Mi ez az apukanélküli duma?hehetheoriginal írta: mi történt?
az apanélküli játékosok ismét hihetetlen belső tartásról es vasakaratról tettek tanúbizonyságot?![]()

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. április 26., kedd 10:08
Mi ez az apukanélküli duma?hehetheoriginal írta: mi történt?
az apanélküli játékosok ismét hihetetlen belső tartásról es vasakaratról tettek tanúbizonyságot?![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 26., kedd 8:56
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. április 26., kedd 8:10
Kövi meccs innentől formalitás kéne legyen, remélem a Mavs nem bízza el magát.Tjacks írta: Az már PO teljesítményt a Utahtól, 3/30 kintről,. Bogdanovic, Mitchell duónak minimum jár a csokis keksz!
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. április 26., kedd 6:34
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. április 26., kedd 5:55
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2022. április 25., hétfő 15:17
Az a durva, hogy mindenhol ez volt. LSU, Philly, sőt, az ausztrál válogatottnál is ez történt. Szerintem egyszerűen nem akar kosarazni. De meg lehet nézni, hogy az 1/2 pick mit csinál jelenleg a PO-ban.nmate írta:Klay eszméletlen, faszi milyen sérülésekből jött vissza és elég erős számokat hoz egy olyan csapatban ahol Curry és Poole is szétdobják az agyukat. Ha ez a csapat tudna így nyerni, az nagy fricska lenne pl. Durantnek is.Tjacks írta: Warriors otthon akár továbbjutni úgy látom.![]()
![]()
Ha már Durant, Simmons nem lép pályára a negyedik meccsen. Ekkora gerinctelen gyáva szart nem hordott a hátán még a Föld. Szerintem Ha lejár a szerződése, a kutyának nem fog kelleni. Pedig bíztam benne, hogy egy új közeg visszarántja, de hát most már 100% mi a probléma itt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. április 25., hétfő 8:18
Klay eszméletlen, faszi milyen sérülésekből jött vissza és elég erős számokat hoz egy olyan csapatban ahol Curry és Poole is szétdobják az agyukat. Ha ez a csapat tudna így nyerni, az nagy fricska lenne pl. Durantnek is.Tjacks írta: Warriors otthon akár továbbjutni úgy látom.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. április 24., vasárnap 22:58
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. április 24., vasárnap 22:40
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. április 24., vasárnap 14:08
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. április 24., vasárnap 13:50
Elméletileg már visszatért volna korábban, a háta nem bírta, hogy 1 éven át csak xbox ment.hehetheoriginal írta: Az kemeny a sepres ami kinez a netsnek, de en ezt se ertem, hogy ez a simons gyereknek mi a fasz baja van hogy nem tud jatszani, tudtommal nem serult.
Gecipuhany emberek ezek, nekem ilyen csapattars nem kene, szerencsetlen
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 24., vasárnap 8:22
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. április 24., vasárnap 6:57
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. április 23., szombat 22:21
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. április 22., péntek 13:43
Mitchell nekem csalódás, rohadt büdös neki a védekezés, márpedig anélkül nem fog előre lépni.nmate írta:Szerintem Utaht bontják, kérdés Mitchell belemenne-e új edzővel, de szintén Gobert mellett egy új kalandba...Tjacks írta: Utah hozza eddig a loser levelt - ez már tradíció malone és stockton óta at least -, Doncic nélküli félkarú Dallast nem sikerül legyőzni, pofám leszakad.
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. április 22., péntek 12:20
Szerintem Utaht bontják, kérdés Mitchell belemenne-e új edzővel, de szintén Gobert mellett egy új kalandba...Tjacks írta: Utah hozza eddig a loser levelt - ez már tradíció malone és stockton óta at least -, Doncic nélküli félkarú Dallast nem sikerül legyőzni, pofám leszakad.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. április 22., péntek 7:15
Hehe új kedvenc kifejezése: apanélkülihehetheoriginal írta: Sok apanelkuli arc minnyben milyen szep all time chokeot hajtott vegre, kettoszor is elbukni 20 pontos elonyt, ez igen, ez ferfimunka volt![]()
Meanwhile mike szepen osszehajtotta a fullreszeg idegesito hulyegyereket a repulon![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 22., péntek 6:23
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. április 21., csütörtök 15:17
73-9 GSW volt. 1 meccset hiányzott Green, ne kelljen már ezt magyaráznihehetheoriginal írta:reszigazsag, draymond eltiltas meg klay serules volt ott minden...Lebronnak azért a megannyi leolvadása mellett ott egy 1-3-ról visszahozott döntő a prime GSW ellen, ott nagyon összerántotta a csapatot.
nem volt az prime gsw
Bostonra kell itt a szérumot most fejlesztgetni keleten. Főleg, ha lesz Timelord, Embiid is vakarhatja a fejét majd. De ott a jó öreg Horford is, aki ellen valami pocsék all-time mérlege van.Tjacks írta: Valahogy azt érzem hogyha megússzák a sérüléseket - Gsw - akkor sem nyernek. A jelenlegi játékuk nyilván brutál, de attól még úgy érzem ismét kelet adja majd a bajnokot.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 21., csütörtök 14:24
reszigazsag, draymond eltiltas meg klay serules volt ott minden...Lebronnak azért a megannyi leolvadása mellett ott egy 1-3-ról visszahozott döntő a prime GSW ellen, ott nagyon összerántotta a csapatot.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem