Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 9., szerda 12:00

de remélem ez a félidő felnyitotta Carlo szemét hogy a két baszk nagy nulla együtt a kp-n. bajnokságban elférnek még a kicsik ellen, de a BL-ben, nagyobbak ellen már kész életveszély. és már sokadszor játssza el hogy a rossz 11-et küldi ki a pályára (pl barca ősszel, Ramos mint vkp).
Emlékeim szerint a max. a 3. meccs (Barca 2-1, AtMa 2-2 és tegnap), ahol esetleg komolyabb kritika érheti emiatt; hozzátéve, hogy a Barca ellen kényszerhelyzetben volt :roll: , elmondása szerint Illarra nem volt még olyan állapotban, hogy kezdjen és végigtoljon 90 percet a katalánok ellen; míg az AtMa elleni 2 defenzív szélső hátvéd kezdetése pihentetés címszó alatt szintén magyarázható és abszolút védhető döntés, főleg, hogy 2 héttel korábban remekül játszott Arbeloa és Coentrao is a matracosok ellenében (miközben Marcelo idén finoman szólva sem váltja meg a világot), arról már nem is beszélve, hogy ne felejtsük el azon a meccsen is vezettünk! A tegnapi már más tészta... :sly:
Nem láttam a meccset, de mi a redvásért kelll DM-mel lövetni a tizit?
-->
”Mikor legutóbb büntetőhöz jutottunk és Cristiano nem játszott, akkor is Di María lőtte, az a Xátiva elleni kupamérkőzésen volt. Nem tudom, hogy most változtatunk-e a sorrenden és esetleg ő lesz-e a harmadik vagy negyedik számú büntető lövő”.
No comment :ozil: :shutup: , egész egyszerűen hihetetlen miközben ott van a pályán Bale, Benzema, Xabi Alonso, Modric, S. Ramos is! :ozil: Nálam ez, illetve az argentin szélsőként való szerepeltetése csapta ki elsősorban a biztosítékot --> nem tudom miért kellett megint pont most változtatni és hogy miért nem volt jó a Xabi-Modric-Di María-Isco-Benzema-Bale 6-os főleg egy felforgatott, zöldfülű Dortmundi középpálya ellen??? :hmmm: :sly: Egy biztos ez a Xabi-Illarra duó ebben a formában és ilyen szinten baromira halott ötlet (még akkor is ha ezt a kényszer szüli --> ne legyen kétségünk, hogy ha a Herceg egészséges, akkor soha nem áll össze ez a páros), mint ahogy Di Maríat sem akarom soha többet meglátni szélen (pontosan ugyanazt hozta ott, mint régen és amiért finoman szólva sem kedveltem); vagy marad középen vagy szedje a sátorfáját (főleg, hogy tegnap fizikálisan is a béka segge alatt volt még vélhetően a múlt heti szapora következményeként)!
Mikor odaállt, a haverom mondta,hogy ez tuti nem megy be,még a helyét is eltalálta.. Ramos odaállt volna és bepanenkázza,ennyi :)
Utána nagyon sima lett volna,még ezzel a felforgatottkiatökömérti kezdővel is,akkor nem lennének károgók. Legalábbis ennyi tuti nem,pedig a kezdő ugyan ilyen szar lett volna abban az esetben is,és valószínűleg a játék is :roll:
Túlbiztosított középpályát akart Carlo. Remélem most rájött,hogy ez nem működik,és nem is működött eddig egyszer sem.. Hogy DM-et miért rakta ki szélre,azt talán ő maga sem tudná utólag megmagyarázni... :sly:
Kb. +1
Nem tudom,h fog a csapat erre a produkcióra reagálni, nyakunkon a kupadöntő is.
Jó eséllyel 1 héten belül eldől a csapat idei szezonja; ha nem nyerünk jövő héten szerdán ez a csapat onnan már szerintem nem fog tudni felállni (igazi KO lenne) :coffee: , míg egy esetleges kupagyőzelem, a srácok számára kedvező sorsolással (Chelsea --> nagyon őket akarja a brigád) együtt vélhetően újra felrázhatja a csapatot és olyan löketett adhat nekik, ami sanszosan újfent átírná a jelenleg uralkodó bosszús (egyben nagyon jogos) hangulatot itt a fórumon! B-)
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. április 9., szerda 11:55

Hú de gyenge "játék" volt baszki, megköszönhetik Ikernek, hogy továbbmentek! :agree:
Én nem tudom mi van ezekkel, hogy lehetnek fejben ennyire gyengék(vagy ennyire elszállva maguktól), hogy lehet, hogy ennyire nincs bennük tűz,akarat...látszik, azért, hogy nem csak az edzővel van baj, ilyen mentalitású játékosokkal bravúr lenne a 10.!
Mindenesetre remélem, hogy aki kint volt Dortmundban Madrid szurkolóként azoknak a játékosok minimum kifizetik a a következő hazai bajnokira/BL-re a jegyet, ha ezért az "élményért" nekem fizetni kellett volna.. :shutup:
A sorsolásnál én a Chelseat és a BM-et(ha továbbmennek) nagyon elkerülném, akkor már inkább a barca/atletico győztese...

nagyi
Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane

HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. április 9., szerda 11:51

Tegnap óta furcsán néznek rám a szomszédok...(picit kiabáltam)

Azt hittem rossz meccset nézek.ilyen :cens: játékot rég láttam.

Hát nem csak a Barcelonának van meg az ellenszere én úgy gondolom....

Sokszor az az érzésem,hogy annyi a játékunk,hogy előre ba...k azt majd lesz valami.

Nagyon csalódott vagyok a továbbjutás ellenére is.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. április 9., szerda 11:36

csabi87 írta:Annyira ideges voltam,hogy azt leírni nem lehet.
Furcsa mód nem haragszom a csapatra,mert még 2-0nál sem tudtam elhinni,hogy kieshetünk. Valahogy így lehettek vele ők is..Idegesnek ideges voltam.
Mkhitaryan kapufájánál mondjuk felugrottam :mrgreen:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

kimber
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: kimber » 2014. április 9., szerda 11:31

adamzz írta:Ancelotti leszophat am.. . te digó kocsog...
Ilyet inkább :(

Véleményem a meccsről: szerintem is eltaktikáztuk, ami egyrészt az edző felelőssége, mivel bedőlt vagy Kloppnak, hogy szinte már feladták a továbbjutást, vagy a játékosoknak, akik biztos mondták, hogy türelem, nem kell megszakadni, kipasszoljuk, kivédekezzük őket, és egy gólt úgyis berúgunk valahogy, aztán meg is van a továbbjutás.

Tény, hogy sokan el vannak szállva maguktól a keretben, és vannak páran, akik teljesítményük alapján sem szabadna, hogy beférjenek a csapatba. Alonsot nagyon tisztelem, de tudni kell abbahagyni, szánalmas, vagy szomorú, amikor egykoron jó játékosok így levitézlenek, mert nem tudják mikor kell továbblépni, levezetni. Ramos fejben gyenge, sokszor vét akkora hibát, amivel nagy hátrányba hozza a csapatát. Varane-t kellene már rég játszatni a helyén. Illaramendi kedves, szimpatikus srác, de nem Real szint. Még csereként sem.

Az is baj, hogy ennyire hullámzó a csapat és sok játékos teljesítménye, néha fantasztikusan játszanak, néha unottan, fásultan, lélektelenül. Rá kellene érezni, hogy mikor ki milyen lelki és fizikai állapotban van, és aki jobban akar, azt játszatni.

Kloppot egyszer én is kipróbálnám. :)

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. április 9., szerda 10:40

Ez egy nagy ...kupac volt.Annyira ideges voltam,hogy azt leírni nem lehet.
15-20 percig megint okés volt minde,onnantól meg semmi.
Én abban bízom,hogy a sérülteket valahogy összeszedik Ancelottiék,mert így nagyon nagy gáz lesz.
C.Ronaldo meg nagyon remélem hogy játszik a hétvégén,mert ha a Classico lesz az első meccse a sérülése után,akkor megint nem fog jól játszani azt lemerem fogadni...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 9., szerda 10:31

A középpályás védekezés a csapat rákfenéje. Akármilyen jó legyen a védelem, ha a legutolsó spanyol kiscsapat is gond nélkül ejut a 16-osig jönni fog a gól..

Most is az első félidőben sehol nem volt a kp., szünet után összekapták magukat, rögtön jobban működött a dolog.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 9., szerda 10:22

kelemen.istvan írta:Ramos odaállt volna és bepanenkázza,ennyi :)
vagy kilövi a stadionból mint korábban :mrgreen:
esett az eső, vizes volt a fű, "szegény" DM megcsúszott lövéskor, sajnos nem ment be, megesik az ilyen, de hál Isten nem befolyásolt semmit = mármint továbbjutottunk.
de remélem ez a félidő felnyitotta Carlo szemét hogy a két baszk nagy nulla együtt a kp-n. bajnokságban elférnek még a kicsik ellen, de a BL-ben, nagyobbak ellen már kész életveszély. és már sokadszor játssza el hogy a rossz 11-et küldi ki a pályára (pl barca ősszel, Ramos mint vkp).

nyilatkozatokban is csak a sablon megy évek (évtized) óta. unalmas! Ne beszéljenek, hanem tegyenek is érte! 12 éve BL-trófea nélkül. Ez egy Realnál mondhatni ciki. :/

A Dortmund meg egy kicsit összeszedettebb a kapu előtt simán továbbmennek. annyi helyzetük volt amivel egy egész párharcot vagy több meccset is megnyerhettek volna, nem csak egy meccset! fantasztikus lehetett a hangulat élőben a helyszínen 2-0 után - de még 1-0 után is hallani lehetett streamen át.. (kár h a nagy vihar miatt percenként megállt! :-@ )
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. április 9., szerda 9:56

Az a baj tényleg,h keresném én most is a pozitivumot, de úgyis tudom,h elfogjuk baszni az elődöntőket. Ezen a két meccsen még isteni mákjaink is voltak.. Nem tudom. Ugyanakkor láttam a múltheti és a két héttel ezelőtti klasszikust, és láttam,h van a csapatban potenciál de egyszerűen agyban valami nincs rendben már több éve.. Na meg az,h valami mindig közbejön a siker kapujában.. Nem tudom,h fog a csapat erre a produkcióra reagálni, nyakunkon a kupadöntő is. Ancelotti eddig elég szar döntéseket hoz nagyobb meccseken. Azt meg nekem senki ne mondja,h a játékosok maguktól kezdenek el hátul passzolgatni, meg a faszukat verni. Egyértelmű utasitás volt, csak nem tudom,h ez miért kell. Tegnap is nem egyszer 2-3 percekig tudtunk az ő(!) térfelükön is cicázni velük, nem értem minek kell hátra tenni, ahol letámadás után törvényszerűen jön a hiba. Nem értem. De, ott vagyunk a 4-ben, igy kell hozzáállni, csak rohadtul nehéz.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 9., szerda 9:31

kelemen.istvan írta:
Mindegy,ez a meccs elvolt b:cens: a.. előre kell tekinteni,és tanulni a hibákból!!
Ezek a játékosok soha nem tanulnak a hibáikból, kár ezt várni...már ez megy évek óta, hogy "majd a következő meccsen megmutatjuk...majd a következő körben jobbak leszünk", nekem ebből személy szerint elegem van, csak az ígérgetés, meg a sablon nyilatkozatok mennek. Egy-két kivételtől ezeket a játékosokat csak a pénz motiválja...a mez iránti tisztelet, meg a küzdés persze hiányzik. Csak üres szavak vannak évek óta.
De nem baj, majd a BL elődöntőbeli kiesés után mehet a facebook pózerkedés, abban viszont a legjobbak között vagyunk :roll:

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. április 9., szerda 8:32

Kerlon írta: de mi a redvásért kelll DM-mel lövetni a tizit?
Ezt nem tudja senki,talán ő maga sem :x
Mikor odaállt, a haverom mondta,hogy ez tuti nem megy be,még a helyét is eltalálta.. Ramos odaállt volna és bepanenkázza,ennyi :)
Utána nagyon sima lett volna,még ezzel a felforgatottkiatökömérti kezdővel is,akkor nem lennének károgók. Legalábbis ennyi tuti nem,pedig a kezdő ugyan ilyen szar lett volna abban az esetben is,és valószínűleg a játék is :roll:
Túlbiztosított középpályát akart Carlo. Remélem most rájött,hogy ez nem működik,és nem is működött eddig egyszer sem.. Hogy DM-et miért rakta ki szélre,azt talán ő maga sem tudná utólag megmagyarázni.. :sly:
Az utolsó cserét sem értettem..értem én,hogy kell az 9. védekező szellemű játékos a pályára :( ,de ha akkor valami istentelennagy szerencsétlenség miatt kaptunk volna gólt..hogy a hosszabbításban soha nem löttünk volna az biztos.. :sly:

Mindegy,ez a meccs elvolt b:cens: a.. előre kell tekinteni,és tanulni a hibákból!!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. április 9., szerda 8:30

Ancelotti leszophat am.. Nem látta a tavalyi 4-1-et? Mondjuk ez a meccs messze volt tőle mert sokkal jobb csapatunk van mint akkor volt,de majdnem összehoztuk nekik a továbbjutást, annyira simán indult,h a srácok elhitték, pedig az elején jól kezdtünk, a tizi után viszont a két eladott labda amiből mindkettő gól is lett, nevetséges volt. Tutira vettem a félidőben,h a legjobb esetben is 3-0 lesz és hosszabitás, meg is volt rá a helyzetük, de az mi már,h Reus meg a mikitarján lejátsza a 2 az 5-öt mi meg Isco-val Benz-el Bale-lel, nem tudjuk megjátszani a 3-3,3-4-eket? Nagyon vártam CR-t a második félidőben mert gólt kellett volna lőni ami igy is meglehetett volna de ezek aztán akartak mindent csak gólt lőni nem. Már másodszor vertük meg magunkat nagy meccsen, ez most igy belefért, de ez rohadtul nem jó irány. Hátul faszverés az nem a Real Madrid játéka te digó kocsog. De ez volt a barca ellen is 2-1-nél, 3-2-nél. Pöcsöm kivan. Am valaki még idény előtt mondta,h nem örül ancelotti érkezésének mert a milannal is azt játszotta ha megvolt az előny beállt bekkelni, talán matt mondta de hát bazdki igaza lett.

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. április 9., szerda 8:05

Nekem egy dolog kavarog a fejemben a meccsel kapcsolatban: ez volt az a meccs a hátralevők közül, amit el lehetett veszíteni, és el is veszítették a srácok. Fejben. Ez egyértelmű...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 9., szerda 7:24

Nem láttam a meccset, de mi a redvásért kelll DM-mel lövetni a tizit?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 9., szerda 2:24

Egy az egyben a tavalyi 4-1 es játékot nyomták! Nem tudom hova tenni hogy ezt meg tudták ismételni, most vagy megint félvállról vették a meccset, vagy a Dortmund B is képes Igy szét játszani a Realt! ha Lewandovski is olyan napot fog ki mint Raus akkor... nem folytatom, örüljünk hogy továbbment a csapat és ott van a 4 ben, és imádkozzunk hogy még 1 ilyen meccset ne produkáljanak,Di Maria valami eszméletlen dekoncentrált volt, és nem a kihagyott 11 ese miatt mert az benne van hogy kimarad, csak rossz megoldásai voltak, Benzema ziccerben elesik, Bale nem tudja átvenni a labdát sarkára pattan, egy kibaxott kontrát nem tudtak végig játszani ami a kis újukban van,, ez mind a koncentráció hiánya ,, hát ezen a meccsen tényleg meg lehetett őszülni , mintha nem is a Real játszott volna rá sem lehetett ismerni amerre álltak arra rúgták sokszor a labdát ,, gáz! ennél már csak tényleg jobb jöhet a Dortmundot meg elkerülni legközelebb!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 9., szerda 1:21

Casillas:
Van jó oldala is a mérkőzésnek, megtanultuk hogy milyen szenvedni az ilyen meccseken.
Túl sok volt benne a szenvedés, amit azt hiszem meg is érdemeltünk. Szerintem jó, ha az embernek időnként vannak ilyen élményei, hogy megjegyezze, a világon semmi sem egyszerű.
Király, csak ezt minden évben át kell élnünk, nekünk szurkolóknak is, és úgy látom ezt átakarják élni a játékosok is évről évre, mert semmiből nem tanulnak.

Olyan élmény kéne már, hogy kupát nyerünk, erősek vagyunk, csapatként működünk stb... sikerélmények, nem pedig kudarcok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2014. április 9., szerda 1:09

Mérkőzés utáni nyilatkozatok: Borussia Dortmund – Real Madrid (2-0)

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 9., szerda 1:07

kiki. írta:Képzelhetitek, hogy Simeone az Atletico után eljön edzősködni a Realhoz... :D Egy hónapja még Ancelotti - Zidane kettös volt az Isten, aztán jött a Barca elleni zakó (Barcásként mondom hogy 2-1nél simán lezárhattátok volna a meccset, és azzal együtt a bajnokságot), majd egy Sevilla elleni zakó, ahol az ellenfél két helyzetből lőtt két gólt. Botrány volt a mai meccs, de a továbbjutás megvan. Az összes BL győztesnek van egy ilyen meccse legalább az egyenes kieséses szakaszban.
Jól látod, vannak gondok, ahogy minden csapatnál, még a Bayern-nél is...az a helyzet, hogy ha a Manchester holnap nem viszi véghez a világ nyolcadik csodáját Münchenben, olyan kurva erős lesz a legjobb négy(függetlenül attól ,hogy a barca vagy atma jut tovább) ,hogy ott már nem a játék tudás dönt, hanem (mint általában legtöbbször) a mentális erő, ebben viszont jelenleg a Chelseat érzem a legerősebbnek, nem csak a mai meccs miatt.Én nagyon bírom a Chelsea-t de táncoltam volna ha kiesnek. Hát nem jött össze és biztos vagyok benne ,hogy nekünk kell kiejteni őket, remélem összejön.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

kiki.
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. április 9., szerda 0:46

Képzelhetitek, hogy Simeone az Atletico után eljön edzősködni a Realhoz... :D Egy hónapja még Ancelotti - Zidane kettös volt az Isten, aztán jött a Barca elleni zakó (Barcásként mondom hogy 2-1nél simán lezárhattátok volna a meccset, és azzal együtt a bajnokságot), majd egy Sevilla elleni zakó, ahol az ellenfél két helyzetből lőtt két gólt. Botrány volt a mai meccs, de a továbbjutás megvan. Az összes BL győztesnek van egy ilyen meccse legalább az egyenes kieséses szakaszban.

Newman
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso

HozzászólásSzerző: Newman » 2014. április 9., szerda 0:46

madridronie írta:mert EZ, ahogy a tavalyi Galatasaray elleni visszavágó is a világ szégyene volt
Isztambulban rúgtunk gólt, és próbáltunk támadni is, nem állandóan hátrafelé passzoltunk. Ez a mai teljesítmény annál SOKKAL rosszabb volt.
Sierra írta:Úgy gondoltam, hogy habitusra. Klopp igazi fanatikus, nagyobb mint a másik kettő, ráadásul Mourinho inkább a médiának játssza az agyát szerintem.
Lehet, de Klopp még csak Németországban volt edző (két csapatnál, ráadásul a Mainz-al kiesett, és nem volt képes feljutni), nem lehet tudni, mire lenne képes a Real Madridnál.

Vissza: