De ájfonod biztos van, úgy hallottam valahol az már menő.ziro4vr írta:És még ha annyi lenne. Nem mindenki akkora business man mint kanye.![]()
Menő órám sincs.

HozzászólásSzerző: kanye » 2016. május 16., hétfő 12:42
De ájfonod biztos van, úgy hallottam valahol az már menő.ziro4vr írta:És még ha annyi lenne. Nem mindenki akkora business man mint kanye.![]()
Menő órám sincs.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 16., hétfő 12:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 16., hétfő 12:23
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 16., hétfő 12:21
ha nincs hitel, akkor az égvilágon semmi.3kilo nettóval mi a gond a mai Magyaroszágon?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 16., hétfő 12:20
Azért én büszke vagyok rád, annyi körön átjutottál, csak hogy elérd az álmod és a DC gazdasági osztályán dolgozhass.ziro4vr írta:És még ha annyi lenne. Nem mindenki akkora business man mint kanye.![]()
Menő órám sincs.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 16., hétfő 12:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 16., hétfő 11:58
3kilo nettóval mi a gond a mai Magyaroszágon?kanye írta:És gondolom ezek után remegő kézzel megkínáltak egy világmegváltó 200-300 nettóval.ziro4vr írta:Én egy öt körös procedúra végén kerültem a mostani helyemre.![]()
Volt egy kör ami abból állt, hogy a hr referens csaj végig provokált és belekötött még az ingembe is.![]()
Meg ja úgy kezdtünk hogy közölték az elég komoly ajánlómat lefikázták hogy nem ér semmit a szakmában.
Mondjuk hallottam már olyat is hogy felvettek valakit, megkérdezték hogy jó-e neki, meg elfogadja-e, minden fasza, második munkanap közölték, hogy akkor fel kéne állni.(főnök haverjának kellett a hely)
És akkor az ilyeneket, hogy vissza se jeleznek hagyjuk, ez általános.
Dehogy kell. Ha megvan a megfelelő tőkéd, mások tudásának kiaknázásával nagyon szép profitot lehet elérni.nmate írta: Elég egyedi startup kell azért ma már, nagyon terjednek.
HozzászólásSzerző: kanye » 2016. május 16., hétfő 11:10
És gondolom ezek után remegő kézzel megkínáltak egy világmegváltó 200-300 nettóval.ziro4vr írta:Én egy öt körös procedúra végén kerültem a mostani helyemre.![]()
Volt egy kör ami abból állt, hogy a hr referens csaj végig provokált és belekötött még az ingembe is.![]()
Meg ja úgy kezdtünk hogy közölték az elég komoly ajánlómat lefikázták hogy nem ér semmit a szakmában.
Dehogy kell. Ha megvan a megfelelő tőkéd, mások tudásának kiaknázásával nagyon szép profitot lehet elérni.nmate írta: Elég egyedi startup kell azért ma már, nagyon terjednek.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 16., hétfő 11:06
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 16., hétfő 10:43
nem világmegváltó startupra gondoltam, nem lehet mindenki multimilliárdos.nmate írta:Elég egyedi startup kell azért ma már, nagyon terjednek.kanye írta:Hosszutavon amugy egyertelmuen annak van ertelme, amit hehe ir. Minden szempontbol.
túl van ez a dolog értékelve, így írd meg a cv-det, úgy viselkedj az interjún, fasság az egész, ha profi vagy és értesz a dologhoz, akkor az interjún nem ezek a külsőségek és kicsinyes baromságok lesznek előtérben, hanem a szakma.Volt egy kör ami abból állt, hogy a hr referens csaj végig provokált és belekötött még az ingembe is.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 16., hétfő 10:36
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 16., hétfő 10:27
Elég egyedi startup kell azért ma már, nagyon terjednek.kanye írta:Hosszutavon amugy egyertelmuen annak van ertelme, amit hehe ir. Minden szempontbol.
Itt sok mindennek nincsen kultúrája. Elküldöm egy kapott vezetői e-mail címre az önéletrajzomat, hivatkozva az oktatómra, aki engem ajánl egy megüresedett állásra. Megírják egyből, hogy majd hívnak mikor lesz személyes találkozó. 4 hét, semmi. Telefonálok, erre mondják, hogy itt meg ott azért pályázzam meg, belülről megtámogatják. Már gyanús. Várok 4 hetet, semmi. Felhívom őket, kiderül hogy betöltötték az állástkanye írta: Raadasul azok alapjan amik itthon mennek, ennek az interjuztatasnak sincs igazan kulturaja.
HozzászólásSzerző: kanye » 2016. május 16., hétfő 10:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 16., hétfő 10:00
Írok put.nmate írta:![]()
Akkor még reménykedek, hogy visszahívnak.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 16., hétfő 9:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 16., hétfő 9:52
Ilyen alapján vettek fel dolgozni Cambridgbe. Személyes interjú nelkulnmate írta:Legjobbak a telefonos interjúk, mondjuk angol nyelven. Szinte biztos, hogy recseg, mert valami zajos környezetből hívnak fel.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 16., hétfő 9:49
HozzászólásSzerző: kanye » 2016. május 16., hétfő 9:43
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 15., vasárnap 22:39
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 15., vasárnap 22:35
Mivel hozzád hasonlóan a legtöbben így gondolkodnak, a helyek száma pedig véges, minél korábban. Plusz amíg visszajeleznek, amire átmész több körön (jobb helyekre 2-3-4 kör a minimum) az nem pár nap. Na meg nem 40 fokban a legkellemesebb kiöltözve menni egy multihoz.pheco írta:Ha minden a terv szerint megy, akkor a következő félévben szakmai gyakorlaton leszek. Az lenne a kérdésem, hogy mikor érdemes elkezdeni helyet keresni? Multik jöhetnek leginkább szóba. Arra van mód, hogy júniusban kezdek el jelentkezni ide-oda, behívnak interjúra, de csak augusztus végén-szeptember elején kezdek? Jó lenne még egy utolsó szabad nyár
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem