Nálam pont ez a téma vetődött fel, ezért kikérném a véleményeteket, hogy ne csak a körülöttem lévő emberektől halljak tanácsokat..
6. féléves vegyészmérnök vagyok a BME-n. A szakmai gyak alatt a szakdolgozatomat fogom írni a TDK miatt, megcsináltam előre 7 kreditet a 7. félévből, és már leszigóztam. Mivel szeretnék második MSc-t is a vegyész mellé, a 7. félévben felvennék egy félévnyi MSc-s tárgyat, mert kurván ellustulnék, ahogy ismerem magamat.

Persze a másik indok, hogy a támogatott félévekkel is szeretnék spórolni, és a vegyész MSc-t megcsinálnám 1 év alatt, hogy a diákhitel1 mellé ne nagyon kelljen a 2. Viszont itt jön az, amin filózom: csináljam nappalin a vezetés szervezést, mint második MSc-t, vagy levelezőn végezzem. Az kritérium lenne, hogy tudjak mellette dolgozni, ami menne nappalin is, ha nem lenne ujjlenyomatos katalógus a Q-ban (eddig sem jártam előadásra, halál értelmetlennek tartom), azonban olyan szakmábavagó melót, ahol az előadásokhoz is tudnak igazodni, nem nagyon fogok találni. Szerintetek a levelezőn szerzett diplomának kisebb az értéke? Nézik így második MSc-nél, hogy te most hogyan szerezted?