OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
kanye
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: kanye » 2016. május 16., hétfő 12:42

Ezt a 200-300 ezret nem gecizésből írtam, arra céloztam hogy sok helyen ezt az összeget úgy adják, mintha valami álom fizetés lenne, közben ennek kéne alapnak lenni egy normális élethez.

ziro4vr írta:És még ha annyi lenne. Nem mindenki akkora business man mint kanye. :lol:

Menő órám sincs. :(
De ájfonod biztos van, úgy hallottam valahol az már menő. :D :D :D
Áram bekötést vállalok darido@gmail.com

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 16., hétfő 12:28

oké, kettő együtt már 600, de általában a nők nem keresnek olyan jól, mint a férfiak, ergo inkább 200 az a 300.
illetve ez kiesik, ha pl elmegy a hölgy az embergyárba babákat potyogtatni férjeurának.
és ezek után már nincs olyan, hogy nem kap a gyerek enni, mert nincs rá péz :lol:
szóval apa kénytelen lemond a második hobbisportautóról meg a kurvázásról
szóval nehéz.
Kép
Kép
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 16., hétfő 12:23

Két felnőttnél mondjuk az hat kiló, az meg hitellel is bőven átlag feletti kategória itthon.
Persze amikor Angliában 1000 fontot rak félre az ember egy hónapban minden kifizetés, (lakás, kocsi, élet, szórakozás) után, akkor persze hogy rájön hogy kevés. De itthon a három kiló rendben van.
Főleg hogy szerintem az emberek 60-65%a alatta van bőven.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 16., hétfő 12:21

3kilo nettóval mi a gond a mai Magyaroszágon?
ha nincs hitel, akkor az égvilágon semmi. :)

de rengetegen ugye autóra és főleg ingatlanra felveszik, aztán évtizedekig megy a mélytorok sajnos.

egyébként a 300 nettó egy jó erős átlag, ha már tanul az ember és dolgozik, akkor ez a minimum, amit elvár.
az ország nagy része viszont ennél sokkal de sokkal kevesebből kell megéljen, asszem ezzel nem mondtam újat.

vannak itt pesten az a pár tízezer ember, aki viszont valakinek a valakije, ismerőse, vagy csak kibaszott profi, szerencsés, kigürizte magának, stb, akik a 300 nettónál jóval többet kapnak, és még mindig nem a szűk elitre és a politikusbűnözőkre gondolok, hanem pl egy fasza villamosmérnökre, projektmenedzserre, pénzügyes emberre, ők simán kapják ennek a dupláját, tripláját is.

persze azt is megértem, hogy amit idehaza egy átlag projektmenedzser kap jópár év tapasztalattal, azt kint megkapja a legutolsó virágkötő meg vécésnéni is, ez mondjuk kibaszott vérlázító, pláne tudva és rengeteg esetben tapasztalva, hogy a külföldiek logikában, gondolkodásban és észben a cipőinkről a szart se vihetik (tisztelet a kivételnek).
ostobák nyugaton, na, nem szépítem, élnek a jóban, azt se tudják mihez kezdjenek vele, hát most legalább kapnak egy kis migránsáradatot gondolkodásképp.
Kép
Kép
Kép

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 16., hétfő 12:20

ziro4vr írta:És még ha annyi lenne. Nem mindenki akkora business man mint kanye. :lol:

Azért én büszke vagyok rád, annyi körön átjutottál, csak hogy elérd az álmod és a DC gazdasági osztályán dolgozhass. :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 16., hétfő 12:16

És még ha annyi lenne. Nem mindenki akkora business man mint kanye. :lol:

Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 16., hétfő 11:58

kanye írta:
ziro4vr írta:Én egy öt körös procedúra végén kerültem a mostani helyemre. :lol:

Volt egy kör ami abból állt, hogy a hr referens csaj végig provokált és belekötött még az ingembe is. :mrgreen:

Meg ja úgy kezdtünk hogy közölték az elég komoly ajánlómat lefikázták hogy nem ér semmit a szakmában. :lol:
És gondolom ezek után remegő kézzel megkínáltak egy világmegváltó 200-300 nettóval.

Mondjuk hallottam már olyat is hogy felvettek valakit, megkérdezték hogy jó-e neki, meg elfogadja-e, minden fasza, második munkanap közölték, hogy akkor fel kéne állni. :D (főnök haverjának kellett a hely)

És akkor az ilyeneket, hogy vissza se jeleznek hagyjuk, ez általános.
nmate írta: Elég egyedi startup kell azért ma már, nagyon terjednek.
Dehogy kell. Ha megvan a megfelelő tőkéd, mások tudásának kiaknázásával nagyon szép profitot lehet elérni.
3kilo nettóval mi a gond a mai Magyaroszágon?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kanye

HozzászólásSzerző: kanye » 2016. május 16., hétfő 11:10

ziro4vr írta:Én egy öt körös procedúra végén kerültem a mostani helyemre. :lol:

Volt egy kör ami abból állt, hogy a hr referens csaj végig provokált és belekötött még az ingembe is. :mrgreen:

Meg ja úgy kezdtünk hogy közölték az elég komoly ajánlómat lefikázták hogy nem ér semmit a szakmában. :lol:
És gondolom ezek után remegő kézzel megkínáltak egy világmegváltó 200-300 nettóval.

Mondjuk hallottam már olyat is hogy felvettek valakit, megkérdezték hogy jó-e neki, meg elfogadja-e, minden fasza, második munkanap közölték, hogy akkor fel kéne állni. :D (főnök haverjának kellett a hely)

És akkor az ilyeneket, hogy vissza se jeleznek hagyjuk, ez általános.
nmate írta: Elég egyedi startup kell azért ma már, nagyon terjednek.
Dehogy kell. Ha megvan a megfelelő tőkéd, mások tudásának kiaknázásával nagyon szép profitot lehet elérni.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 16., hétfő 11:06

egy kerdes: veletlenul valaki nem jar Milanoban, Firenzeben a kovetkezo 1 hetben? egy csak ott kaphato parfumot kellene megvasarolni.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 16., hétfő 10:43

nmate írta:
kanye írta:Hosszutavon amugy egyertelmuen annak van ertelme, amit hehe ir. Minden szempontbol.
Elég egyedi startup kell azért ma már, nagyon terjednek.
nem világmegváltó startupra gondoltam, nem lehet mindenki multimilliárdos.
de egy okos dologból lehet egy kis vállalkozást nyitni, nem kell beosztottnak és alkalmazottnak lenni életed végéig.
nem kell nagy dolgokra gondolni.
túl van ez a dolog értékelve, így írd meg a cv-det, úgy viselkedj az interjún, fasság az egész, ha profi vagy és értesz a dologhoz, akkor az interjún nem ezek a külsőségek és kicsinyes baromságok lesznek előtérben, hanem a szakma.
persze aki marketingesnek vagy médiába megy el, amivel kb semmi értéket nem teremt, oda lehet ezek fontos dolgok.
pályakezdőként elég nehéz idehaza, hacsak nincs vmi ismerősöd vhol, ezen múlik a jó hely 90%-ban, illetve a szerencsén.
a diploma csak egy papír, ami a belépéshez jó, utána úgyis betanítják az embert, onnan meg már duplanulla lusta balfasznak kell lenni, hogy vki kihulljon.
Kép
Kép
Kép

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 16., hétfő 10:36

Én egy öt körös procedúra végén kerültem a mostani helyemre. :lol:

Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 16., hétfő 10:27

kanye írta:Hosszutavon amugy egyertelmuen annak van ertelme, amit hehe ir. Minden szempontbol.
Elég egyedi startup kell azért ma már, nagyon terjednek.
kanye írta: Raadasul azok alapjan amik itthon mennek, ennek az interjuztatasnak sincs igazan kulturaja.
Itt sok mindennek nincsen kultúrája. Elküldöm egy kapott vezetői e-mail címre az önéletrajzomat, hivatkozva az oktatómra, aki engem ajánl egy megüresedett állásra. Megírják egyből, hogy majd hívnak mikor lesz személyes találkozó. 4 hét, semmi. Telefonálok, erre mondják, hogy itt meg ott azért pályázzam meg, belülről megtámogatják. Már gyanús. Várok 4 hetet, semmi. Felhívom őket, kiderül hogy betöltötték az állást :lol:

kanye

HozzászólásSzerző: kanye » 2016. május 16., hétfő 10:17

Hosszutavon amugy egyertelmuen annak van ertelme, amit hehe ir. Minden szempontbol.

Raadasul azok alapjan amik itthon mennek, ennek az interjuztatasnak sincs igazan kulturaja.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 16., hétfő 10:00

nmate írta::lol:

Akkor még reménykedek, hogy visszahívnak. :mrgreen:
Írok put.
Amúgy en azt hittem hogy amikor kimegyek lesz egy interjú meg. Mondom csak megneznek meg ilyenek. De mar a papírok voltak előttem, meg dress code. Stb :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 16., hétfő 9:53

:lol:

Akkor még reménykedek, hogy visszahívnak. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 16., hétfő 9:52

nmate írta:Legjobbak a telefonos interjúk, mondjuk angol nyelven. Szinte biztos, hogy recseg, mert valami zajos környezetből hívnak fel.
Ilyen alapján vettek fel dolgozni Cambridgbe. Személyes interjú nelkul :mrgreen: :lol: best interview ever
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 16., hétfő 9:49

Legjobbak a telefonos interjúk, mondjuk angol nyelven. Szinte biztos, hogy recseg, mert valami zajos környezetből hívnak fel.

kanye

HozzászólásSzerző: kanye » 2016. május 16., hétfő 9:43

Ezek a 3-4 koros interjuk humorosak, ugy csinalnak mintha az amerikai titkosszolgalathoz jelentkeznenek az emberek. :D

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 15., vasárnap 22:39

sztem hagyd a picsába és csinálj vállalkozást/startupot :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 15., vasárnap 22:35

pheco írta:Ha minden a terv szerint megy, akkor a következő félévben szakmai gyakorlaton leszek. Az lenne a kérdésem, hogy mikor érdemes elkezdeni helyet keresni? Multik jöhetnek leginkább szóba. Arra van mód, hogy júniusban kezdek el jelentkezni ide-oda, behívnak interjúra, de csak augusztus végén-szeptember elején kezdek? Jó lenne még egy utolsó szabad nyár :'(
Mivel hozzád hasonlóan a legtöbben így gondolkodnak, a helyek száma pedig véges, minél korábban. Plusz amíg visszajeleznek, amire átmész több körön (jobb helyekre 2-3-4 kör a minimum) az nem pár nap. Na meg nem 40 fokban a legkellemesebb kiöltözve menni egy multihoz. :mrgreen: Általában fix kezdésű helyek vannak, kevés helyről tudok ahol ez június vagy július, szóval ilyen szempontból szerencsés az aug vagy ősz, nyilván az sem pár nap amíg lepapírozzák a dolgokat, szóval nem baj ha korábban kerülsz oda.
Nem illik.

Vissza: