Premier League
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Premier League
Eriksen amúgy nem ilyen kókler csapatot érdemelne.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ja általánosságban írtam a brazilt, ma semmi eddig valóban. A töröknémet viszont elég penge, kompenzálja a gyökkettő Lucast. Sakho sem olyan rossz védő amúgy, mint ahogy beállítják.palesz77 írta:A brazil mondjuk nem sokat volt játékban eddig, általában a jobboldalon folynak a Pool támadásai.ziro4vr írta:Coutinho és Emre Can tud focizni a poolban,
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A brazil mondjuk nem sokat volt játékban eddig, általában a jobboldalon folynak a Pool támadásai.ziro4vr írta:Coutinho és Emre Can tud focizni a poolban,
- nmate
Clyne sem rossz szerintem.
Lallana-Milner duó elég veszedelmes.
Amúgy van 4 csatára Kloppnak, télen egyet el fognak boltolni.
Lallana-Milner duó elég veszedelmes.
Amúgy van 4 csatára Kloppnak, télen egyet el fognak boltolni.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Coutinho és Emre Can tud focizni a poolban, Origi súlytalan, bár eddig sok esélyt nem kapott. Ez a lallana meg ha 30 misi volt akkor a Sebők Vili ér 60at.
Nem illik.
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
Benteke még mindig sérült? vagy mi van vele?
- nmate
Na, Klopp bemutatkozik. Origit bedobta előre, Lallana-Milner szélsőpáros viszont nem túl biztató

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A napnál is bilágosabb,hogy Zidane lesz a következő edzőnk. Aztán vagy bejön vagy nem.BBeno írta:igen még van. mióta itt van benitez mondom hogy legkésőbb a csoportkörök végén elköszönünk tőle. csak változott a szitu mióta klopp elkelt. mostmár tényleg nem tudom kijöhetne ide. mindegy. legyen ez a én problémám.Hová? melyik kedencedhez? Mert a realhoz biztos nem jön senki decemberben....van edzőnk.
Az ilyen Klopp félék meg nem valók madridba.Nagy kabát lenne, akárcsak pellegrinire volt.kicsit más felhozni egy csődközeli bvb-t vagy egy romokban heverő liverpoolt mint a Real Madridot edzeni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Van hát,csak a fiatalurnak nem tetszikR.M.C.F írta:BBeno írta:sajnálom hogy nem tudott megülni a kanapén még... decemberig kellett volna max várnia és jöhetett volna.
Hová? melyik kedencedhez? Mert a realhoz biztos nem jön senki decemberben....van edzőnk.

Neki az a "megmondtam bazmeg hogy az lesz amit mondok" stilus tetszik,de ilyen mentalitással a játèkosok gyorsan elkuldenèk az 'nnyába...Mou se birt veluk,mit akar akkor Klopp...
Liverpoolba meg sztm megbukik,nem azèrt mert rossz edzo,hanem mert a csapat gyenge.Az nem a dortmund,ott egy palace,egy egy west ham,vagy egy borbourthmouth is nagy gondokat tud okozni...elmen Gerrard elment Suarez,egy Coutinhoval nem lehet csodát csinálni....
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Klopp elvileg olyan feltétellel szerződött oda, hogy szabad kezet kap, na most a RM-nál erre vajmi kevés az esély, hogy szabad kezet kapna.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát de komolyan, melyik világban élsz te? Annyira tényként kezeled ezt a decemberi edző cserét, szerintem már pár emailt is kitoltál az utódot keresve...Ez itt nagyon off, de leírom...a játék még akadozik, a védekezés jó, a helyzetek megvannak, rohadt sok a sérült, én ennél jóval kevesebbet vártam Beniteztől. Pozitív csalódás eddig
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
BBeno írta:igen még van. mióta itt van benitez mondom hogy legkésőbb a csoportkörök végén elköszönünk tőle. csak változott a szitu mióta klopp elkelt. mostmár tényleg nem tudom kijöhetne ide. mindegy. legyen ez a én problémám.Hová? melyik kedencedhez? Mert a realhoz biztos nem jön senki decemberben....van edzőnk.
Benő,elárulok egy nagy titkot,aztáan majd lesz ami lesz,bármi lehet...a foci ilyen,de benitez sokkal,mondon sokkal jobb mint sokan hiszik. Az hogy 1 hónap elteltével már temetik,az kb annyit ér mint a szokásos októberi bebuktuk a ligát dumák.....ez szörnyű,de egyben emberi is....mármint a tudatlanság.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
igen még van. mióta itt van benitez mondom hogy legkésőbb a csoportkörök végén elköszönünk tőle. csak változott a szitu mióta klopp elkelt. mostmár tényleg nem tudom kijöhetne ide. mindegy. legyen ez a én problémám.Hová? melyik kedencedhez? Mert a realhoz biztos nem jön senki decemberben....van edzőnk.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
BBeno írta:sajnálom hogy nem tudott megülni a kanapén még... decemberig kellett volna max várnia és jöhetett volna.
Hová? melyik kedencedhez? Mert a realhoz biztos nem jön senki decemberben....van edzőnk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Te már tudsz is valamit? Vagy most melyik kedvenc csapatodról van szó? Az egyiknél a világ legjobb edzőjét lehet hogy idő előtt kiteszikBBeno írta:decemberig kellett volna max várnia és jöhetett volna.
hát igen abban is van valami hogy kloppnak biztos lettek volna feltételei... pereznek meg az nem tetszik sose. mindegy. nem tudom meddig fog tartani ez a kilátástalanság.
Pont Liverpoolba valo jelenleg, remélem felrazza oket es visszahozza a bl fotablara, egy eros pool jot tenne a blnek. Én szurkolok neki.BBeno írta:sajnálom hogy nem tudott megülni a kanapén még... decemberig kellett volna max várnia és jöhetett volna.
Amíg Perez van nalunk felesleges Kloppot idekivanni, teljesen ütik egymást. De egyszer remélem lesz az edzőnk, mondjuk miutan bizonyított Angliában is.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ha Perez eltakarítja Benitezt is, akkor megint visszatérhetnek a Lopez Caros idők, mert nem lesz értelmes edző a piacon, olyan őrült meg pláne nem aki a Madridhoz igazoljon.BBeno írta:sajnálom hogy nem tudott megülni a kanapén még... decemberig kellett volna max várnia és jöhetett volna.
Vagy te a kékekre gondoltál? Esetleg a világos kékekre?

sajnálom hogy nem tudott megülni a kanapén még... decemberig kellett volna max várnia és jöhetett volna.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ideálisnak tűnik a Klopp-Pool házasság, de majd meglátjuk mire megy a PL-ben a német, főleg hogy az utolsó dortmundi éve sem igazán sikerült.
szerk: ja igen, az is kiderül mennyire normal one ő
szerk: ja igen, az is kiderül mennyire normal one ő