A kapust tuti megtartom, de a többi poszton lesznek majd változtatások, ahogy jön a pénz majd. Alvás után, frissebben fogom majd belevetni magamat, jó éjszakát!
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 5., szerda 3:13
HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2013. június 5., szerda 0:35
A legfontosabb ha a 3. osztályba akarsz sikeresen helytállni, hogy legyen egy erős középpályád. A felállásod alapján egyből az jutott eszembe h nem erősíted eléggé a középpályádat. A 4 középpályásod közül (beleértve a támadó szélsőt is) csak 2 2,5-el erősíted ezt a csapatrészt. Ezt azért írom mert a 3 belső kp. közül az egyiket még szélre is nyilazod amivel veszítesz a kp.-dból (HO-ban vagy a ht-s meccselőrejelzésben ez tökéletesen láthatod ha változtatod a nyílnak a szerepét). A 4. kp.-ás, aki szélső, nem igazán ad a birtokláshoz mivel támadóba is van, de nem ez a fő probléma hanem az, h nincs játékszervezése (csupán megfelelő). A legnagyobb hiány amivel tényleg jobb lenne a középpályád ha lenne egy 5. középpályásod aki szélső (és van jsz.-e). Mert most 5 helyett csak 4-el állsz ki, és itt szinteket veszítesz a középpályából és így a birtoklásból. Most függetlenül az edzett posztoktól, ha csak 2 csatárral állnál ki és a 3. csatárod helyett egy jó kis szélsőd lenne, akkor nem csak erősödne a másik szélsőtámadásod is, hanem a középpályán sokat tudnál segíteni mert az jóval erősebb lenne és azt hiszem még némi pluszt a szélsővédelmed is kap (a szélső védekezésétől is függ h mennyit). Megint írhatnám h ott a HO abban meglehet ilyeneket nézni.Hol, mit kellene változtatnom, hogy ütőképes, feljutó csapatom lehessen? Vélemény a kezdőről?
Sztem azzal megy kárba a szezon, hogy nem változtatsz nem újítasz semmin. Mert ha fel is jutsz és szerencsével ott is ragadsz, akkor sztem onnan feljebb már nem tudnál jutni ezzel a módszerrel amit csinálsz.Remélem nem megy kárba az egész szezon, nagyon megköszönném, ha foglalkoznál a dologgal.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 5., szerda 0:12
Gratula ismét a tulajdonosnak, azért az 5 205 000 hryvnia, amit kaptál érte, az szép kis összeg.GT37 írta:Na, a kis Gally elúszott, ennyire beteg összeget azért nem ért meg nekem.![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 4., kedd 21:57
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 4., kedd 20:21
HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2013. június 4., kedd 17:12
HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2013. június 4., kedd 16:43
HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2013. június 4., kedd 16:25
A hasonló alatt mit értesz? Egyébként meg ha ismered a Hattrick Organizert (HO) akkor ott be lehet állítgatni ilyeneket és meg is lehet nézni hogy ki mennyivel járul hozzá a középpályás értékeléshez.realmadridfan írta:Mondtátok, hogy a defenzív csatárok milyen jók, most vettem egy olyan védőt, aki világklasszis (13) és megfelelő volt a jsz-e, be is jött a megérzésem, hogy meg kell venni, mert első edzés után jó lett, a célom, hogy 10-11-esre felhúzzam. Így mennyivel ad kevesebbet a kp értékeléshez, mint pl egy hasonló védekező csatár? Remélem van értelme, annak, amit csinálok. :-)
Ha nem mész különösebben az eredményességre akkor akár el is adhatnád őket és edzhetnél (fiatalabbakat?) nem tudom hány évesek de ha jó def. csatikat szeretnél akkor neked felesleges hogy világklasszis gólszerzéssel rendelkezzen.A témánál maradva még: Azt sajnálom, hogy van két nagyon fasza kis támadóm, akiknek alapból középszerű jsz-e volt (most az egyik világklasszis gsz+megfelelő jsz) és őket nem edzettem játékszervezésből, mert akkor még hallottam erről az edzésfajtáról. Pedig mekkora sztárok lehettek volna. :Đ
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 4., kedd 1:16
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. június 3., hétfő 21:21
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 3., hétfő 20:07
Na ezt jó tudni! Majd próbálkozom.Zidanekrisz írta:És mondok még egyet. :-)
Ha edzed a középpályásaid főskillből (jsz.-ből) akkor meglehet próbálni hamarább is eladni őket nem kell megvárni kereken a 3-4 szezont. Lehet pl. 18 v 19 évesen is árulni ragyogó-lenyűgöző esetleg világklasszis játékszervezés elérése után, mert lehet h ha kiteszed őket szintlépés után egy kicsit irreálisan magas áron, akkor ha mondjuk eléggé multisnak találja a vevő menedzser (ezért mondom h inkább több középszerű skillje egyen a jsz.-en kívül mint mondjuk csak egy remek átadása) és a specialitása is jó akkor (senki se gondolná de) kiad érte annyi pénzt. :-)
Nekem már sokszor volt erre példa, kitettem árbecslő felett eléggé és simán volt olyan aki megvette. Én meglepődtem, de örültem mert legalább hamarább jött be a pénz és nem kellett várnom míg feledződik arra a szintre amikor valójában érne annyit.
Ezzel a módszerrel lehet egy kicsit rövidíteni ezen a hosszú edzési időn. :-)
HozzászólásSzerző: Acho » 2013. június 3., hétfő 20:03
HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2013. június 3., hétfő 19:19
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 3., hétfő 19:06
HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2013. június 3., hétfő 18:58
Remek.RealRaúl77 írta:Minden világos, köszönöm! :-)
Amíg a pénzgyűjtési fázis van addig nem kell átadást edzeni, kivéve a szezon végén a holtszezonban. Akkor van ez amikor 1 héten csak egy meccs lejátszására van lehetőség, és ha váltasz edzést akkor több játékost tudsz edzeni.RealRaúl77 írta:Szerk.: Ja igen, még egy kérdés. Amíg a pénzgyártás folyamatában vagyok, addig csak jsz-t edzek, és ne álljak át utána átadásra? Mert először úgy vettem ki, hogy a pénzgyártósra írod azt a részt (hogy jsz, majd átadás is), viszont az utóbbiból meg úgy jött le, hogy akkor már magamnak gyártom őket.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 3., hétfő 18:23
HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2013. június 3., hétfő 17:28
eladási árt akartam írni, bocsi..(oda kell figyelni a %-okra is, mert minél rövidebb ideig van nálad annál kevesebb pénzt kapsz a vételi ár után. ha 1 szezonig nálad is van a játékos akkor is max. csak 93%-ot kapod meg, legkevesebbet viszont csak 85-86%-át ami akkor fordulhat elő ha 3 nap után adod el a játékost).
HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2013. június 3., hétfő 17:21
Ez a rész a fontos. Itt szeded össze a pénzt. Ez beletelik jó néhány szezonba. Attól függ mennyivel (pénzzel) akarod elkezdeni (igazán) a játékot. 4 szezon alatt bejön számításaim szerint olyan 4 milliárd ft az edzésből ha jól csinálod és nincs sok fizetésed. Igaz h eredményeid nem lesznek csak max. annyi h. ha könnyű hatodban vagy akkor versenyehetsz az 1.-4.-be kerüléséért. De valamit valamiért.Zidanekrisz írta:Játékszervezésnél inkább úgy érdemes edzeni, hogy (amilyeneket írtam az előbb példában) megveszed 3-4 szezon alatt feledzed természetfeletti-titániig, majd eladod és újra elölről.
Utána jönne ez a része a játéknak, sok pénzzel, de a legjobb legmultisabb alapanyaggal elindulva a hosszú távú edzéstervnek.Zidanekrisz írta: Aztán szépen lassan összelehet szedni így a sok pénzt, majd amikor már van elég akkor el lehet kezdeni megvenni a jobb (ezeknél is jobb) 17 éves középpályásokat. Hosszú távon feledzed magadnak először játékszervezésből majd átadásból és ha úgy gondolod akkor némelyekből def. csatárt is nevelhetsz, ezért átadás után válthatsz gólszerzésre.
Erre a kérdésre pedig ezután az a válasz h igen sokáig tart, de ha a cél az NB1 akkor ez lehet az a módszer amivel a legkevesebb időt ráfordítva mégis viszonylag egyszerűen lehet feljebb kerülni (ha nem is NB1 de II.-III. simán meglehet).Ez a folyamat nem tart sokáig?
Tessék lehet számolgatni: http://ht-box.ru/training.php majd megnézni a piacon h ki mennyiért kel el 20-21 évesen.Szóval, ha feledzek egy sort először jsz-ből, majd átadásból, az azért nem kevés idő, bőven szoktak lenni 20-21 évesek (attól függ hány évesen sikerül beszerezni) mire jsz-ből elérnek világklasszis-természetfeletti környékére
Az ilyeneket már nem eladni kell, hanem a csapatod magja lesz és az eredményességed fő forrása :-) . Pénzt abban a 10 vagy kevesebb szezonos ciklusban kell megkeresni amit fentebb már leírtam. Esetleg ha van időd abban az időben lehet tradelni is a folyamatos középpályás edzés mellett úgy hogy kijátszod a piacot olcsóbban veszel és drágábban adsz el.És akkor még ha átállok átadásra, és az felhúzom eddig, bőven benne lesznek a korban, 24-25re saccolok. Van az ilyen idősekre is megfelelő kereslet?
Ezt az átadás edzésekor a legjobb megtenni, akkor amikor már a csapatod magjának edzed az átadást, tehát akkor amikor 21 -24/25 év között edzed az átadást.Amúgy olyan jutott eszembe, hogy ha nekiállok egy ilyennek, mondjuk ősztől, mert a nyaram ki tudja milyen lesz. Akkor amint átálltam átadás edzésre, akkor a 6 csatárral tudom azt a tradelést játszani, amit leírtál még jóval ezelőtt.
Ezt:Ha átadást edzetsz akkor még jobb mert veszel olyat akinek az nincs (csapnivaló-gyenge csak) de a többi skillje rendben van (mondjuk kiemelkedő-kiemelkedő játéksz.-gólszerzés), akkor ha edzel neki egy jó remek átadást tuti többért tudod eladni.
Igazán nincs mit, örülök ha segíthetek. :-)És köszi a tanácsokat, észben tartom őket!
HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2013. június 3., hétfő 16:41
Juj, de bántja ez így a szememet. Azonnal rakd be a foxtricket.El Unico írta:Gyanús,szerinted csibészkedett?GT37, nagy csibész vagy te, egyszer jól eladtál 1 milla eFt-ért valakit...![]()
Ifijátékosaim:
András Csehy
Sándor Sisák
Nino Schlichtegroll
Martin Lukács
János Bulla
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 3., hétfő 16:26
Gyanús,szerinted csibészkedett?GT37, nagy csibész vagy te, egyszer jól eladtál 1 milla eFt-ért valakit...
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem