Pedig én is kíváncsi lennék a fideszes érvekre. Pár hete jött valaki, magát azonnal áldozatpózba vágva az első mondatban, hogy itt nem is érdemes vitázni, de javára kell írnom, hogy azért írt pár dolgot. Viszont az érveire adott válaszokra már érdemben nem reagált, mert szerinte felesleges, vagy csak simán elengedte a füle mellett. Tiszta kormányinfó feelingem volt, vagy mikor Orbán szökőévente leáll 3 mondatra nem háztáji médiának nyilatkozni.
Bizony benne van a paklian, hogy a Fidesz már annyira túltolta 15 év alatt, annyra elment a falig mindenhol, hogy alig van téma, amiből két mondat után nem az jön ki, hogy az épp lopásról, holdudvar kitöméséről vagy magát hatalmoba bebetonozásról szól.
Elimerően csettintenék, ha legalább egy érv jönne, amelyikből nem a fenti dolgok következnének.
Zack írta:
Azt nem tudom. Azt viszont igen, hogy Vona a nem Fidesz szavazók körében is elég magas elutasítottsággal bír. Nekem kicsit MP színre lépése óta olyan érzésem van, hogy ő a 2014-es Fodor Gábor. Egy szinte mérhetetlen támogatottságú pártot összerakott és bízik benne, hogy az első számú ellenzéki párt majd valahogy listára rakja. Gyöngyösi választókerületét már 2018-ban sem tudta megnyerni, valószínűleg most sem lenne másképpen. Akkor még jóval nagyobb volt a támogatottsága.
Nekem a holtteherveszteség szótári alakjának tűnik. Vele előrébb már nem leszünk, de valamennyit ronthat az összképen a jelenléte. Sajnálom, mert elfogadható képességű ember, de morálisan nagyon megkérdőjelezhető az életpályája. Kicsit könnyebb lenne elintézni egy szerény mosollyal, ha nem mindig jól felfogott politikai érdekből változott volna.
Így azt a benyomást kelti, hogy tök mindegy mi van ő a megfelelő ember, rá szükség van. Szerintem meg nincsen ilyen emberekre szükség maximum a színfalak mögött, ha a tudása elégséges ( Wernher von Braun). Nekem azt a benyomást kelti, hogy nincs elég tapasztalata a munkaerő piacon, megmondásból pedig nem jön össze annyi, mint a Parlamentben ücsörgésből.
Szrintem anno azért vonult a háttérbe, hagyta ott a nagypolitikát, hogy hasonló szerepben térjen vissza, mint amit most MP visz. Cska hát elkésett, meg ahogy írod, komoly hitelességi problémák is vannak nála. Pedig néhány dologban igaza van.
Ami a néppártosodást ileti, korábban már írtam, hogy egy pálfordulat nálam mindenkinél belefér, Vonánál is, azzal szerintem nincs gond.