Igaz,ők is okozhatnak gondot.Ja meg Callejónnak nem teret adni Marcelo mögött vagy Insignet befelé cselezgetni.
Sztm azt Sarri nem fogja engedélyezni. Még otthon sem.Vagy mondhatnám a két szélsővédőjük visszaszorítását is, mert remekül lépnek fel.
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. február 8., szerda 15:58
Igaz,ők is okozhatnak gondot.Ja meg Callejónnak nem teret adni Marcelo mögött vagy Insignet befelé cselezgetni.
Sztm azt Sarri nem fogja engedélyezni. Még otthon sem.Vagy mondhatnám a két szélsővédőjük visszaszorítását is, mert remekül lépnek fel.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 8., szerda 15:52
Ja meg Callejónnak nem teret adni Marcelo mögött vagy Insignet befelé cselezgetni. Vagy mondhatnám a két szélsővédőjük visszaszorítását is, mert remekül lépnek fel. Azon sem lennék meglepve, ha náluk lenne többet a labda még a Bernabeuban is. Ott mozog mindenki fel-le, nagyon egybe vannak és remekül kontráznak, remekül váltanak védekezésből támadásba. Mertensből meg gólszaró lett.morientes írta:Hamsikot kell kikapcsolni középen, az lehet a kulcs. Meg a belga srácot hogy ne fickándozzon. Stabil védelem stabil kpval nápolyban, fegyelmezetten. Akkor jók lehetünk. Fegyelemre helyezném a lényeget.
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. február 8., szerda 15:24
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. február 8., szerda 11:12
Ebben az esetben pláne remélem, hogy Danilo nem játszikRealista24 írta:Mindig azt mondom, hogy a közepe a lényeg, de ezt a párharcot most a védelem fogja eldönteni.
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. február 8., szerda 9:42
Ez oromteli.Realista24 írta:Mind a hárman ott lesznek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 8., szerda 9:33
Mind a hárman ott lesznek. Marcelo még a hétvégén valószínű pihenni fog. Bale kivételével már mindenki normálisan edzett tegnap.sonic írta:Szerintem Modric, Marcelo es Carvajal nelkul kiesunk a BL-bol. Remenykedjunk hogy felepulnek addig. Foleg Modric...
Meg veluk is nehez lehet egy ilyen formaban levo tamadosorral, ha ok nem lehetnek ott, akkor pedig egy jo formaban levo szupermotivalt felso-kozepkategorias jatekerot kepviselo fegyelmezett olasz csapat siman megszivat minket.
Ha mindenki rendelkezesre allna es az emberek tobbsege kozepes-jo format mutatna akkor valoszinuleg kerdes nem lenne, de igy azert necces lesz.
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. február 8., szerda 9:28
HozzászólásSzerző: koax » 2017. február 5., vasárnap 19:09
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. február 4., szombat 23:26
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 4., szombat 23:18
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. február 4., szombat 23:06
Pont elkaptam a mai meccsüket.. Elől megvannak, ez tény. De a Bologna védelme ma vicc kategória volt. Sok Nápoly meccset nem láttam, de ismerősöm szerint Jorginho az egyik legjobbjuk ma nem is játszott, Allanel közepén jól szűrnek.. Ellenünk már lesz Milik is, aki remelem formán kívül lesz. Callejon "szokásos" real ex-játékos -> parádés játék. Koulybali-Albiol páros nekem kicsit darabosnak tűnik. Hátul jóval gyengébb játékerőt képviselnek. Orrnehez csapat, ami a realnak kedvezhet, szerintem sok gólos párharcból kizárt, hogy mi jönnénk ki rosszul. De nem az lesz, ha az eddigi tendenciát tekintjük.. ZZ óvatos lesz, mint eddig az összes rangadóján az atleti óta. En egyértelműen továbbjutást várok.koax írta:Amugy ki mit var a Napoli ellen?
Nekem meggyozodesem hogy golt fognak rugni.
Jo kis csapat,es kell a nagyobb golos kulonbseg,mert olaszoba folrobbantjak nekik a stadiont.![]()
A tippem.... 2:1..
HozzászólásSzerző: koax » 2017. február 4., szombat 22:54
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. január 12., csütörtök 11:12
A biztonsági kockázatról már nem is beszélveRealista24 írta:OFFICIAL: Partizan Belgrade have been banned from all UEFA competition.
3 évig se BL, se UEFA kupa. Adósságok miatt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 11., szerda 15:21
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. december 15., csütörtök 16:33
HozzászólásSzerző: Nyilacska » 2016. december 13., kedd 21:18
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. december 13., kedd 14:45
Hogy egy helyi klasszikust idézzek.Realista24 írta:Napoli's Strinic: "Cristiano Ronaldo is amazing, but why don't you ask me how do we plan to stop Modric?" #UCL
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 13., kedd 14:18
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 12., hétfő 16:52
Hat jó, bár emlékeim szerint a Villarealt 3 meccse mi se vertük.morientes írta:2016 február 18. án volt egy 1-0ás villa győzelem odahaza, napolyban meg 25. én egy 1-1.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. december 12., hétfő 16:48
de hogy jönnek ide a románok?dzsi91 írta: A bl meg sose easy... ezt csak mordorban hiszi el a sok fogalmtaltan.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem