még remélem pár évig lehet csodálni, mert különleges kincs ő is..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2020. október 4., vasárnap 21:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 4., vasárnap 20:29
Ha rajtam múlik mindenki tudni fogja, hogy milyen játékos volt Karim BenzemaSierra írta:ennek ellenére szerintem sosem lesz legenda státuszban a klubnál. Kár h majd' 10 évet Cé árnyékában kellett játszania.Kerlon írta: 250 goals in Real Madrid white for Karim Benzema![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. október 4., vasárnap 20:23
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. október 4., vasárnap 20:19
ennek ellenére szerintem sosem lesz legenda státuszban a klubnál. Kár h majd' 10 évet Cé árnyékában kellett játszania.Kerlon írta: 250 goals in Real Madrid white for Karim Benzema![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 4., vasárnap 20:01
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. szeptember 27., vasárnap 15:09
Jovicnal az (is) problema volt tegnap szerintem, hogy kvazi szelso nelkul alltunk fel, labda alig jutott el hozza. Persze lehet mondani hogy miert nem jon hatra mint Benzema labdat szerezni, de hat O nem az a kategoria.impossible írta: Nekem is az a véleményem, hogy tegnap a középpálya teljesített nagyon rosszul inkább. Jovicnak az sem segít, hogy nincs játékba 1 éve lassan, második félidő Modriccal - Iscoval sokkal jobban nézett ki. Ami viccesen hat tudván, hogy az elmúlt szezonban pedig pont őket éreztem fékeknek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. szeptember 27., vasárnap 10:26
Jaja, egy csúcs Edennel Ödegaard helyett ez nagyon baba lehetne, de hát Eden lehet kuka...wZoLee7 írta:Errol szol a rotacio, az jatszik aki formaban van, mind1 hogy hivjak. A cserek azt mutatjak ZZ ebben fejlodott az eddigiekhez kepest. Nekem tetszett a tegnapi taktika. Amit meg Benz lehozott ezen a meccsen is az nagyon patent. Hazard visszateresevel is ezt a felallast hagynamimpossible írta: Nekem is az a véleményem, hogy tegnap a középpálya teljesített nagyon rosszul inkább. Jovicnak az sem segít, hogy nincs játékba 1 éve lassan, második félidő Modriccal - Iscoval sokkal jobban nézett ki. Ami viccesen hat tudván, hogy az elmúlt szezonban pedig pont őket éreztem fékeknek.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. szeptember 27., vasárnap 10:21
Errol szol a rotacio, az jatszik aki formaban van, mind1 hogy hivjak. A cserek azt mutatjak ZZ ebben fejlodott az eddigiekhez kepest. Nekem tetszett a tegnapi taktika. Amit meg Benz lehozott ezen a meccsen is az nagyon patent. Hazard visszateresevel is ezt a felallast hagynamimpossible írta: Nekem is az a véleményem, hogy tegnap a középpálya teljesített nagyon rosszul inkább. Jovicnak az sem segít, hogy nincs játékba 1 éve lassan, második félidő Modriccal - Iscoval sokkal jobban nézett ki. Ami viccesen hat tudván, hogy az elmúlt szezonban pedig pont őket éreztem fékeknek.
HozzászólásSzerző: impossible » 2020. szeptember 27., vasárnap 10:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. szeptember 27., vasárnap 9:55
Másodikra amúgy Jovic feljavult, inkább az volt a gond, hogy Ödegaard nem tudott hozzáadni. Én ezt a felállást megnézném pl Rodrygoval is, aki szintén szabadon lehet, mint tegnap Karim.Steve írta: Rohadtul hasznos volt a tegnapi Karim.
Lehet erőltetni kellene ezt a két csatáros dolgot, mert legalább gólhelyzetek voltak. Karim visszalépett, melózott.
Ha tegnap egy akár csak egy Cavani van ott és nem a gyurmaberci traktor Jovity akkor aki úgy fordul, mint egy csuklósbusz, akkor simább lehetett volna.
Adni kell még egy esélyt ennek a Jovic-Benzema kettősnek, hátha a szerb beindul, vagy elkapják a fonalat együtt Karimmal.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. szeptember 27., vasárnap 9:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. szeptember 27., vasárnap 8:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 27., vasárnap 8:03
Ő megrugott volna egy védőt akiről bepattan.Berti írta: Oké, onnan Tibo is be kellett volna bassza![]()
vagy mondok jobbat, Vini Jr
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. szeptember 27., vasárnap 7:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 27., vasárnap 7:41
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. szeptember 27., vasárnap 7:31
Volt még ott egy jobbról laposan beadott labda amit ugyan úgy mellé csúsztatott, ott volt a kapufa, volt még 1-2 szituja ezeken kívül is. Nem érezte a kaput igazan, vannak ilyen napok.Realista24 írta:A legvégén kihagyott lövése nem volt túl elegana, mondjuk tipikus hogy mindenki erről beszél csak, Ramoserol nemPad'em írta: Sajnos a 16-oson belül megint balfék volt, de amit mezőnyben letesz... Amolyan old school karmester, mindenhol ott volt, ha lenne egy épkézláb centerünk, nagyon adná ebben a szerepkörbenna meg arról sem hogy lépni nem bírt emberünk a végén már, annyit melozott.
Kb. három posztot hozott le. Na mindegy. Lehet Varozni, Karimozni, csalozni, meg a szokásos.
Három pont, jó meccs, és még szép dolgokat is láttam.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 27., vasárnap 6:59
A legvégén kihagyott lövése nem volt túl elegana, mondjuk tipikus hogy mindenki erről beszél csak, Ramoserol nemPad'em írta: Sajnos a 16-oson belül megint balfék volt, de amit mezőnyben letesz... Amolyan old school karmester, mindenhol ott volt, ha lenne egy épkézláb centerünk, nagyon adná ebben a szerepkörben
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. szeptember 26., szombat 23:46
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. szeptember 26., szombat 23:33
HozzászólásSzerző: lestat » 2020. szeptember 26., szombat 23:30
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem