OFF
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: OFF
Most már összeállt a kép.Páros évben barca páratlanban Real de a cola az minden évben fogy

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Barca&Real írta:Nem is veszem. Szerintem a kóla sokkal jobb hatást vált ki, mint az alkohol, és emelett egyfajta elitizmust is szimbolizál. Nem véletlenül mondják: "Cocain, ez vagyon és hatalom"nmate írta:csak ne vegyük egy kalap alá a dolgokat.

Akkor tisztán,pi nélkül már nem is tudsz élvezni semmit?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na nekem is volt ismerősöm, ki ugyanezt vallotta. Halál széléről kellett visszarángatni.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Látod ha Tony Montana néven regisztrálsz senki nem kötekedett volna, hogy páros évben Barcás páratlanban Realos vagy.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Messi, CR
- Kedvenc csapatod: Barca, Real
Bocs a dupláért, de már nem tudtam szerkeszteni.
Ennyit tennék még hozzá: Kóla nem hat sokáig és tudsz magadról, csak egy eufórikus érzést ad. A tömény alkohol viszont durva hatást vált ki az emberekből, a masszív alkeszek úgy néznek ki mint a heroinosok. Biztos nem jó az egészségnek, de az alkohol meg mindent tönkre vág tartós fogyasztás után. Ja, és ami azt illeti, szinte lehetetlen túladagolni, előbb hal meg egy ember alkoholmérgezésben vagy májelégtelenségben.
Ennyit tennék még hozzá: Kóla nem hat sokáig és tudsz magadról, csak egy eufórikus érzést ad. A tömény alkohol viszont durva hatást vált ki az emberekből, a masszív alkeszek úgy néznek ki mint a heroinosok. Biztos nem jó az egészségnek, de az alkohol meg mindent tönkre vág tartós fogyasztás után. Ja, és ami azt illeti, szinte lehetetlen túladagolni, előbb hal meg egy ember alkoholmérgezésben vagy májelégtelenségben.
-
Nem is veszem. Szerintem a kóla sokkal jobb hatást vált ki, mint az alkohol, és emelett egyfajta elitizmust is szimbolizál. Nem véletlenül mondják: "Cocain, ez vagyon és hatalom"nmate írta:csak ne vegyük egy kalap alá a dolgokat.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Persze, csak kérdés, hogy egy kis sörike/"lucky strike" kell ahhoz, hogy pogózz egy jót, vagy pár gramm csík, hogy pumpáld 2 ütemre.
Mindegy, nem személyeskedni akarok, szíved joga... csak ne vegyük egy kalap alá a dolgokat.
Mindegy, nem személyeskedni akarok, szíved joga... csak ne vegyük egy kalap alá a dolgokat.
-
Jaj, hagyjuk már.. Mindenki cuccozik, a prolitól a tudósig, mindenki.nmate írta:Intelligencia kérdése minden.
A fesztivál fogalma meg pont erről szól, a legális drogozásról.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ilyenre gondoltál?Barca&Real írta:Figyelj, ki mit szeret. Nekem kell egy kis kakaó a bulikához, anélkül már nem is indulok el sehova.
A zene meg nálam itt kezdődik.
Ez meg kb. a himnuszom volt, ezen a bulin pl. ott is voltam
Mondjuk az meglepett, hogy a lightosabb fesztiválokon senki nem él ilyen szerekkel.
http://www.tolle.hu/termekfotok/18.jpg

-
Figyelj, ki mit szeret. Nekem kell egy kis kakaó a bulikához, anélkül már nem is indulok el sehova.
Mondjuk az meglepett, hogy a lightosabb fesztiválokon senki nem él ilyen szerekkel.

- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Te vagy egy k*rva nagy troll vagy vagy nemtudom..Barca&Real írta:El kell kapni a "ritmust", és akkor nagyon lehet élni.Marci77 írta: Tudom milyen zene megy ott, meg tavaly Strandról is hallottam. Mennyei tényleg,mert belehalnék ha 0-24ben menne a katter![]()
Ha tehetném, egész évben ott csapatnám.

Kokó jó,meg a monoton katter is

Ha meg szereted a zenét és ad adrenalint,meg felpörget akkor semmi se kell.

De majd ha lesz potya pénzem időm,egyebek akkor bejátszok egy bmylaket aztán addig nyomom a cuccot,hogy kiszáradok a végtelenségig,mint egyik ismerősöm.

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Szerencsére nem csak vicces, hanem menő is vagy.Barca&Real írta:"Kokszos", az... Mert szeretek szórakozni?!És ki az a Norbi? A Schobert?
Egyébként meg...
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
"Luicito, ez most hitelbe megy"Barca&Real írta:Egyébként meg...

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
-
El kell kapni a "ritmust", és akkor nagyon lehet élni.Marci77 írta: Tudom milyen zene megy ott, meg tavaly Strandról is hallottam. Mennyei tényleg,mert belehalnék ha 0-24ben menne a katter

Ha tehetném, egész évben ott csapatnám.
- Marci77
Tudom milyen zene megy ott, meg tavaly Strandról is hallottam. Mennyei tényleg,mert belehalnék ha 0-24ben menne a katterBarca&Real írta:Úgy a 3.-4.napon már elég sok a zombi.Marci77 írta: Hát te hülye vagyMá nemrosszbu- De te tudod. BmyLake már csk ilyen. (arról nincs tapasztalatom,és nem is lesz)
Mondjuk kivesz az emberből a több napos 0-24 csapatás. Egyébként a zene mennyei, érdemes meglesni egyszer neked is.

-
Úgy a 3.-4.napon már elég sok a zombi.Marci77 írta: Hát te hülye vagyMá nemrosszbu- De te tudod. BmyLake már csk ilyen. (arról nincs tapasztalatom,és nem is lesz)

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Van olyan jó barát a google, hogy bízzak benne?Sierra írta:Ha a márka hű a jelentéséhez, akkor működnie kell.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero