EURO 2024
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: EURO 2024
Kellene már a szünet nagyon mert értelmes passzunk nincsen percek óta.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nagyon érik a második gól, teljesen átvették az irányítást és bevagyunk szorítva... De azért volt egy kiváló 20 percunk ellenük...
...mondjuk inkább akkor lett volna kiváló ha be is vágunk az ordító helyzeteinkből legalább egyet.
...mondjuk inkább akkor lett volna kiváló ha be is vágunk az ordító helyzeteinkből legalább egyet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára L.Miki 2024. június 19., szerda 18:44-kor.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Jó, akkor nem volt akkora lökés, amekkorát esett.G. V.tinho írta:Test a test ellen hátulról???istimester írta:
Nem kerulte meg siman, az ötösig fenntartotta. Ott is jönnie kellett volna Gulának. Nem s értem, érezniük kellene egymást. Gól előtt test a test ellen volt, szerintem nem volt szabálytalan.
Ne röhögtess b+
És a bíró az elejétől engedi ezeket.
Kellene a szünet, mert szétestünk.
- Peti765
- Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema
Épp ezt akartam írni, borzasztóan kilóg lefelé ma is....Nika91127 írta: Ez a NagyÁdám miért kezdő?
Ez a musiala nekem total yamal. Egy az egyben. Mozgaskultura, fizimiska, ugyanaz a nyurga, görbe háttal.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Ez a NagyÁdám miért kezdő?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Szerintem a jelenlegi albán v horvát válogatott nem jobb a miénknél. Svájc - Német kettős pedig jobb, mint az Olasz - Spanyol.tibi18 írta:A mi csoportunk erősebb, mint az albán?rikko írta:
Azért a mi csoportunk egy pöppet erősebb, de amúgy tényleg nagyon gagyik vagyunk.
De ez csak az én véleményem.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Test a test ellen hátulról???istimester írta:Nem kerulte meg siman, az ötösig fenntartotta. Ott is jönnie kellett volna Gulának. Nem s értem, érezniük kellene egymást. Gól előtt test a test ellen volt, szerintem nem volt szabálytalan.Professore írta:
Korábban Havertz is simán megkerülte pedig ő volt jobb pozícióban. Ez nem az ő napja.
Ne röhögtess b+
Szerintem ez mar svajc ellen eldőlt, azt elbasztuk, itt belefert volna a 0pont. Ezert bosszantó nagyon.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nem kerulte meg siman, az ötösig fenntartotta. Ott is jönnie kellett volna Gulának. Nem s értem, érezniük kellene egymást. Gól előtt test a test ellen volt, szerintem nem volt szabálytalan.Professore írta:Korábban Havertz is simán megkerülte pedig ő volt jobb pozícióban. Ez nem az ő napja.Nika91127 írta: Orbán nagyon könnyen esett...
- realbeckham
Az a baj, hogy a golnal is, de előtte es utana is folyamatosan balfaszkodas van hatul.
A jo hir az, hogy zavarba hozhatóak. Egy-egy agilis elfutas es pontosság utána pontokat érhet.
Mintha altatna ez a német csapat, vagy nem tudom. Fura meccs.
Fel óra alatt azt látom, hogy barmi lehet, egy nagy zakó is siman, de akár egy szoros ki-ki meccs is.
Bátran kell csinálni. Hajrá.
A jo hir az, hogy zavarba hozhatóak. Egy-egy agilis elfutas es pontosság utána pontokat érhet.
Mintha altatna ez a német csapat, vagy nem tudom. Fura meccs.
Fel óra alatt azt látom, hogy barmi lehet, egy nagy zakó is siman, de akár egy szoros ki-ki meccs is.
Bátran kell csinálni. Hajrá.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Jobbak? Miben? Jó is lenne de sajnos nem. Mondjuk alapból jobb csapat a német nincs mit csodálkozni. Tőlünk valami über játék kellene a győzelemhez nem ez a korrekt iparos munka. Az elég lett volna Svájc ellen talán. Itt kevés. Tökösebben kell és talán. Na hajrá!ELSiete írta:Úgy érted nem az ő EBje.Professore írta:
Korábban Havertz is simán megkerülte pedig ő volt jobb pozícióban. Ez nem az ő napja.
Neuer hatalmas bravúr. Jobbak vagyunk pedig.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Simán jók vagyunk. Konkrétan jobbak, mint a németek.Yazid írta: Igazi balfaszok vagyunk. Meg lehet nezni kis csapatokat, albanok stb mi meg mint a kislanyok
Svájc ellen lehetett kritizálni, de itt most nincs helye eddig.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
A mi csoportunk erősebb, mint az albán?rikko írta:Yazid írta: Igazi balfaszok vagyunk. Meg lehet nezni kis csapatokat, albanok stb mi meg mint a kislanyok
Azért a mi csoportunk egy pöppet erősebb, de amúgy tényleg nagyon gagyik vagyunk.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Yazid írta: Igazi balfaszok vagyunk. Meg lehet nezni kis csapatokat, albanok stb mi meg mint a kislanyok
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Úgy érted nem az ő EBje.Professore írta:Korábban Havertz is simán megkerülte pedig ő volt jobb pozícióban. Ez nem az ő napja.Nika91127 írta: Orbán nagyon könnyen esett...
Neuer hatalmas bravúr. Jobbak vagyunk pedig.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: RAUL, CR7, RONALDO, ZIDANE, RC, FIGO, Casillas, Modric, Puskás
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Szerintem a srácok itt a vágósúlyra gondoltak... más nem lehet opció.
Ejj ejj
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Hát ez szabálytalanság nálam.

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Úgy fordul, mint egy traktor.Professore írta:Korábban Havertz is simán megkerülte pedig ő volt jobb pozícióban. Ez nem az ő napja.Nika91127 írta: Orbán nagyon könnyen esett...
Közben az öreg Manuel mutatja a fuckot.
Musila jöhet hehe??
Igazi balfaszok vagyunk. Meg lehet nezni kis csapatokat, albanok stb mi meg mint a kislanyok