Hat ez igazan a miafaszom kategoria.Munki_ írta:pesszimisták bezony, Vecsés Stadium, nem ám a nádasdisco. enyém a legnagyobb birkalegelő az országban. habár igazán elnevezhették volna rólam, egy EL-cím csak leesett.

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. augusztus 4., hétfő 20:51
Hat ez igazan a miafaszom kategoria.Munki_ írta:pesszimisták bezony, Vecsés Stadium, nem ám a nádasdisco. enyém a legnagyobb birkalegelő az országban. habár igazán elnevezhették volna rólam, egy EL-cím csak leesett.
HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. augusztus 3., vasárnap 22:55
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. augusztus 3., vasárnap 15:35
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. augusztus 2., szombat 17:48
Egy középhátvédet akartam a nyáron venni, Balantával meg is egyeztem, de akkor nem volt pénz kifizetni a maradék 15%-ot, amit más birtokolt, úgyhogy alternatíva után kellett néznem, és végül Musacchiora esett a választásom, amit eddig nem is bántam meg, hiszen elég olcsó volt és nagyon megbízható. Most azért van 7 millióm igazolni, mert mikor ajánlottak új szerződést, akkor megmondtam a vezetőségnek, hogy adjanak plusz pénzt a büdzsémhez meg a fizetésekhez. De ebből a kis pénzből maximum kapust fogok venni, de valószínűleg azt sem. Majd nyáron meglátjuk mennyit fogok kapni.Ferencváros írta:Van ott azért pénz igazolni. Pl.: Balantát simán elhozhatod, belőle később nagyon jó kis hátvéd lesz.Dupla D írta:...![]()
Egyébként szép karrier eddig, sok sikert a továbbiaknak.
Hétfőn szóbeli nyelvvizsgázok, aztán nekifekszek egy MTK karriernek.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. augusztus 2., szombat 17:08
Van ott azért pénz igazolni. Pl.: Balantát simán elhozhatod, belőle később nagyon jó kis hátvéd lesz.Dupla D írta:...
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. augusztus 2., szombat 17:05
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. július 31., csütörtök 9:06
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 30., szerda 11:21
Nálam tegnap volt ilyen először, azt hittem rosszul látok.Santi írta:Na ilyen kinek volt már? Utoljára még anno a Fifa International Soccerben csináltam ilyen gólokat.
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. július 30., szerda 9:16
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. július 28., hétfő 20:27
vagy advanced playmakermessideco írta:A csatárod poacher? A mögötte levő poszt inside forward, attacking midfielder, inside forward, vagy trequartista?
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 28., hétfő 20:16
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. július 28., hétfő 20:12
HozzászólásSzerző: Huni » 2014. július 28., hétfő 18:34
0-5-5 igazábólsonic írta:2-3-5, Very fluid, Overload, Shoot on sight, Sweeper keeper...
A BL agrajzbol kiindulva.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 28., hétfő 17:56
Elég lenne átolvasni az FMBase-t, de se időm, se türelmem nincs rá... Természetesen bárkitől jöhetnek tanácsok, mert én még mindig nem tudtam dőlőre jutni a 14 "AI"-vel.messideco írta:+1 Én is sok elemre kíváncsi lennék, az edzés részére istucsoki írta:Huni, milyen taktikát használsz? Esetleg írnál a taktikai "szokásaidról" picit részletesebben?
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. július 28., hétfő 17:52
+1 Én is sok elemre kíváncsi lennék, az edzés részére istucsoki írta:Huni, milyen taktikát használsz? Esetleg írnál a taktikai "szokásaidról" picit részletesebben?
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. július 28., hétfő 17:50
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 28., hétfő 17:46
HozzászólásSzerző: Huni » 2014. július 28., hétfő 17:38
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. július 28., hétfő 13:55
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem