Realista24 írta:22 fordulo van vissza, nem gondolom, hogy a BL hely megtartasa is olyan egyertelmu lenne. Pont ugyanugy nincs ertelme errol beszelni, mint bajnokrol, foleg, hogy nekunk nagy valoszinuseggel jon majd a januari leolvadas, az arab Szuperkupa + Kiraly kupa belepesevel egyidoben.'shutterisland írta: oriasit ment a girona, de en sem hiszem, hogy kitartanak a vegeig.
ha ok lesznek a masodikok, az szerintem azt fogja jelenteni, hogy tukorsiman hozzatok a ligat.
a bl hely megtartasa viszont most mar valoszinubbnek tunik, mint az elbukasa, ami oriasi parade lenne.
bar nem tudom, konkretan milyen szinten fuggenen anyagilag a city-tol (es hogy ez befolyasolna e az indulasukat) de lehet szet sem kapkodnak oket annyira.
szerintem a leheto legjobban alakult szamotokra a barca-atleti + barca-girona, mert jelenleg szerintem az atleti az elsoszamu kihivotok plusz mi is leszakadtunk.
Utobbira remelem a fiatalokat nyomatja majd a Don, mert bar fasza lenne megnyerni, de ilyen vekony kerettel valamit el kell engedni papiron.
Kiraly kupat, nalunk az ugysem letezik.