A végén már én is azt vártam mikor megy le , a végére nagyon elfogyott, elpattantak tőle a labdák , sok rossz passz. De amíg bírta jó volt.R.M.C.F írta:Kis területet játszott be,elfáradt,sok tévesztése volt.és amikor Isco-t lecserélték,sokan felsóhajtottak,hogy végre lemegy. Nem értettem..

Értékeld a legutóbbi meccset
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kis területet játszott be,elfáradt,sok tévesztése volt.és amikor Isco-t lecserélték,sokan felsóhajtottak,hogy végre lemegy. Nem értettem..
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én is 1-1-re tippelek. Legalábbis remélem.Isco meg Karim is nagyot melózott, de nem gondoltam volna, hogy Benzemának több méter/perc jön ki. Visszavágó 1-1 lesz. Legalábbis, remélem

Egyébként,elég sok Real Madrid drukkerrel néztem a meccset egy pub-ban,és amikor Isco-t lecserélték,sokan felsóhajtottak,hogy végre lemegy. Nem értettem...
úúúúúú illarra mennyisége elég komoly.

Ami viszont tényleg komoly: Xabi Alonso 12 kilométere...

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
h3x0r írta:Casillas - 3724 meter
Carvajal - 10773
Pepe - 8203 (73 perc)
Ramos - 10080
Coentrao - 10250
Xabi - 11918
Modric - 11452
DM - 11162
Isco - 9399 (82 perc)
Ronaldo - 8066 (73 perc)
Benzema - 10881
Varane - 2423 (21 perc)
Bale - 2757 (21 perc)
Illarra - 1846 (12 perc)
úúúúúú illarra mennyisége elég komoly.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Isco meg Karim is nagyot melózott, de nem gondoltam volna, hogy Benzemának több méter/perc jön ki. Visszavágó 1-1 lesz. Legalábbis, remélem

-
Óh, Jézus, akkor Te elég gyakran szenvedsz, nem?
[/quote]
igen.sajnos igen.

igen.sajnos igen.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Óh, Jézus, akkor Te elég gyakran szenvedsz, nem?R.M.C.F írta:pavel írta:RMCF! Neked tulképp' mi a problémád? Valami magánéleti gond? Mert ha igen, megértőek leszünk. Ha viszont semmi, akkor pls. hagy' lássa már mindenki a meccset ahogy akarja! Köcce!
1x ű. A sok baromság,arra érzékeny vagyok.

"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
-
pavel írta:RMCF! Neked tulképp' mi a problémád? Valami magánéleti gond? Mert ha igen, megértőek leszünk. Ha viszont semmi, akkor pls. hagy' lássa már mindenki a meccset ahogy akarja! Köcce!
1x ű. A sok baromság,arra érzékeny vagyok.
- h3x0r
Casillas - 3724 meter
Carvajal - 10773
Pepe - 8203 (73 perc)
Ramos - 10080
Coentrao - 10250
Xabi - 11918
Modric - 11452
DM - 11162
Isco - 9399 (82 perc)
Ronaldo - 8066 (73 perc)
Benzema - 10881
Varane - 2423 (21 perc)
Bale - 2757 (21 perc)
Illarra - 1846 (12 perc)
Carvajal - 10773
Pepe - 8203 (73 perc)
Ramos - 10080
Coentrao - 10250
Xabi - 11918
Modric - 11452
DM - 11162
Isco - 9399 (82 perc)
Ronaldo - 8066 (73 perc)
Benzema - 10881
Varane - 2423 (21 perc)
Bale - 2757 (21 perc)
Illarra - 1846 (12 perc)
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
RMCF! Neked tulképp' mi a problémád? Valami magánéleti gond? Mert ha igen, megértőek leszünk. Ha viszont semmi, akkor pls. hagy' lássa már mindenki a meccset ahogy akarja! Köcce!

"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
-
Ember.....nekik meg volt 10 szögletük.Ja, de mégis nekünk volt 3 ziccerünk, nekik meg gyakorlatilag Götze lövésén kívül helyzetük se igen.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Ja, de mégis nekünk volt 3 ziccerünk, nekik meg gyakorlatilag Götze lövésén kívül helyzetük se igen. Ez nem a véletlen műve. Az meg, hogy mi számít "uralásnak" jó kérdés, ha a labdabirtoklás, akkor igazad van, ha meg az, hogy kinek az akarata érvényesült, akkor már nem biztos. Amúgy Barca is uralta a múlt szerdai meccset, erről ennyit.Ezen felül be kell ismerni a BM uralta a meccset. Ami azért félő, mert folyamatos presszing van a védelmünkön, és idő kérdése, hogy mikor jön a hiba. Ma nem jött, de ha jövő héten gyorsan jön 2, akkor az egész idáig felépített előny összeomlik.
Egyébként a gól egy Bayern ellen mindig benne van presszing ide vagy oda. El is lehet veszíteni ezt a párharcot még, de most nem jogos ez az önbizalomhiányos hozzáállás.
-
" Ezen felül be kell ismerni a BM uralta a meccset. "
ez egy percig sem volt kétséges,az sem,hogy a BM játékosainak a haja jobban be volt lőve,az sem hogy a szögletek száma oda ment,az sem kétséges hogy a cipőjük jobbak ki volt boxolva.
Ja....hogy ki nyert ma? A real,de ez ma itt,és most,mellékes. Igazi magyar,lúzer,fax**pó hozzáállás.
Bocs,nem neked szólt.
Kicsit majd illene elkezdeni nem a média és hegyi után menni,és hinni a csapatban,ha ma,mindenki egészséges,akkor 2vel jobbak vagyunk,és az allianzban sem fogunk kikapni......
ez egy percig sem volt kétséges,az sem,hogy a BM játékosainak a haja jobban be volt lőve,az sem hogy a szögletek száma oda ment,az sem kétséges hogy a cipőjük jobbak ki volt boxolva.
Ja....hogy ki nyert ma? A real,de ez ma itt,és most,mellékes. Igazi magyar,lúzer,fax**pó hozzáállás.
Bocs,nem neked szólt.
Kicsit majd illene elkezdeni nem a média és hegyi után menni,és hinni a csapatban,ha ma,mindenki egészséges,akkor 2vel jobbak vagyunk,és az allianzban sem fogunk kikapni......
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Köze nem volt a 11-eshez. Ez csak akkor az, ha Messi is a pályán van...Realista24 írta:Dehogy volt.Amúgy Müllernél 11-es volt?
A meccsről:
Károgtam, igen, elég sokat. Csak hát ha ilyen Fegyelemmel toljuk végig a Barca és az Atma elleni tavaszi bajnokit, akkor most 3 pont előnyünk van legalább az Atma ellen, és 9 a Barcával szemben... Jah és nincs az az égés Dortmundban...
Gratulálok a csapatnak, reális esélyt teremtettek maguknak a visszavágóra. Így kell ezt csinálni. Csak hát nem volt bent a levegőben, hogy lehozunk 2 ilyen tökéletes meccset. Kell még 2 és akkor meg lesz a tizedik. Beszédes volt, hogy nekünk 3 nagy ziccerünk volt a BM-nek 1, de az is kisebb, mint az általunk kihagyottak. Innentől kezdve ha nem megyünk tovább, akkor azt ma kúrtuk el, mert ennek sima 3-0-nak kellett volna lennie félidőben, és a BM egy szót sem szólhatott volna.
Taktikailag megvertük a BM-et, gratula Carlonak, ugyanúgy felszopatta a BM-et, ahogy a Barcát is. Pofon egyszerű taktikával, megfelelő fegyelemmel. Még egy kicsit kellene dolgoznunk a támadóharmadbeli mozgásainkon, és akkor még jobbak lehetünk.
Nálam Pepe volt a meccs hőse. Amennyit mentett az emberünk, azt számolni is nehéz. Coentrao is jó volt (ő vezet a szavazásnál), de ma végre azt a Pepét láttam, akit én a posztján a világ legjobbjának tartok. Remélem nem komoly a sérülése.
Ezen felül be kell ismerni a BM uralta a meccset. Ami azért félő, mert folyamatos presszing van a védelmünkön, és idő kérdése, hogy mikor jön a hiba. Ma nem jött, de ha jövő héten gyorsan jön 2, akkor az egész idáig felépített előny összeomlik. Jó helyzetben vagyunk. A BM-nek jönnie, mi meg kontrázhatunk kedvünkre. De ettől még a BM továbbra is az esélyes. Csak a 35-65-t, feljavítottuk 49-51-re. Nem szabad elszállni ettől a győzelemtől, a neheze hátra van. A csapat és Carlo mestervizsgája jövő héten fog jönni. Az nehezebb lesz, mint a mai. Remélem a lendület kitart.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Xabi-ra nyomtam. Ma is óriásit hajtott, küzdött, nagyon hasznos volt a játéka, próbált higgadt megoldásokat választani a vagdalkózás helyett, na és valószínűleg góltól mentette meg a csapatot, amikor Müller elől elhalászta az ötösön a labdát.
Hasonló alázattal, és koncentrációval miénk lehet a döntő!
Hasonló alázattal, és koncentrációval miénk lehet a döntő!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Modric mondjuk ma se játszott szarul. Filléres labdák megint befigyeltek.Kerlon írta:Kroos, 139 passz, 98%, Modric meg 49 97%. Gyilkos páros lehetne.
-
Mivel alapvetően alulértékeltek.a két túl értékelt szerencsétlen senkiből álló hátvédduónk majd úgyis kapitulál legalább egyszer.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Szerintem csapatként remekeltünk ma...akárcsak a kupadöntőben...ez azért tetszik...a visszavágón is csapatként kell majd játszunk...nagyon kemény lesz...remélem Pepe és Coentrao sérülése nem komoly...
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Jól van oké.ja,azt nem is irtam,pepe is ,coentrao is,meg ramos is fejben gyenge volt ma.
Utoljára megmondom mikor volt kiélezett meccsen tuti védelmünk oda-vissza...a barca elleni kupaelődöntőben.
Ideje volt már felszívni magukat, nem csak getafek ellen, ha már a világ legjobbjainak vannak nevezve akkor elvár az ember ilyen teljesítményt tőlük, nem mindig, mert benne van a hiba, de legalább az ilyen fontos meccsek 60-70%-án kellene hozni ezt a szintet, ez nem hiszem, hogy nagy kérés lenne két top 5-ös khv-től.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Na mi történt itt, srácok? Azt hittem ez ellen a Bayern ellen nem lehet kapott gól nélküli meccset lejátszani...Azt hittem a két túl értékelt szerencsétlen senkiből álló hátvédduónk majd úgyis kapitulál legalább egyszer.
Jó érzés, hogy a világ legjobb kapusa, aki amúgy kiégett, és sosem lesz már a régi, és el kell adni a francba, mert amúgy a megye kettőbe való már sajnos, újra bizonyítja zsenijét. A védők is egytől egyik hatalmasat játszottak, előlről Isco nem volt túl fényes, CR meg... DM-mel lepacsizhat, de talán jobb is az 1-0, legalább biztosan nem vesszük félvállról a visszavágót.
Külön szeretnék gratulálni még Müllernek, óriásit alakított. Senkiházi.
Egyelőre ennyi, már most szeretnék elnézést kérni a kicsit keserű hangvételért, csak eléggé kikivánkozott most ez.
A továbbjutás még nagyon nincs meg, de idén nem cseszhetjük el, innen nem szabad, innen nem lehet.
Jó érzés, hogy a világ legjobb kapusa, aki amúgy kiégett, és sosem lesz már a régi, és el kell adni a francba, mert amúgy a megye kettőbe való már sajnos, újra bizonyítja zsenijét. A védők is egytől egyik hatalmasat játszottak, előlről Isco nem volt túl fényes, CR meg... DM-mel lepacsizhat, de talán jobb is az 1-0, legalább biztosan nem vesszük félvállról a visszavágót.
Külön szeretnék gratulálni még Müllernek, óriásit alakított. Senkiházi.
Egyelőre ennyi, már most szeretnék elnézést kérni a kicsit keserű hangvételért, csak eléggé kikivánkozott most ez.
A továbbjutás még nagyon nincs meg, de idén nem cseszhetjük el, innen nem szabad, innen nem lehet.