Pepe - 3
- terry76
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM
Re: Pepe - 3
Amit a City ellen a 2 meccs alatt játszott az hatalmas !Jó az "öreg" még a háznál!Bőven van még benne 1 -2 év.Max padozik Varane mellett.
Pedig az első félidőben rengetegszer volt Ramos meg Pepe majdnem a félpályánál, ott néztem is, hogy minek kell ennyire feltolni őket, ott egy kontra után Aguero simán lefutotta volna mindkettőt. Hálistennek nem volt ilyen.El Unico írta:Inkasszaltunk volna legalabb egy golt, ha feltolt vedelemmel jatszunk. Szerintem...
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
BBeno írta:tanár voltál tegnap is Pepsi![]()
az az agy nélküli ajtó ablakot meg 1 hétig nem fogom tudni elfelejteni sajnos![]()
oda lövi ahova akarja és gól. de inkább ész nélkül a hartba
Azt nyilatkozta hogy tul gyorsan jott ki a kapus...am persze teny...mert ő még át is vette...itt mar kozel volt...de na..ezt egy csatar ellovi a kapus laba alatt vagy mellett.
De tenyleg jo volt az oreg tegnap pedig iden en mar lemondtam rola.
Halisten zizou nem.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

tanár voltál tegnap is Pepsi
az az agy nélküli ajtó ablakot meg 1 hétig nem fogom tudni elfelejteni sajnos
oda lövi ahova akarja és gól. de inkább ész nélkül a hartba

az az agy nélküli ajtó ablakot meg 1 hétig nem fogom tudni elfelejteni sajnos

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Meg szerencse, hogy melyen vedekeztunk! Inkasszaltunk volna legalabb egy golt, ha feltolt vedelemmel jatszunk. Szerintem...nmate írta:Sárgalapos szerelést benézte csúnyán, amúgy korrekt meccset hozott, bravó. Bár ehhez kellett a mély védelmi vonalunk is, ezt tegyük hozzá.

- Süti
Szépen hozta amit kellett az elkésett becsúszást leszámítva....
.
.
.
de
értem én hogy nem az ő dolga 3 méterről beverni, viszont az utóbbi időben elég sokszor ment fel a kontrákkal, (amiért jár a pacsi) és rendre nem tudta befejezni a zicit. Tudom, ennyi idősen már nem fogunk belőle góléhes centert faragni, de lehetne vele picit foglalkozni helyzetkihasználás terén, sokat érhetne 1-1 ilyen gól, és azért 3 méterről letenni szépen valamelyik sarokba az izomerő helyett talán megoldható lenne.
Ettől függetlenül jár neki a pacsi, hogy ennyi idősen is ilyen szinten hozza amit kell.
.
.
.
de
értem én hogy nem az ő dolga 3 méterről beverni, viszont az utóbbi időben elég sokszor ment fel a kontrákkal, (amiért jár a pacsi) és rendre nem tudta befejezni a zicit. Tudom, ennyi idősen már nem fogunk belőle góléhes centert faragni, de lehetne vele picit foglalkozni helyzetkihasználás terén, sokat érhetne 1-1 ilyen gól, és azért 3 méterről letenni szépen valamelyik sarokba az izomerő helyett talán megoldható lenne.
Ettől függetlenül jár neki a pacsi, hogy ennyi idősen is ilyen szinten hozza amit kell.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
szánalmas kommmentátorkodás volt ez...pepe a favágó, nem is labdára ment, meg ilyenek...___Samy___ írta:Reménykedtem benne, hogy csak itthon ez a Faragó van ilyen vakon, végig szapulta őket az első fél óra miatt. Meg egyébként is, végig ellenünk szurkolt, egy kétes helyzetnél nem várta meg a visszajátszást, egyből a City felé bólogatott.de az angol kommentátorok megjegyezték, hogy Ramossal levették Agüerokékat a pályáról.

- ___Samy___
Reménykedtem benne, hogy csak itthon ez a Faragó van ilyen vakon, végig szapulta őket az első fél óra miatt. Meg egyébként is, végig ellenünk szurkolt, egy kétes helyzetnél nem várta meg a visszajátszást, egyből a City felé bólogatott.de az angol kommentátorok megjegyezték, hogy Ramossal levették Agüerokékat a pályáról.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
beverhette vóna, de nem az az ő dolga. Ami az övé, azt maximálisan hozta, sőt

- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Voltak hibái, de az angol kommentátorok megjegyezték, hogy Ramossal levették Agüerokékat a pályáról. Jó volt ez

A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Vannak necces megmozdulasai de 33 évesen meg mindig tanar. Bravo.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Sárgalapos szerelést benézte csúnyán, amúgy korrekt meccset hozott, bravó. Bár ehhez kellett a mély védelmi vonalunk is, ezt tegyük hozzá.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Tegnap nagyon kijött, hogy tétmeccsen mennyire nem szint már az ember. Hatalmas védő volt, de sajnos szinte már csak kis/középcsapatok ellen jó. A tegnapi prodoktuma meg egyszerűen vállalhatatlan volt, nem hogy kompenzálta volna Danilo hülyeségeit, hanem rá is tett egy lapáttal. A védelem egész jobb oldala átjáróház volt.
- h3x0r
Abban Raul Albiol volt az igazan jo.nmate írta:Soha nem volt az erőssége passzjáték.

- nmate
Soha nem volt az erőssége passzjáték.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Én is meglepődtem a kritikán. Tegnap (megint) Ramos volt vakon. Mondjuk ettől függetlenül a megindulásokat meg at ívelgetéseket tényleg elfelejthetné.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Vedekezesevel nem volt gond, csak az elore jatekat kene visszafogni kicsit.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pont most akartam írni, hogy nemtudom miért ütik.nmate írta:Tegnap pedig tanár volt.
Olyanokat szerelt 2x gyorsabb játékosok ellen hogy csak lestem
ZIDANE
- nmate
Tegnap pedig tanár volt.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Borzalmasan idegesitett az elmult ket meccsen. Rohadtul el kene felejtenie az ivelgeteseket, foleg, hogy egyre tobb pontatlan. Meg azt is utalom, amikor egesz jol megindul, aztan tulzasba viszi es a harmadik ember leszereli vagy elpasszolja magat es utana rohanhat vissza, mint egy orult. Remelem Varane-Ramos paros lesz az alap mar a szezon hatralevo reszeben is, de jovore mindenkepp.