ha milliárdos lennék akkor tuti vennék egyet
egyébként szerintem ugyanolyan anyag mint a többi ilyen nike csak az eszmei értéke nagy , és a sok gyűjtőt így a legkönnyebb leszedni .
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 5., vasárnap 23:13

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. január 5., vasárnap 23:12
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 5., vasárnap 23:09
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2014. január 5., vasárnap 23:09
csabi* írta:hát ez egy ereklye jóhogy ilyet akarok( akinek ez nem ismerős : ez marty mcfly jövőbeli csukája
)
1 milla ?IkerCasillas írta: nem emlékszem pontosan, de mintha régebben lett volna valami ilyesmi cipő a nike-nál. kb 1 millió forintot kértek érte, limitált kiadás volt néhány darabbal![]()
azt hiszem valami jótékonykodásnak volt a része.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 5., vasárnap 23:05
1 milla ?IkerCasillas írta: nem emlékszem pontosan, de mintha régebben lett volna valami ilyesmi cipő a nike-nál. kb 1 millió forintot kértek érte, limitált kiadás volt néhány darabbal![]()
azt hiszem valami jótékonykodásnak volt a része.

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 5., vasárnap 22:47
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2014. január 5., vasárnap 22:38
csabi* írta:ilyet lehet rendelni valami fan oldalról ?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. január 4., szombat 19:03
azGT37 írta:Nyakmelegítő?___Samy___ írta:srácok, mi ennek a sálszerű izének a neve?
vennék egyet, csak azt sem tudom hogyan keressem
kösziL.Miki írta:Simán belebújós sál, vagy csősálnak is nevezik. Ha van közeledben Decathlon ott is szét nézhetsz, de biztos vannak más üzletek, ruhaáruházak vagy ilyesmik, ahol kapható. Az egyik haveromnak is ilyen van és tökjó.___Samy___ írta:srácok, mi ennek a sálszerű izének a neve?
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. január 4., szombat 19:02
Simán belebújós sál, vagy csősálnak is nevezik. Ha van közeledben Decathlon ott is szét nézhetsz, de biztos vannak más üzletek, ruhaáruházak vagy ilyesmik, ahol kapható. Az egyik haveromnak is ilyen van és tökjó.___Samy___ írta:srácok, mi ennek a sálszerű izének a neve?
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 4., szombat 19:01
Nyakmelegítő?___Samy___ írta:srácok, mi ennek a sálszerű izének a neve?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. január 4., szombat 18:58
HozzászólásSzerző: revolver » 2013. december 24., kedd 23:32
HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. december 24., kedd 17:33
sima elemcsere nem lenne jó?revolver írta:hát nekem van egy szakállnyíróm - nem is rossz ráadásul, egy jó kis braun - és már húzza a borostanyíráskor a szőrszálakat. ellenben kipróbáltam hajnyíróval, ami egy 4 ezer forintos valami, simán letolja szenvedés nélkül. kicsit már megbántam azt a braunt, volt vagy 15 ezer forint és nem tudom mi történt vele, lehet elkopott a rezgőpenge vagy kitudja.
HozzászólásSzerző: revolver » 2013. december 24., kedd 17:28
HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. december 24., kedd 17:27
a hajnyírók általában 3-4 recések és általában 3mmenként van beosztásfilatáska írta:Mi a különbség a hajnyíró gép és a szakállvágó között? Van érdemi különbség szakáll/borosta nyírásához?
HozzászólásSzerző: filatáska » 2013. december 24., kedd 17:23
HozzászólásSzerző: fiore » 2013. december 21., szombat 15:23
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 21., szombat 1:46
Raadasul meg barcas is vagy. (Ha mar Divat topik)'shutterisland írta:hát én most jól be lettem marva, mert egyrészt a hajammal is foglalkozok, másrészt tetoválásaim is vannak, harmadrészt meg pofaszakállam is van.![]()
ráadásul még öltözködésben sem feltétlen csak a farmer+original adidas póló sztenderdet követem, hanem urambocsá' felveszek néhány olyan cuccot is, ami egyesek szerint páwás. (magasabb szárú cipő, v nyakú póló, akármi.).
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. december 21., szombat 1:10
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem