Ennyiért nyilván csak kompromisszumos megoldás létezik, de ezekkel el lehet játszani fullhd mediumon tűrhető fps számokkal kb bármilyen játékot.
Ez a konzol dolog nem is értem hogy jött fel 15 colos monitorral.

HozzászólásSzerző: Santi » 2020. július 13., hétfő 12:57
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. július 13., hétfő 12:49
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. július 13., hétfő 12:45
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. július 13., hétfő 12:35
Nyugi, nem rajtad röhögtem, hanem a ""gamer laptop""-on. Ez olyan lehetetlen és értelmetlen dolog, mint pl a ""városi terepjáró"".Remy írta:Mondjuk egy 5 eve is csak 110 ezres laptop, ma mar sok mindenre nem jo. Otthon van gép (bar arra is boven raferne egy komolyabb upgrade) , de azt nem tudom jelenleg hordozni, szoval rohoghetsz, de a korulmenyeket tekintve konzol nem jatszik, igy marad a laptop, ha nem valtozik a helyzet. Ha van olyan, amivel par evig elvagyok, akkor az most bőven kisegit.kiserik írta:
Nem nagyon értem, hogy miért nem tudsz játszani azokkal a játékokkal, amiket megveszel?![]()
Amugy meg PC párti vagyok, nem konzol. Steamen vannak a jatekok.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. július 13., hétfő 12:15
Mondjuk egy 5 eve is csak 110 ezres laptop, ma mar sok mindenre nem jo. Otthon van gép (bar arra is boven raferne egy komolyabb upgrade) , de azt nem tudom jelenleg hordozni, szoval rohoghetsz, de a korulmenyeket tekintve konzol nem jatszik, igy marad a laptop, ha nem valtozik a helyzet. Ha van olyan, amivel par evig elvagyok, akkor az most bőven kisegit.kiserik írta:
Nem nagyon értem, hogy miért nem tudsz játszani azokkal a játékokkal, amiket megveszel?![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. július 13., hétfő 12:09
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. július 13., hétfő 11:38
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. július 13., hétfő 11:37
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. július 13., hétfő 11:33
Hát, majd ahogy a covid akarjaziro4vr írta:Vegyél ps5-öt vagy építs pc-t öreg, a gamer laptop túl 19. századi már.Remy írta: 300 körüli árkategóriat lottem be par megkerdezett ember utan. De majd kiderul. Lenyeg h játszani lehessen rajta akar az uj ACvel, akar az új CODdal.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. július 13., hétfő 11:24
Vegyél ps5-öt vagy építs pc-t öreg, a gamer laptop túl 19. századi már.Remy írta: 300 körüli árkategóriat lottem be par megkerdezett ember utan. De majd kiderul. Lenyeg h játszani lehessen rajta akar az uj ACvel, akar az új CODdal.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. július 13., hétfő 10:42
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. július 13., hétfő 10:35
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. július 13., hétfő 10:34
350-450 között lehet mozogni, attól függ, milyen igényeid vannak. Érdemes megnézni élőben is őket, mert egyes Asus gépeknek botrányosan gyenge a kijelzőzsanérja.Remy írta: Aki otthon van a témában.
Mennyibe fájna durván egy gamer laptop, ami nem csucskategoria, de nem is minimumon mennenek rajta a jatekok. Egy eros közepes, amivel par evig vigan elvan az ember.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. július 13., hétfő 10:18
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. július 10., péntek 19:04
iFeature felárpheco írta: Miert csinalja az iPhone neha azt, hogy ramegyek egy appra es 1-2 mp mulva kidob? Most epp a Spoti es az Eredmenyek csinalja, de csinalta mar a Messenger es a Fb is. App ujratelepitese megoldotta anno a gondot, de azert zavaro. Legfrissebb iOS van fent es az appok is frissitve vannak.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. július 10., péntek 18:29
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. július 10., péntek 15:56
Most olvasom, hogy itt is probléma volt és úgy eleve világ szinten mindenhol és azokkal az appokkal állítólag, amik kapcsolatban állnak a fb-al.pheco írta: Miert csinalja az iPhone neha azt, hogy ramegyek egy appra es 1-2 mp mulva kidob? Most epp a Spoti es az Eredmenyek csinalja, de csinalta mar a Messenger es a Fb is. App ujratelepitese megoldotta anno a gondot, de azert zavaro. Legfrissebb iOS van fent es az appok is frissitve vannak.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. július 10., péntek 14:55
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. július 10., péntek 14:46
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2020. július 10., péntek 14:34
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem