azért mi alkalmazkodunk, mert nekünk még egyszerűen nincs kiforrva a játékunk, jelenleg nem tudnánk vele dominálni az erős csapatok ellen, de ezt ne pont neked kelljen már megmagyarázniez a bajom hosszú évek óta.
miért mi alkalmazkodunk mindig az erős ellenfél játékához?
ki a rákot kell még leigazolni hány százmillió euróért, hogy megfelelő legyen hozzá a játékosállomány?
egyértelmű, hogy játékstílus és felfogásbeli a probléma, amikor egy real madrid szembeköpi a hagyományait és bekkelős kontrafocit játszik direkt.
a bayern müntyen gyengébb képességű játékosokkal, de egy domináns, meghatározott rendszerrel látjuk mire képes 3 éve már.
ancelotti nagy haverom, de attól tartok ő is csak a szart püfölgeti és görgeti, ahelyett, hogy teljes stílusváltás, vissza a hagyományokhoz és akkor a pl benzemák, marcelok, iscok, modricok úgy lubickolnának, mint az álom, mert nincs náluk jobb képességű játékos a posztjukon. a két futóbolond állatról nem is beszélve.
nézd meg, hogy mióta van állandóság a bayernnél, a barcánál, a dortmundnál, vagy akár mondhatnám most már az atleticot is, ők sem az egyik évről a másikra kezdtek el dominálni, ebben több év kőkemény munkája van
nálunk meg ez idő alatt, volt egy raklap edző, soha nem volt állandóság (kivétel mourinho, de az ő szisztémája meg ugye nem a mérkőzések uralásáról szólt)
eddig az volt a probléma, hogy nem tudjuk megverni a nagy csapatokat, erre most behúzunk két rangadót, és terelődik a probléma arrébb
elhiszem én, hogy hiányzik már a domináns fellépés meg a nagy csapatok lefocizása (köztük nekem is), de ezt nem egy új edző első idényétől kell várni
jelenleg úgy gondolom, hogy jó úton haladunk, augusztusban aláírtam volna egy ilyen szezont