Oldal: 16 / 29

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. május 30., hétfő 20:45
Szerző: ziro4vr
Részegen a fagyasztóból a fagylaltnak hitt jeges pörkölt kanállal. :mrgreen:

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. május 30., hétfő 20:42
Szerző: P. Krisz
Kinek mi volt a legextrémebb étele az életében?
Haltej . :lol:

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. május 30., hétfő 20:39
Szerző: pheco
Remy írta:Kinek mi volt a legextrémebb étele az életében?
Nekem a pacal, elég is volt egyszer :mrgreen:

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. május 30., hétfő 20:33
Szerző: tubatibi
Nekem a sült sáska volt, ami egyébként nem is olyan rossz, sőt! :D

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. május 30., hétfő 20:28
Szerző: KAG
Marci77 írta:
Remy írta:Kinek mi volt a legextrémebb étele az életében?
Porcukros zsiroskenyér... :( :vivo:

Ősmagyar :mrgreen: :lol:

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. május 30., hétfő 20:00
Szerző: Marci77
Remy írta:Kinek mi volt a legextrémebb étele az életében?
Porcukros zsiroskenyér... :( :vivo:

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. május 30., hétfő 19:46
Szerző: morientes
Kinek mi volt a legextrémebb étele az életében?
Hát...tengeri moszat,japán ètterem.Ugy szar ahogy van.

Kigyoval kináltak elefántcsontparton.Na,azt neeeem....

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. május 30., hétfő 19:40
Szerző: L.Miki
Remy írta:Kinek mi volt a legextrémebb étele az életében? Most nem olyanra gondolok, hogy ki evett már kutyát vagy csótányt, hanem olyanra, ami nem mindennapi Magyarországon. (nyilván azok se...)

Mostanában ráálltam a tengeri ételekre. Különböző halakon kívül, tintahal, polip, kagyló, (korábban volt már béka is)

Szóval, mit érdemes kipróbálni, ami elérhető itthonról is. Bejárni a világot sajna nem tudom, de legalább kaja szinten jó lenne bővíteni az ismereteket.
Az osztriga nagyyon finom egy étek, ám baromira veszélyes is. Az egyik tanárom mondta, hogy ez okozta Bujtor István halálát is a léböjt mellett.

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. május 30., hétfő 17:47
Szerző: Remy
Kinek mi volt a legextrémebb étele az életében? Most nem olyanra gondolok, hogy ki evett már kutyát vagy csótányt, hanem olyanra, ami nem mindennapi Magyarországon. (nyilván azok se...)

Mostanában ráálltam a tengeri ételekre. Különböző halakon kívül, tintahal, polip, kagyló, (korábban volt már béka is)

Szóval, mit érdemes kipróbálni, ami elérhető itthonról is. Bejárni a világot sajna nem tudom, de legalább kaja szinten jó lenne bővíteni az ismereteket.

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. május 19., csütörtök 20:58
Szerző: pheco
Ha már a filmkritika nem volt sikeres, ez majd bejön Zironak :mrgreen:

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. május 19., csütörtök 12:24
Szerző: Anthony

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. április 28., csütörtök 18:29
Szerző: morientes
Gombát nem szeretem :mrgreen:
Hibaaaa :D

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. április 28., csütörtök 18:15
Szerző: miro
Eloszor is tenyleg koszi mindenkinek,basszus most meg nagyobb ketelybe vagyok..
:mrgreen:

Peti,ez a pesztos is nagyon paceknak tunik. Atgondolando..

Suti,meglesem a somloit!! Tetszik az otlet baromira.

Tenyleg nagyok vagytok sracok! :agree: :)

A tejszinhabbal meg legalabb tuti nem lovok melle.. :mrgreen:

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. április 28., csütörtök 17:10
Szerző: peti_madrid
miro írta:Penteken lesz szulinapja a baratnomnek,kontarkodnek neki valami vacsit.. Tudasom amolyan ferfiasan szegenyes.. Morientes,esetleg meg valaki tudna valami finomat?:) Valami csirkere gondoltam,megmondom oszinten egy csirkemell,rajta mozzarrella csikokkal,plussz paradicsom karikaval melle egy gorogsali,de barmit elfogadok toletek,viszont csak ovatosan,nem vagyok egy gordon.. :lol:
Csirkemellet szeleteld fel, tedd be egy nagyobb zacskóba, mellé mehet koktélparadicsom szárastól, só, bors, illetve olyan fűszer, amit akarsz, plusz meglocsolod olajjal. Bezárod a zacskót, a cuccot összekevered benne, aztán egy alufóliával leterített tepsire kiszórod az egészet. A csirkemell tetejére mehet 1-2 levél friss bazsalikom, meg sajt, aztán 190 fokon sütheted 15 percig. Ha megvan, kapcsold be a grill üzemmódot (vagy tekerd fel a gázt), 10 perc pirítás, amíg szép aranyszínű nem lesz a sajt. Ha megvan, kiveheted a csirkét, kenj rá egy vékony réteg pesztó szószt (csinálhatod magadnak, de a bolti is jó, recept lejjebb), a paradicsomot pedig tedd vissza amíg meg nem fonnyad, ez kb 2-3 perc. Ezután mehet a tálalás, és viszlát :D

Házi pesztót pedig így csinálhatsz: turmixba bedobsz pár fej (3-4) fokhagymát, saját ízlés szerint, meg egy jó másfél-két maroknyi bazsalikomlevelet. Mehet mellé olaj, só, bors, aztán szétpürésíted az egészet.

Ha még akarsz mellé valami salátát, akkor nyugodtan, de a paradicsom is elég tud lenni, mint köret ;)

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. április 28., csütörtök 16:50
Szerző: Realista24
___Samy___ írta:Nos, én még nem írtam ide, nem is nagyon olvasgattam eddig ezt a topikot, de ha valaki tud egyszerűen elkészíthető, diétás recepteket, az ne tartsa magában, szívesen olvasnám. Leginkább edzés mellé kellene bepárolnom, mert lassan el kellene kezdeni edzeni is, mert nem kicsit vagyok eltunyulva :mrgreen:

A lényeg az egyszerűségen legyen. Meló után nem sok kedvem/energiám van még bonyolult kajákat elkészíteni. Gombát nem szeretem :mrgreen:
Nézz be a gyurma topicba, oda szoktak írni ilyeneket.

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. április 28., csütörtök 16:42
Szerző: ___Samy___
Nos, én még nem írtam ide, nem is nagyon olvasgattam eddig ezt a topikot, de ha valaki tud egyszerűen elkészíthető, diétás recepteket, az ne tartsa magában, szívesen olvasnám. Leginkább edzés mellé kellene bepárolnom, mert lassan el kellene kezdeni edzeni is, mert nem kicsit vagyok eltunyulva :mrgreen:

A lényeg az egyszerűségen legyen. Meló után nem sok kedvem/energiám van még bonyolult kajákat elkészíteni. Gombát nem szeretem :mrgreen:

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. április 28., csütörtök 16:38
Szerző: Süti
miro írta: Esetleg valami kis desszert? Tök alap..Ehhez elképzelésem sincs meg igazából nem is ragaszkodok hozzá,de ha belejövök és lenne kedvem akkor szerintem neki esnék talán,így teljes lenne. :)
( Azért egy tejszínhabot betettem a hűtőbe......) :mrgreen: :mrgreen:
Somlóit nehéz elkottázni, itt valakinek tuti lesz bevált receptje (valahol nekem is van, ha kell, elő tudom keresni) összedobod, aztán be a hűtőbe. Vannak már viszonylag jobb előre kész piskóta lapok, azzal se kell bajlódni, gyakorlatilag szendvicskészítés szintjén van így a dolog. :mrgreen:

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. április 28., csütörtök 16:29
Szerző: MesQueUnClub
miro írta:Esetleg valami kis desszert? Tök alap..Ehhez elképzelésem sincs meg igazából nem is ragaszkodok hozzá,de ha belejövök és lenne kedvem akkor szerintem neki esnék talán,így teljes lenne. :)
( Azért egy tejszínhabot betettem a hűtőbe......) :mrgreen: :mrgreen:
Eper+tejszínhab! :D Több nem is kell. :D

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. április 28., csütörtök 15:54
Szerző: rashidm
miro írta:( Azért egy tejszínhabot betettem a hűtőbe......) :mrgreen: :mrgreen:
Leveszed a lábáról.


:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. április 28., csütörtök 15:51
Szerző: miro
Fúú nagyon nagyok vagytok,köszönöm szépen mindenkinek!!
Ez a morientes féle tetszik,kb így képzeltem el én is.
Csak azt hittem hogy a paradicsomot és a mozzarreallat később is elég rárakni.
Esetleg valami kis desszert? Tök alap..Ehhez elképzelésem sincs meg igazából nem is ragaszkodok hozzá,de ha belejövök és lenne kedvem akkor szerintem neki esnék talán,így teljes lenne. :)
( Azért egy tejszínhabot betettem a hűtőbe......) :mrgreen: :mrgreen: