Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Galacticos

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. november 10., hétfő 9:13

Ez a vinicius beleteszi a melot is kicsit buzlik nalam mert idoszakosan csinalja. Egyik vedekezesnel le se szarja az ellenfelet az se erdekli ha 2v1be viszik a balhatvedre mert setalgat vagy mivel belevezette ostoban a tulerobe ezert a bironak mutogat, a kovetkezo ellenfel tamadasnal meg lehet hogy latvanyosan kitol egy sprintet de utana megint seta vissza.
Tegnap az elso percbe mar ment a mutogatas a csapatreszek kozott az eleje elindult a kozepe meg nem.. ez az arda camavinga kozepe is egy eleve rossz otlet volt. Brahimot felejtsuk el, ennyi volt kár ráégetni a ket fiatal tamado perceit.
De tegnap IS ceballos kellett volna kozepre, ardat meg feljebb tolni vagy jobbra, azt a semmit amit brahim eloadott azt hozta volna o is.

Nekem tovabbra is a legfalhaboritobb dolog hogy a fiatalok ott rohadnak el a padon. Nyaron nem engedjuk el pedig mindkettobol jol kitudtunk volna szallni mert jon a szar duma hogy hosszu a szezon es kell a melyseg. Minek? Mbappe soha nincs lecserelce, vinicius mar nem lesz, aztan nagy elve volt xabinak hogy rodrygo balszelso lesz ehhez kepest ugyanugy meccsek ota jobbra hozza be.. ott a ket fiatal akik még talán motivaltak lennenek de nem engedjuk oket el se kolcsonbe hogy jatszanak itt meg egy percet nem kapnak akkor se ha ket meccse golkeptelenek a sztarok. Ez nagyon gaz. Xabinak is csak a szoveg volt meg hogy a fiatalokat eloterbe helyezi meg majd arbeloaval egyeztet aha.. majd a kupa elso koreben maximum.

Megoldas tovabbra is ugyanaz szerintem ami eddig, ceballos a kezdobe amig egeszseges akarki karara. Nyaron vinicius eladas, mbappe melle meg egy celember aki helyette birkozik a vedokkel es fel lehet ra loni a labdat. Mbappe kurva jo, ot vennem elo utoljara de tovabbra sincs center jelenletunk a 16oson belul felallt vedelem ellen mert kimozog. Senki nincs kozepen, illetve de hazudok mert balszelrol jovunk csak aztan vagy a mastantuono vagy a brahim behuzodik ilyenkor a beadasra.. hat sok sikert egyikuk szarabb mint a masik.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2025. november 10., hétfő 9:14-kor.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2025. november 10., hétfő 9:13

Mbappet tegnap le kellett volna kapni legkésőbb a 70. Percben. Én értem hogy mindig benne van a gol, de tegnap idegen testkent mozgott vegig. Mar amikor mozgott.

Szarul es ami meg nagyobb baj, töketlenül meccselt Xabi.
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. november 10., hétfő 9:12

Faust írta: Nem az utalat mondatja velem
Eddig olvastuk, elvesztetted szavahihetőségedet.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. november 10., hétfő 9:10

Iden látszott milyen az mikor mindenki belerakja a melót,meg tegnap látszott,hogy milyen,ha nem. Remelem,ha ez a tendencia folytatódik, a vezetőség okosan vonja le a következtetéseket. Szezon elején még úgy volt,hogy mindenki padra kerülhet,most meg ellenkezője látszik. Vini jobban tolja eddig,mint tavaly,de nehogy mar egy elclasico miatt megint érintetlen legyen. Mbappe meg borzaszto volt tegnap, vagy valami betegség,vagy magánéleti dolga lehetett,de ilyen gyengén sztem sose jatszott.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 10., hétfő 9:04

reeed_ati írta: Szerintem nem a desszantosoknál, mrg fedénél kell keresni a hiányzó km.-eket..
Gyanítom, hogy a támadóink, akik basznak eleget futni, védekezni.
Pool elleni meccsen:
Wirtz 11,37
Szobi 10,61
Tchou 10,51
Bellingham 10,5
Ekitike 9,87
Gravenberch 9,86
Güler 9,85
Robertsen 9,78
Huijsen 9,64
Valverde 9,29

Csapatok kozotti kulonbseg 4 km volt, 110-106.

Oktober 24ei adat:
Real Madrid players with most distance covered in the UCL so far (miles)

19.7 — Tchouameni
16.8 — Guler
15.5 — Mbappe
13.3 — Valverde
12.8 — Huijsen
12.8 — Asensio
12.4 — Carreras
11.6 — Militao
11.6 — Vini Jr
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. november 10., hétfő 9:01

A Barca elleni gőzelem és a Valencia elleni 4:0 után elhittem, hogy végre beindul valami, erre még kellemetlenebb mint előtte...

Nem is tudom a BL-ben hogy lehetne meg a top8 hiszen még játszunk az a City ellen, aki kiütötte a Liverpoolt :ozil:

De a játék is olyan egysíkú és unalmas, hogy egyszerűen nincs is kedve nézni az embernek...piszi-paszi, visszapassz, belevezet az ellenfelekbe és annyi...

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. november 10., hétfő 9:01

Realista24 írta:
Pad'em írta: 8 kilométerrel többet futott a Rayo tegnap...
Pool is tobbet futott, mindig mindenki tobbet fut (nagy atlagban). A tendencia mindig is ez volt emlekeim szerint. Ezert sem ertettem, hogy miert kezdik ki ezert Carlot, es miert gondolta barki is, hogy na majd aztan Xabinal futni fognak :lol:

Regen legalabb volt ok arra, hogy miert nem kell megszakadni a futasban, mert jart a labda. Most azert tudnanak mit kompenzalni a futassal.
Az én kritikám ezzel kapcsolatban pont ez volt, hogy talán Kroos és Modric visszavonulása, távozása miatt kéne a kényelmes, labdajáratós, lötyögős stílusról leszokni, mert az már rohadtul nem volt elég már tavaly sem. Amiben reménykedtem, hogy az új edző, stáb majd valahogy ezen változtat, mert Carlonál az volt az érzésem, hogy egyszerűen ez az ő filozófiája. De ahogy haladtak a hetek, rá kellett ébrednem, hogy tökmindegy ki az edző, a keretben alig van labdabiztosság, vagy hajlam arra, hogy ezt sokkal több mozgással kompenzálják. Ezért vannak gondok már a közepesen megszervezett letámadások ellen, és ezért is akadozik a legtöbb ellenfél ellen a helyzetkialakítás.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. november 10., hétfő 9:00

Szerintem nem a desszantosoknál, mrg fedénél kell keresni a hiányzó km.-eket..
Gyanítom, hogy a támadóink, akik basznak eleget futni, védekezni.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. november 10., hétfő 8:58

Nem az utalat mondatja velem, de szerintem ha Vini rendesen meg lenne regulazva (a clasicos balheja utan egy honapig latnunk se kellett volna meg a keretben sem, idiota turho fasz), es ha lenne a kozeppalyan egy karakter, aki nem csak brusztolni tud, hanem osztogatni is, mukodne a dolog. Na meg az sem artana, ha esetleg lenne a csapatnak jobb oldala. Valverdevel hagyjatok, jo helyen van o most Carvajal posztjan.

Penetrans volt ez a ket meccs, de szerintem a tekitol nem lehet elvenni manapsag, hogy nagyon kiveszi a reszet a melobol, Bellinghamnek oriasi pofaja van de a melot mindig, mindig leteszi az asztalra. Egyebkent a brazil is odarakja magat, nem ugy mint tavaly, de annyira egy toxikus fazon, hogy az nem emberi.

Es szep mantra hogy Madridba nem kell rendszer, de az egomanageles mindig csak akkor mukodott, ha megvolt a minoseg. Carlo utolso eve a legjobb pelda. Hiaba a bratyizas, ha paran kevesek kepessegekben, es ami sokkal fontosabb, fejben is. Most nincs meg a minoseg, rengeteg hasonlo profilu jatekos, akik a stathuszarok, meg a fiatalabbak szerint vilagelitek, csak epp rendre leverik a lecet a nagyobb meccseken, emelle oriasi, uvoltve tatongo lyukak a keretben - ezek azert most nyaron nehol be lettek foltozva, de messze meg az elvarhato minoseg. Mondom ezt ugy, hogy fogalmam nincs, kit kene hozni, nem ismerem a piacot, es akarhova nezek csak a gyarszalagrol lepottyant atlagjanosokat latom, egyik feher masik fekete, de ugyanazt tudja mind. De nem is engem fizetnek sulyos penzekkel, hogy tudjam.

Alapvetoen jol vegzi a dolgat a vezetoseg, es korulnezve mi megy mas kluboknal, senkire nem cserelnem le oket, de tisztan latszik, hogy evek ota nem huztak ki a fejuket a seggukbol, es korantsem olyan rozsas a helyzet, mint amit a penzugyi merleg, es az elmult evek trofeai elvileg jelentenek.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 10., hétfő 8:55

doncsontos írta:
Realista24 írta:

Pool is tobbet futott, mindig mindenki tobbet fut (nagy atlagban). A tendencia mindig is ez volt emlekeim szerint. Ezert sem ertettem, hogy miert kezdik ki ezert Carlot, es miert gondolta barki is, hogy na majd aztan Xabinal futni fognak :lol:

Regen legalabb volt ok arra, hogy miert nem kell megszakadni a futasban, mert jart a labda. Most azert tudnanak mit kompenzalni a futassal.
ez annak fényében még inkább nevetségesen szánalmas, hogy elvileg tele vagyunk deszantos négerekkel, meg hat tüdejű valverdével, meg az egész kezdőnk szinte 25 év alatti. még ha 10 modric futkározna a pályán meg tudnám érteni, de igy? :lol: amugy sajnos nálam ez az edző sara mert nem tudja eléggé motiválni a játékosait(egyelőre)
Jo hat hehe is tudna ertelmesen irni, ha akarna, megsem teszi :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. november 10., hétfő 8:54

Realista24 írta:

ez annak fényében még inkább nevetségesen szánalmas, hogy elvileg tele vagyunk deszantos négerekkel, meg hat tüdejű valverdével, meg az egész kezdőnk szinte 25 év alatti. még ha 10(40éves) modric futkározna a pályán meg tudnám érteni, de igy? :lol: amugy sajnos nálam ez az edző sara mert nem tudja eléggé motiválni a játékosait(egyelőre)
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 10., hétfő 8:44

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. november 10., hétfő 8:40

Realista24 írta:
Zidane es Carlo is a helyen kezelte az egesz keretet, nem veletlenek a sikerek.

A legnagyobb sikereket ők érték el abszolút és ez nem ellenük szólt, Mourinho-t azért emeltem ki mert Ő volt az aki átvette a foshalmazt és a saját elképzelésivel visszatett minket a térképre, nagyon jó alapokat tett le és képes volt olyan játékot is játszatni ami a legtávolabb állt a Real elképzeléseitől.
Realista24 írta: Egyszeruen elmentek a csapatbol azok az arcok, akik az oltozoben es a palyan is rendet tartottak, (többek között) ebbe bukott bele Carlo is.
Erre gondoltam én is a csapat kohézióval kapcsolatban, egyetértek.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. november 10., hétfő 8:39

8 kilométerrel többet futott a Rayo tegnap...
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 10., hétfő 8:08

Az hogy nem elég minőségi a keret azt én képtelen vagyok elfogadni, a csapat kohézió az ami nem stimmel szerintem, legalábbis én nem látom azt a "mindenki megdöglik a másikért" mentalitást.
Az en megitelesem az (es ezert irom, amit), hogy a csapat nagyjabol 70%-a konnyeden helyettesitheto lenne. Ami az elmult evekben a kulonbseget adta, hogy olyan jatekosaink voltak, akikre fel lehetett nezni, akitol tanulhattak, es akikre hallgattak.

Az egokkal kapcsolatban sem feltetlen ertek egyet 100%-ban, mert Zidane es Carlo is a helyen kezelte az egesz keretet, nem veletlenek a sikerek.

Egyszeruen elmentek a csapatbol azok az arcok, akik az oltozoben es a palyan is rendet tartottak, (többek között) ebbe bukott bele Carlo is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. november 10., hétfő 7:54

Annyiszor belefutottunk már ebbe az önámításba hogy akkor majd jön a megváltó aktuális edző zseni aki majd rendet tesz és ugyanazt a focit képes játszatni mint az előző csapatánál.

Ilyen itt nincs, itt még mindig az ego menedzselés a legnagyobb meló, utoljára tényleg Mourinho volt az aki semmitől nem szart be, volt egy elképzelése - időnként még ha botrányos is - de elérte azt hogy a játékosai vakon menjenek utána. Felejtsük el a Leverkusennél látott presszingelős focit, ez nem az a közeg.

Az hogy nem elég minőségi a keret azt én képtelen vagyok elfogadni, a csapat kohézió az ami nem stimmel szerintem, legalábbis én nem látom azt a "mindenki megdöglik a másikért" mentalitást.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 10., hétfő 7:36

Rengeteget hibazik Xabi, ami nem meglepo, de tovabbra is az a velemenyem, hogy a keret minosege (jatekban, agyban es hozzaallasban) nem elegendo. Ez pedig a vezetoseg hibaja.

Olyan nincs, hogy domunialunk a Barca ellen, majd ket olyan meccset hozunk, mint amit lathattunk. Itt jon kepbe nalam a kerdes, hogy az oltozo elfogadta e Xabit edzonek vagy sem.

De ha ami paran nyomjak ezt a cirkuszt, az elen Viniciusszal, csak mert nem o az egyertelmu alfahim, addig sok jora nem kell szamitani. Es nyilvan, egy edzo elkuldese mindig egyszerubb, mint 5-6 jatekose...de en annak a hive vagyok, hogy a leghangosabbat kell kivagni, aztan a tobbi jo esellyel felfogja, hogy mi a helyzet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. november 10., hétfő 7:24

danikiss45 írta: Az utòbbi meccsek sikertenlensége sztem mind Xabi hibàja, azt se tartom kizàrtnak hogy jövö összel màr nem ö ülne a padon, de ne legyen igy.
Ha nem megy a jàték a teknösnek vagy vininek akkor miért nem hozza le öket?
Ja és tovàbbra is amellett vagyok h sok a sztàr elöl , vinit minél hamarabb el kell adni és helyére olyan kell aki melozik..ès nincs negativ hatàssal a klubbra
Vini presszingel, visszazár és labdát szerez (meg persze sokat el is szór).
Hala Madrid y nada más 🤍

danikiss45
Kedvenc játékosaid: Raúl , C. Ronaldo

HozzászólásSzerző: danikiss45 » 2025. november 10., hétfő 5:53

Az utòbbi meccsek sikertenlensége sztem mind Xabi hibàja, azt se tartom kizàrtnak hogy jövö összel màr nem ö ülne a padon, de ne legyen igy.
Ha nem megy a jàték a teknösnek vagy vininek akkor miért nem hozza le öket?
Ja és tovàbbra is amellett vagyok h sok a sztàr elöl , vinit minél hamarabb el kell adni és helyére olyan kell aki melozik..ès nincs negativ hatàssal a klubbra

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2025. november 9., vasárnap 22:32

Galacticos írta:
realistahuni írta:

Nincsen de ilyen meccsen egy full átlag Joselu utoddal többet nyernenk mint jelenleg bármelyik cserével.

Ott van Budimir, Muricsi csak hogy ligan belül maradjunk, vagy jöjjön Schick ha Xabi ex játékost akar.
Engem ez idegesit a legjobban de tenyleg. Ha brahim all be ha rodrygo szart se erunk veluk ugyanaz mint akik 70percig fent voltak.
Egyedul a ceballos behozatal volt jo csere ma, es fel nem tudom fogni hogy a meccsek vegen amikor mar ivelgetunk befele miert nem lehet egyszer mondjuk valamelyik csatarnak adni 20percet. Mit vesztettunk volna ha ma endrick jon be es nem rodrygo? Vagy ha gonzalo es mbappet kiveszi a daralobol.
Semmit, max nyerhettunk volna vele de nem mi meg se probaljuk.
Hatalmas hiba szerintem, hogy ezt nem próbáljuk ki. Ha szarul megy Mbappenak kozepen, mert olyan az ellenfel stilusa, taktikaja akkor kirakom szelre es behozom barmelyik centert aki a Real valamelyik csapataban jatszik, ifit vagy serdulot vagy Endrickit, vagy Gonzalot. Ezek a buziskodasok miatt bukjuk a pontokat

Vissza: