Mindenben egyetértek, én inkább Halfkey-nek címeztem a gondolatom (szerinte közel vagyunk a "futottak még" brigádhoz, szerintem (egy normális edzővel, pár (tényleg 2/4) jegyzett játékossal) nem..Marky írta: Persze, Rossi egy jo figura es egy nemzetkozi szinten is ertelmezheto edzo. Van egy jatekrendszer amit ismer, megtudja szervezni a vedekezest es jol megtalalta azt a nehany embert, aki kore lehet epiteni. A Gulacsi, Szalai, Orban, Nagy, Szoboszlai, Sallai, Szalai vonal melle kell mindig megtalalnia azokat, akik kepesek kiemelkedo teljesitmenyre az adott meccsen.
Szerintem pedig akkor meg fentebb is voltunk. Tele voltunk topligas jatekosokkal es az europai masodik vonalban is szep szammal voltak magyarok. Ma korulbelul 13-14 jatekost lehet nyugodt szivvel bevalogatni, akkoriban en ugy gondolom, hogy boven 20 folott volt ez a szam. Az Albania elleni zakok pont ennek a fel-profi mentalitasnak koszonheto, ami a rigai vereseget is hozta. Lovese sincs a nemzetkozi futballrol a magyar edzoknek, az MLSZ-nek, a magyar sajtonak es a szurkoloknak sem. Ha komolyabb melysegekben akarsz a futballrol olvasni, vagy hallani akkor eldugott blogokat, FB csoportokat es Youtube csatornakat kell felkeresned, mert a milliardokbol feltankolt allami sikerpropaganda studiojaban egy olyan ember osztja az eszt, aki kikapott Maltan. Az orszag legnevesebb sportnapilapjanak oldalan pedig napi szinten lehoznak egy hurraoptimista cikket ketto UEFA-FIFA szidas mellett, amiben a semmit bizonygatjak.raul 4 ever írta: Én arra gondoltam, hogy nem ott tartunk, mint 20 éve, amikor a kutya nem szólt Dárdaiéknak, hogy van ilyen: Verkapokvskis , hanem (megint) van egy a kerethez passzoló szerethető edző, aki még vakon sincs.
A magyar futballkozeg semmit nem lepett elore, tovabbra is “akarasrol” meg “kuzdesrol” beszelnek, ahelyett, hogy megszamolnak mondjuk a nyert/vesztett parharcok aranyat.
Ettol fuggetlenul en is orulok a sikereknek, csak mar a tokom tele van azzal, hogy elferditjuk a valosagot.
56 csapat vett most részt a vb selejtezőkön, ha levesszük az amatőröket sem vagyunk szerintem az erősorrend végén.Halfkey írta: Fèlreértés ne essék, persze hogy jobbak vagyunk náluk. De a jelenlegi EB létszámmal sztem ez messzire vinne, kevés az olyan csapat aki nem csicska, de nem is stabil EBre résztvevő. Igen mi pont beleesünk ebbe, de szerintem egy ilyen tárgyalásnál akkor felmerülne az is hogy minek egyáltalán selejtező. Nyerje meg a Magyarország szintű csapat ezt a bohóc csoportot aztán majd egy egyenes kieséses párharc valamelyik jó csapat ellen kijutásért.
De én nem akarok erről senkit meggyőzni, hogy nem és senki ne akarjon meggyőzni, hogy de

A hibáinkkal együtt/miatt/ellenére szerintem középszarok vagyunk, fejlődni 1000% lehetne hova (főleg ennyi pénzből), viszont a rossz nem ilyen. Olyan volt már, de ez most nem az.. Jó sem, nem vitatom, nem is mondtam.