30ik alkalommal nézem vissza az egyenlítő gólt, Joselunak súgtak odafentről ez már biztos

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 9., csütörtök 9:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. május 9., csütörtök 9:23
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. május 9., csütörtök 9:15
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. május 9., csütörtök 9:15
“ Winners focus on winning, losers focus on winners.”Remy írta: Rohadt nehéz meccs volt... Bayern egy dologért jött, a 0-1-ért, és ez lényegében majdnem sikerült is nekik. Neuer meg prime szinten tolta egészen a hibáig. Egészen elképesztő szinten védett.![]()
Pedig kurvajók voltunk. Lényegében mindenki. Vini az egyik legjobb meccsét hozta Real mezben, kár, hogy nem jött a gól össze, megérdemelte volna.
Viszont különösebben nem szoktam felülni a bírózásra, de ez most annyira elbaszta az egész kedvem, hogy még mindig ki vagyok égve. Megint jött a remontada, őrjöng mindenki, óriási élmény, erre a bíró addig viszi a meccset totál indokolatlan módon, hogy ilyen szar szájízzel kell lezárni a meccset. És persze mit csinál megint mindenki? Egy kibaszott történésre húzzák fel az egész párharcot.
Indokolatlanul felbasz az egész...
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 9., csütörtök 9:06
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. május 9., csütörtök 8:58
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. május 9., csütörtök 8:58
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. május 9., csütörtök 8:56
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. május 9., csütörtök 8:41
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. május 9., csütörtök 8:07
Valahogy így. Én még mindig az események hatása alatt vagyok.wZoLee7 írta: Annyira bun szar volt ez a bayern hogy a helyukben kussban mennek vissza munchenig es meg sem mernek szolalni.
Hany evig akartak meg jatszani a meccset? Talan ha nem 90 percet varnak akkor meg ertheto lenne a lazongas, de igy...
Na mind1, vergodjenek, johet a donto.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 9., csütörtök 7:56
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. május 9., csütörtök 7:52
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. május 9., csütörtök 7:46
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 9., csütörtök 7:45
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. május 9., csütörtök 7:38
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2024. május 9., csütörtök 7:31
Ha éles a helyzet sztem Lunin is simán megfogta volna a labdát gyenge szar lövés volt simán rá feküdt volna, nem is állt messze, úgyhogy erről ennyit.Tjacks írta: + amikor a bíró belefújt akkor ha jól érzékeltem a védőink kvázi megálltak, ezt meg az indokolatlan perceket érdekes egyik gyökér sem említi meg.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 9., csütörtök 7:20
Pad'em írta:Főleg arról kéne, hogy a 9 perces hosszabbításra felmutat még kettőt, akkor miért történhetett bármi a 115.percben, 3 perccel a plusz 2 perc után. Sose szoktak a bírók ennyi pluszt rádobni. Ha már a bírói hibákról beszélünk, de erről nem magyaráz a fogyatékos Tuchel. Szánalmas amit leművelnek, egy ilyen eset miatt nagyon nagyon időn túl nem lenne pofám így hisztizni. Ezek se tudnak veszíteni méltósággal.Realista24 írta: Azt mondja Carlo, ha a Bayern reklamál a les miatt, akkor beszéljünk Kimmich mueseserol.
Thomas Tuchel on referee’s mistake: “This would not have happened on Real Madrid side”.
F*sszopó fricc Xavi
HozzászólásSzerző: Csabi » 2024. május 9., csütörtök 7:14
Úristen ez a nyomorék szorosan zárkózik xavi mögé mint a legnyomorultabb edzőHow do you explain the Bernabéu comebacks?: "That the referees have their effect."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 9., csütörtök 6:33
Bocs, te tilton vagyhehetheoriginal írta:Ezt en mondom, nem carloRealista24 írta: Azt mondja Carlo, ha a Bayern reklamál a les miatt, akkor beszéljünk Kimmich mueseserol.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 9., csütörtök 6:30
Ezt en mondom, nem carloRealista24 írta: Azt mondja Carlo, ha a Bayern reklamál a les miatt, akkor beszéljünk Kimmich mueseserol.
Jelenlévő fórumozók: 143 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem