Semmi furcsaság nem volt abban. Nike reklám.De: érdekes módon, amikor CR öltönyben és nikeratyibaseballsapkában (furcsa természeti jelenség volt az is) fogott kezet a megnyert Spanyol Kupa döntő után I. János Károly spanyol királlyal, az rajtam kívül senkit sem zavart, pedig megérdemelte volna, hogy leverjék a fejéről. Lehet akármekkora focista, látszik, hogy neki is hiányzott annak idején egy-két atyai pofon, mint a mellékelt ábrák szerint Jesé úrnak is.

Jesé Rodriguez - 20
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Jesé Rodriguez - 20
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Sajnos többnyire egyet kell értenem az előttem szóló sporttársakkal, lassan nagyobb köcsög lesz, mint neymar, pedig azt hittem, ez lehetetlen.
De: érdekes módon, amikor CR öltönyben és nikeratyibaseballsapkában (furcsa természeti jelenség volt az is) fogott kezet a megnyert Spanyol Kupa döntő után I. János Károly spanyol királlyal, az rajtam kívül senkit sem zavart, pedig megérdemelte volna, hogy leverjék a fejéről. Lehet akármekkora focista, látszik, hogy neki is hiányzott annak idején egy-két atyai pofon, mint a mellékelt ábrák szerint Jesé úrnak is.
De: érdekes módon, amikor CR öltönyben és nikeratyibaseballsapkában (furcsa természeti jelenség volt az is) fogott kezet a megnyert Spanyol Kupa döntő után I. János Károly spanyol királlyal, az rajtam kívül senkit sem zavart, pedig megérdemelte volna, hogy leverjék a fejéről. Lehet akármekkora focista, látszik, hogy neki is hiányzott annak idején egy-két atyai pofon, mint a mellékelt ábrák szerint Jesé úrnak is.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
ekkora egy idiótát bazdmeg.
pedig vmelyik utánpótlás tornán elég szépet villantott a spanyolokkal, akkoriban a castilla kiemelkedő tagja volt és tényleg olyan akin ellehetett gondolkodni, h hosszú idő után végre vmi értelmes támadóposztú sajátnevelésünk lesz az első keretben, sőt a tavalyi schalke visszavágóig ez még inkább igazolódott, gólokkal meg pláne nem is kukás csapatoknak, barca, villarreal, atleticomadrid, valencia..
hova csúszott? v ezt miért kell? persze, ő élete, csak így h számítson rá az ember..
pedig vmelyik utánpótlás tornán elég szépet villantott a spanyolokkal, akkoriban a castilla kiemelkedő tagja volt és tényleg olyan akin ellehetett gondolkodni, h hosszú idő után végre vmi értelmes támadóposztú sajátnevelésünk lesz az első keretben, sőt a tavalyi schalke visszavágóig ez még inkább igazolódott, gólokkal meg pláne nem is kukás csapatoknak, barca, villarreal, atleticomadrid, valencia..
hova csúszott? v ezt miért kell? persze, ő élete, csak így h számítson rá az ember..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nagyon bíztam benne egyébként, sokszor követtem anno Castillaban, és az első (fél)éve is teljesen rendben volt.. Azóta viszont.. Ezzel nem is lenne gond, pár év kölcsön, és még lehetne belőle valaki. De az egész stílus amit képvisel, ami sugárzik a kalapjaiból, képeiből, magatartásából... idegenkedek tőle, és egyre jobban elkeserít.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Curtis 2.0. Kb. focizni is annyira tud. Ahogy nézem, 2017-ig van még szerződése. Lehet valami híreket hallani érdeklődőkről?
Hát igen, borzalmas az egész gyerek, ráadásul a képességeivel sincs tisztában. Drenthe 2.0 eddig.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ennél már csak a zenéje szánalmasabb, meg amit képvisel. Rúgnám ki a csapatból páros lábbal. Remélem elküldjük valahova, aztán többet sem látom Real mezben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Munkavédelmi sisak. Persze klip forgatás meg a tököm tudja mi, emberünkből hamarabb lesz egy lecsúszott zenész mint top sportoló
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Sosem tudom eldönteni, hogy azok a kalapok túl nagyok vagy egyszerűen nem mennek rá a fejére...

most mindentől függetlenül, h szinte sör meccs volt, meg utolsó forduló, meg ellenfél sem volt veretes, stb, stb..
basszammeg, futballistára emlékeztető dolgokat művelt.
basszammeg, futballistára emlékeztető dolgokat művelt.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Egy Porto is jo lehet neki, azert altalaban jobban szerepel mint a nemet csapatok tobbsege a BL-ben.Remy írta:Ma valamiért sokkal felszabadultabbnak éreztem, mint korábban. Meg is lett az eredménye.
Ennek ellenére egy jó német csapatba elküldeném 1 évre, aztán meglátjuk mi lesz. Főleg, ha marad Bale...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Kevés, Balenél is rosszabb
Jamesnél is rosszabb a mozgása. Volt a meccsen egy olyan amikor a térfeléről hozhatta ki a labdát. Úgy alig bírta normálisan vezetni a labdát, hogy hatalmas üres terület volt előtte. Az mindent elárult. Darabos volt, alig bírt gyorsulni, egyszer nem tudta közben jól megtolni a labdát
Nincs neki itt helye. Kölcsön vagy végleges eladás. Ahhoz, hogy valaha is jó legyen rendszeres játéklehetőség kell neki
Jamesnél is rosszabb a mozgása. Volt a meccsen egy olyan amikor a térfeléről hozhatta ki a labdát. Úgy alig bírta normálisan vezetni a labdát, hogy hatalmas üres terület volt előtte. Az mindent elárult. Darabos volt, alig bírt gyorsulni, egyszer nem tudta közben jól megtolni a labdát
Nincs neki itt helye. Kölcsön vagy végleges eladás. Ahhoz, hogy valaha is jó legyen rendszeres játéklehetőség kell neki
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hagyjuk már ezt. Kapott lehetőséget korábban is, amikor a teljesítményénél csak a hozzáállása volt gázabb. Ma ezen a sörmeccsen ment neki, igen. 1 év kölcsön, aztán majd elválik.
Nem illik.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
A nagy Bale mikor csinált utoljára gól-gólpassz kombót (akár ilyen kutyaütők ellen is) ? Nézzük már meg, hány percenként rúg Jesé gólt.
Az elmúlt időszakban pont ilyen emberre lett volna szükség, aki ha nem is brillírozik a mezőnyben, de termeli szépen a gólokat, nem csak a kapufázás meg a helyzetek elszerencsétlenkedése megy. Mi meg eldugtuk. Ezt is köszönjük, Carlo és Perez.
Az elmúlt időszakban pont ilyen emberre lett volna szükség, aki ha nem is brillírozik a mezőnyben, de termeli szépen a gólokat, nem csak a kapufázás meg a helyzetek elszerencsétlenkedése megy. Mi meg eldugtuk. Ezt is köszönjük, Carlo és Perez.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ma valamiért sokkal felszabadultabbnak éreztem, mint korábban. Meg is lett az eredménye.
Ennek ellenére egy jó német csapatba elküldeném 1 évre, aztán meglátjuk mi lesz. Főleg, ha marad Bale...

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Azért szálljunk le a földre, ha marad, akkor biztosan jobban fog teljesíteni a következő szezonban, és több lehetőséget fog kapni az előszezon során, mivel legutóbb 8-9 hónapot hagyott ki, ami rengeteg idő, és főképp meccshiánnyal küzdött. Pacsi a mai teljesítménye miatt, a legjobbakat neki is!

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

Üdv!
Tetszik a nickneved.
Tetszik a nickneved.

-
Drenthe szint, igen.Galacticos írta:nagyon drenthére hajaz nekem már az emberünk.
csak ő egy jó fél évet feltud mutatni, míg a holland a rap aranylemezein kívül csak egy kapufás bombagólt.
ez ahogy tegnap kivezette a vonalon, és aztán mutogatott hogy a védőről ment ki, hát én sírtam.
egyre mélyebben van az emberünk, amire még azt mondom benne van ilyen sérülés után, mert idő míg összeszedi magát az ember, na de hogy mellé mire van ekkora arca azt fel nem tudom fogni.
ha én lennék az edző, ő már nem játszana idén, inkább nyomatnám valamelyik ifit.
bár nézőpont kérdése ha azt nézzük hogy bale mit csinált idén, jogosan van felháborodva mert talán azt még ő is lehozná.

Ma is nagyon tré volt, persze. Bale-nél klasszisokkal jobb játékos.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Persze Drenthére hasonlít... Ma is csak gólt lőtt azért, meg adott egy gólpasszt is. Talán csak lehetőséget kellett volna neki adni...