Juve ellen is alkotott...
Amúgy a Juvenak megjött a pofon, remélem még időben, mert sokszor siralmas, ahogy játszanak, az újabb CR gól megvan, de a győzelem végül nincsen
+ Gattuso keze-munkája összeérett?
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. január 26., vasárnap 22:56
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2020. január 26., vasárnap 18:37
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. január 25., szombat 22:43
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. január 25., szombat 20:50
Shutter ezt hol olvastad, a bravó újságban?kodo írta:Vagyis lezuhansz a gecibe es meghalsz?'shutterisland írta: azt mondjak, hogy a holdat kell megcelozni es ha elveted, akkor is a csillagok kozt landolsz
![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. január 25., szombat 19:31
Kurzawa full csere a PSG-ben, lehetséges 1800-ból 580 perc körül játszott a bajnokságban. A Juvenak kifejezetten jó csere-deal, PSG meg passz. Kipróbálnak mást azon a poszton.kodo írta: De Sciglio-Kurzawa swap deal.
Nem igazán értem ezt a Psg szemszögéből.
HozzászólásSzerző: poronty » 2020. január 25., szombat 19:31
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. január 25., szombat 19:15
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. január 25., szombat 14:47
Anglia nem egyenlő a SpurselBerti írta: Biztos előrébb lenne, igen. Biztos a Spursben is nyert volna 4 BL-t.![]()
A saját szempontjából a legjobban alakult a karrierje, amiatt nem akar lépni.
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. január 25., szombat 14:22
Biztos előrébb lenne, igen. Biztos a Spursben is nyert volna 4 BL-t.Jim írta:más szint + más bajnokságTottinho írta: Theo tegnapi oktatása, csak a végén kár a kapufáért. Mi történt ezzel az emberrel, hogy mostanában így játszik? Még a végén tényleg visszahozzuk![]()
pl meg vagyok győződve róla, hogy Bale sem itt tartana, ha otthagyjuk Angliában
a neki való közegben...![]()
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. január 25., szombat 14:19
Jim írta:más szint + más bajnokságTottinho írta: Theo tegnapi oktatása, csak a végén kár a kapufáért. Mi történt ezzel az emberrel, hogy mostanában így játszik? Még a végén tényleg visszahozzuk![]()
pl meg vagyok győződve róla, hogy Bale sem itt tartana, ha otthagyjuk Angliában
a neki való közegben...![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. január 25., szombat 14:05
más szint + más bajnokságTottinho írta: Theo tegnapi oktatása, csak a végén kár a kapufáért. Mi történt ezzel az emberrel, hogy mostanában így játszik? Még a végén tényleg visszahozzuk![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. január 25., szombat 13:20
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. január 25., szombat 13:18
Az a "csel" kvázi, hogy megtolta a keresztező védő előtt, kb. a helyzet szülte. Amúgy meg futott 50 métert lehajtott fejjel, mint nálunk. Ennyit tudott mindig is, futni, darálni, a bal lába meg annyira nem rossz. Életem egyik legrosszabb emlékei, amikor Marcelo-Theo balszél volt egyszerre.Tottinho írta:Nem volt olyan rossz az a csel és ahogy végigvitte itt szerintem, a lövése se volt suta. Lehet ha passzolt volna elrontjaKerlon írta:
Én ugyanazt látom, mint nálunk. Lehajtott fejjel fut a vakvilágba.Isten ments amúgy, hogy visszahozzuk. Nem tudom összességében, hogy játszik. Csak olvasgatom a szezonban, hogy eddig bejött neki ez a Milanos kaland (ami igaz nem nagy mérce).
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2020. január 25., szombat 13:07
Nem volt olyan rossz az a csel és ahogy végigvitte itt szerintem, a lövése se volt suta. Lehet ha passzolt volna elrontjaKerlon írta:Én ugyanazt látom, mint nálunk. Lehajtott fejjel fut a vakvilágba.Tottinho írta: Theo tegnapi oktatása, csak a végén kár a kapufáért. Mi történt ezzel az emberrel, hogy mostanában így játszik? Még a végén tényleg visszahozzuk![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. január 25., szombat 12:31
HozzászólásSzerző: mocsok » 2020. január 25., szombat 11:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. január 25., szombat 11:48
Én ugyanazt látom, mint nálunk. Lehajtott fejjel fut a vakvilágba.Tottinho írta: Theo tegnapi oktatása, csak a végén kár a kapufáért. Mi történt ezzel az emberrel, hogy mostanában így játszik? Még a végén tényleg visszahozzuk![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. január 25., szombat 11:42
Vagyis lezuhansz a gecibe es meghalsz?'shutterisland írta: azt mondjak, hogy a holdat kell megcelozni es ha elveted, akkor is a csillagok kozt landolsz
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2020. január 25., szombat 11:38
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. január 25., szombat 11:05
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem