikor meghallják, hogy akkor felbontod a szerződést, akkor máris kenyérre lehet kenni őket (eseteg 90%-ban)kelemen.istvan írta:Ez a digi tv mekkora egy genyó banda.. Lejárt a két éves hűségnyilatkozatunk, gondoltam bemegyek és kedvezőbb feltételekkel újrakötöm a szerződést, erre azt mondja nekem a hölgy, hogy ilyet nem lehet, max ha lemondom és 3 hónap múlva tudok újat kötni. Mellékesen, 1500 forinttal lenne olcsóbb havonta ugyan ez a csomag. Ilyen van? Vagy csak kép nélkül volt akivel beszéltem?!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
kelemen.istvan írta:Ez a digi tv mekkora egy genyó banda.. Lejárt a két éves hűségnyilatkozatunk, gondoltam bemegyek és kedvezőbb feltételekkel újrakötöm a szerződést, erre azt mondja nekem a hölgy, hogy ilyet nem lehet, max ha lemondom és 3 hónap múlva tudok újat kötni. Mellékesen, 1500 forinttal lenne olcsóbb havonta ugyan ez a csomag. Ilyen van? Vagy csak kép nélkül volt akivel beszéltem?!
Nekünk is így volt. Rég lemondtam volna, ha lenne máshol is Digisport.

"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez 
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ez a digi tv mekkora egy genyó banda.. Lejárt a két éves hűségnyilatkozatunk, gondoltam bemegyek és kedvezőbb feltételekkel újrakötöm a szerződést, erre azt mondja nekem a hölgy, hogy ilyet nem lehet, max ha lemondom és 3 hónap múlva tudok újat kötni. Mellékesen, 1500 forinttal lenne olcsóbb havonta ugyan ez a csomag. Ilyen van? Vagy csak kép nélkül volt akivel beszéltem?!

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- ___Samy___
Kotott vki mostanaban a vodkafonnal uj elofizetest, vagy valtott tarifat?
Nekem egy honap mulva lejar a szerzodesem, de nem akarom, hogy az adatmennyiseg elhasznalasa utan elszalljon a korlatozott mobilnet. Vagy meg tovabbra is mukodik a korlatozas? Mert egy ket embertol azt hallottam, hogy ha elfogyott a net, akkor lelovik, nincs mar korlatozva.
Nekem egy honap mulva lejar a szerzodesem, de nem akarom, hogy az adatmennyiseg elhasznalasa utan elszalljon a korlatozott mobilnet. Vagy meg tovabbra is mukodik a korlatozas? Mert egy ket embertol azt hallottam, hogy ha elfogyott a net, akkor lelovik, nincs mar korlatozva.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
M1Ö írta:Ezen meghaltam...rashidm írta:(talán hilton)![]()
![]()
Még oda biggyeszted zárójelben, hogy talán Hilton.
![]()
![]()

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ezen meghaltam...rashidm írta:(talán hilton)

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
Akkor azt nem kéne betiltani/büntetni, amikor 3-4x áron viszik el a külföldieket?

- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Mobil appal jelezheted utigenyed, es egy masik app hasznalo folvehet a sajat kocsijaval, ha akar. Olcsobb mint a taxi.Becksy23 írta:Mi az az Uber?
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Mi az az Uber?

Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Eddig az agyiszintig nem jutottak még el.d.gergo írta:Nem tudom, azért kérdezem: a taxisok nem használhatják az Ubert?
De gondolom az a bajuk,hogy csomót be kellett fektetniük az új taxikba (színezés, autócsere,stb..), aztán azért harcolnak.
De amúgy én sem vagyok híve ennek, hogy ami új, vagy innovatív az egyből ördögtől való, és tííccsááák beee.
Jól néznénk ki ha a postások tüntetnének az email miatt. (vad a példa,de szerintem érthető)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Óvatosan az ilyen kinyilatkoztatásokkal, mert utána kilépsz a fejlett nyugatra és néhol igencsak meg fogsz lepődniziro4vr írta:Nyilván védenék magukat, de ezek a tüntetések meg betiltás..szóval ilyen nincs egy egészséges piacon vagy gazdaságban.rashidm írta: Szerintem csak ennyi a bajuk, de az nagyon.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hát valószínűleg igen. Nyilván egy taxis belépési költsége nagyobb, viszont a bevétele is. Voltak cikkek meg adatok, hogy a forgalmuk mennyivel esett vissza az uber óta. Nyilván védenék magukat, de ezek a tüntetések meg betiltás..szóval ilyen nincs egy egészséges piacon vagy gazdaságban. Tiltsuk be ami innovatív, ami új, amit szeretnek az emberek.rashidm írta: Szerintem csak ennyi a bajuk, de az nagyon.
Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Uber jobb.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa