Most miért? Egy BL playoffba jutott csapat találkozott egy középcsapattal'shutterisland írta: tudom, hogy ez a milan mar regen nem az a milan, de ez az 5:0 eleg meredek.![]()

HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. december 22., vasárnap 16:49
Most miért? Egy BL playoffba jutott csapat találkozott egy középcsapattal'shutterisland írta: tudom, hogy ez a milan mar regen nem az a milan, de ez az 5:0 eleg meredek.![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2019. december 22., vasárnap 16:45
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2019. december 22., vasárnap 16:18
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. december 17., kedd 13:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 16., hétfő 18:16
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. december 14., szombat 23:28
Sarri nápolya kiöregedett, Ancelotti nem tudott frissíteni. Amúgyis összeveszett De alaurentis vele is.Sierra írta: Sztem Sarrinak kellett volna visszamennie Nápolyba, vele nagyon ment a kémia évekig, rengeteg gólt szereztek az irányítása alatt, és mellesleg szép focit is toltak. Ancelotti szépen leépítette őket másfél év alatt, sztem lassan visszavonulhat ő is, nem való ő már ebbe a foci közegbe. Viszont Sarri se való a Juventusba, hihetetlen mennyit gyengültek Allegri távozása óta. Ezen látszik, hogy azért Allegri sem egy kókler.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2019. december 14., szombat 23:18
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. december 14., szombat 23:02
Nem mondom, hogy egy mágus, meg kb 3 napja vette át a csapatot. Csupan annyi hogy szerintem a Milannal vegzett munkajat is lebecsulik. Gondolom ev végéig megkapja a padot, aztan utana lehet pálcát törni a feje felett.Realista24 írta:Parma otthon finoman elrendezte őket.kodo írta: Gattuso nem akkora kókler mint amennyire az itteni hozzászólások alapján sokan hiszik. Még működhet is a dolog.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 14., szombat 21:23
Parma otthon finoman elrendezte őket.kodo írta: Gattuso nem akkora kókler mint amennyire az itteni hozzászólások alapján sokan hiszik. Még működhet is a dolog.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2019. december 11., szerda 20:51
Szerintem meg pont arsenalhoz nem passzol, szimplán fstak napolinál, hogy nem lesz bl hely. Én biztos "beáldoztam" volna helyükben bl-ért. Mármint a kiesési meccsekért.kodo írta: Gattuso nem akkora kókler mint amennyire az itteni hozzászólások alapján sokan hiszik. Még működhet is a dolog.
Nekem Ancelotti sosem passzolt igazán oda. Arsenalban megneznem a focijat, viszont az ottani tulajokat nem kívánom egy szimpatikus edzőnek sem.
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. december 11., szerda 20:43
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2019. december 11., szerda 20:36
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2019. december 11., szerda 19:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 11., szerda 19:19
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2019. december 11., szerda 18:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. december 11., szerda 18:40
+1Realista24 írta:Te josagos eg.Fenoo írta: Gattuso a Napoli új edzője.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 11., szerda 18:37
Te josagos eg.Fenoo írta: Gattuso a Napoli új edzője.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. december 11., szerda 9:16
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. december 11., szerda 8:09
Az is hozzatartozik, hogy miutan a jatekosok nem mentek el, a havi fizu 25%-ara buntette meg oket.Kerlon írta:Ki tudja, hogy Carlonak szólt ez vagy az De Laurentisnek. Ugye hetek óta botrány van náluk, év közi edzőtáborba akarta küldeni a játékosokat a rossz eredmények után.Toti írta: szerintem itt carlo papának nemsokára meszelnek
sajnálom azért, nemhogy leülne az arsenalhoz![]()
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem