KÉP
Ráadásul még akciós is volt, szóval kifejezetten jól jártam.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. január 12., vasárnap 18:12
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. január 8., szerda 14:51
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 8., szerda 14:03
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 8., szerda 14:02
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. január 8., szerda 13:39
Mondjuk ez tipikusan a fake cipőknek az ismérve.Ha rendeltetésszerűen használod(pl nem focizol benne vagy futkározol sósavban), akkor sokáig kell azért bírnia.peti_madrid írta:Ráadásul egyik ismerősöm, akinek Air Maxja van, azt mondta, hogy hamar leválik a talpa, szóval nem feltétlen ajánlja, csak akkor, ha nem nagy érvágás venni egy újat pár hónap múlva...
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. január 8., szerda 12:14
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 8., szerda 9:46
HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2014. január 8., szerda 9:40
mondjuk én nem tudom mi az a swag meg a yolo, négert viszont már láttammost nem kötekedésből, de szerinted/szerintetek az Airmax divat lesz még a mostani tavaszi/nyári szezonban? kétségtelenül nagyon jól néznek ki, meg lazák, csak minden "swag" srác ilyenbe tolja vagy piros vans-be.
meg ugye a fullcap-ek, na az. nagyon laza sapkák vannak, de,hogy minden jöttmentem van már, és állítom,ha megkérdezném a jel mi rajta, vagy hasonlók, megse tudna mukkani, dehát ők "négerek" meg "swag", "yolo" és társai.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 8., szerda 9:32
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. január 8., szerda 9:09
Elvileg néha a premier outletben ki lehet fogni. De én most azt néztem, hogy Air Maxet gyakorlatilag megéri külföldről rendelni pár esetben, mert ha kifogsz egy akciót vagy egy ingyen szállítást egy oldalon, akkor olcsóbb az USA-ból hozatni, mint itt megvenni. Akár e-bayen is érdemes lehet kutakodni, ott ahogy nézem nagy kincsek szoktak lenni. Vannak jó árban eredeti Air Maxek, illetve brutál OG Jordanek is vannak fent(amik viszont azért mocskosul drágákMarci77 írta: Visszatérve a Jordanekre,Air maxokra,van valami oldal ahol olcsóbbak az átlagnál?
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 8., szerda 8:37
Rákerestem,de egy olyan kiirast talaltam a BP shoposoktol meg majdnem 1 evvel ezelottrol,hogy elfogyott az scbp-s az akph-ssal egyutt. Azt irtak oda hogx Akphs lesz meg,es en lattam is. SCBPt nem tudom,hogy van-e újonnan.csabi* írta:nem tudja valaki ,hogy honnan lehet rendelni killakikitt vagy scbp snapbacket ?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 8., szerda 0:22
a két divatguruDrake írta:Van itt még.nmate írta:De az pizsama is mi rajta már![]()
![]()
Barcások mindig tudták mi a divat, Dani Alvessel az élen![]()
https://pbs.twimg.com/media/BZreMQKCcAI25kH.jpg:large
Mondjuk az a sapi marha jól néz ki.

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. január 8., szerda 0:09
Van itt még.nmate írta:De az pizsama is mi rajta már![]()
![]()
Barcások mindig tudták mi a divat, Dani Alvessel az élen
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 7., kedd 23:59
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. január 7., kedd 23:53
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 7., kedd 23:39

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. január 5., vasárnap 23:32
Jordanek sajnos drágábbak, de ne mondj ilyet.Marci77 írta:Én meg 30k-s Jordan meg Nike Air cipő árat tartom túlzónak
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 5., vasárnap 23:20
nem rossz'shutterisland írta: ebben a szent pillanatban néztem be ide.![]()
ilyet vegyél, ez 'szott jó.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 5., vasárnap 23:16
ebben a szent pillanatban néztem be ide.csabi* írta:mindjárt jön shutter és megvéd___Samy___ írta:ingyen sem kellene, hát hogy néz ki? óvodában szebb volt a világítós cipőm
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 5., vasárnap 23:14
mindjárt jön shutter és megvéd___Samy___ írta:ingyen sem kellene, hát hogy néz ki? óvodában szebb volt a világítós cipőm

Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem