Jók voltunk, tetszik a csapat.
DM most nem hiányzott.
Hát meglátjuk mi lesz vele...
Újabb trófea a zsebben
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. augusztus 12., kedd 23:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 12., kedd 23:27
Hát én azt láttam, hogy uraltuk a meccset. Nyilván nagyobb csapatok ellen lehet majd variálni Xabival vagy illarravál, de teljesen korrekt volt ma a csapat.cart írta:Azért azt lehetett látni, hogy a Modric-Kroos páros kiegészülve Jamessel nem mondható valami erősnek védekezésben...
HozzászólásSzerző: cart » 2014. augusztus 12., kedd 23:21
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. augusztus 12., kedd 23:20
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 12., kedd 23:14
carvajal megvan, de khediráról mit mondott? zseni? miért nincs kezdőben a világbajnok?wxyz írta:Lényegtelen mit mond Hegyi. A meccs előtt Khedirával meg Carvajallal elintézte, hogy ne nézzék semmibe. Aki hinni fog ezután neki, annak úgyis mindegy, mert teljesen elfogult, nélküle is ezeket mondaná
Szerintem megártott neki a Bayern és a brazilok kivégzése, a Barcelona rossz szezonja
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. augusztus 12., kedd 23:11
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 12., kedd 23:09
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 12., kedd 23:08
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 12., kedd 23:07
Ezért néztem én a Digi Tv-t. Ott gyönyörűen elbeszélgettek Ronaldoról, a csapatról, bevágták Ronaldo nyilatkozatát stb. Teljesen más a szint, a Sport tv úgy ahogyan van egy nagy kalap...MorataMartin írta:Sporttv ma is kitesz magaért!:@ Neki állnak a díjkiosztónál Rakiticet meg a Barcát éltetni. Hegyi azért odaszúrja h Crnek rossz VB-je volt, míg ez a mosolygós meleg műsorvezető meg benyögi kérdés ez mire lesz elég a Suarezzel felálló Barca ellen.:S
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. augusztus 12., kedd 23:05
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 12., kedd 23:00
Platini meg ad majd Péreznek, hogy ő adta oda az érmet Ronaldonak, miközben neki kellett volna.wZoLee7 írta:Xabi volt a legnagyobb az érem átvételekor, az a tekintet
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 12., kedd 22:58
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 12., kedd 22:54
Az egyik menni fog. Az argentínt kevesen tudják kifizetni, PSG, esetleg MU. (Citynek se volt még igazán nagy dobása) Khedirát meg megfizetni nehéz a kis cunci magas igényei miatt.Sierra írta:Gondoljátok azért nem játszott Di María, mert lelép? Melyik csapat viszi vajon? Azért maradhatott volna még egy évet, kár érte. Remélem Khedira is ezért nem volt nevezve. :Đ
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 12., kedd 22:53
Ha véletlenül más okból kifolyólag nem játszott volna, akkor is mindegy, mert így ezek után tuti lelép...Sierra írta:Gondoljátok azért nem játszott Di María, mert lelép? Melyik csapat viszi vajon?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 12., kedd 22:53
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. augusztus 12., kedd 22:52
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 12., kedd 22:46
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 12., kedd 22:42
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 3., vasárnap 15:03
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. augusztus 3., vasárnap 14:45
jövőre már nem is megyünk amerikába. BACK TO CHINA MADAFAKA!!Gascoigne írta:Tényleg nincs jelentősége, de értelme sem. Ha azért utazunk a világ másik felére, hogy a klubot népszerűsítsük, utána meg a motiválatlan és felkészületlen B-csapattal lejáratjuk magunkat az USA történetének legnézettebb focimeccsén (ha jól értettem a hírt), azzal nem hogy használunk, de kifejezetten ártunk a célunknak.Kerlon írta:Csak engem hagy hidegen, hogy kikaptunk 3 olyan csapattól, akik full kerettel nyomják már legalább 1-2 héttel előrébb járva, mint mi? Felkavart kezdők, legtöbb támadó hiányzott vagy későn csatlakozott, kényszer megoldások... Igazából szerintem most kezdődik még csak igazán a felkészülésünk, ez volt az alapozás. Most még ki lehet kapni.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem