Jo, de ezek 24 karatos arany bevonattal es gyemanttal voltak diszitve.Realista24 írta: Két tollal, egy kitűzővel és egy mezzel, amit aztán pacekba ki is visznek a kamerák kereszttüzébenZseniális. Matyi és a haverok.

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. február 28., kedd 13:28
Jo, de ezek 24 karatos arany bevonattal es gyemanttal voltak diszitve.Realista24 írta: Két tollal, egy kitűzővel és egy mezzel, amit aztán pacekba ki is visznek a kamerák kereszttüzébenZseniális. Matyi és a haverok.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. február 28., kedd 13:21
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2017. február 28., kedd 10:43
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. február 28., kedd 10:10
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 28., kedd 8:35
Már régebben mondtam, hogy láttam egy interjút egy katalán sport lap főszerkesztőjével, ha nem látom a saját szememmel nem hiszem el, ott mondta a csótány, hogy SZÁNDÉKOSAN olyan híreket is gyártanak ami nem igaz, mert ezt akarja olvasni a katalán nép. Szó szerint mondta: Nem érdekes ha a hír valótlan.....Baxki, maga mondta el.de ezek mindig, mindig ráugranak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 28., kedd 8:31
Két tollal, egy kitűzővel és egy mezzel, amit aztán pacekba ki is visznek a kamerák kereszttüzébenDe hat a Real erre is kepes, azezon kozben megveszi a jatekveztoi bizottsagot
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. február 28., kedd 8:26
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 28., kedd 8:17
Realista24 írta:Matyi, ezt neked speciálba:
https://pbs.twimg.com/media/C5soVMJXEAM-sSa.jpg
https://pbs.twimg.com/media/C5soWLYXMAEQqij.jpg
https://pbs.twimg.com/media/C5soW2YWMAEVS26.jpg
Itt a lista, hogy ki mit szokott ajándékba adni a bírónak, A Barca is.
Itt pedig az látható, hogy Villarrealos szatyor is volt náluk hétvégén
https://pbs.twimg.com/media/C5sjgoEXEAAwFEx.jpg
Aztán most bújjatok vissza a barlangba.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 28., kedd 8:08
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. február 27., hétfő 21:17
BlancoMark írta:Gyerekek en ezt nem hiszem el, hogy tegnap ota is megy folyamatosan a mocskolodas a tegnapi meccsrol a katalan sajto reszerol meg ugye itt ez a szatyor sztori is. EGY TELJESEN EGYERTELMUEN MEGADHATO TIZIERT. Vagy mi mar jogos tizit se kaphatunk es onmagaban megkapja magat a Real ha megkap egy adhato tizit mert akkor mar tamogatjak? Erthetetlen, azt hittem ezt a tegnapi esetet meg a Barcasok is elismerik.![]()
Masik oldalrol meg felmerul a kerdes hogy ennyire nem foglalkoztatja oket a SAJAT megnyert rangadojuk? Mert nem sok mindent lattam rola, mindenhonnan a Real folyik a csapbol is.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 27., hétfő 21:04
BlancoMark írta:Gyerekek en ezt nem hiszem el, hogy tegnap ota is megy folyamatosan a mocskolodas a tegnapi meccsrol a katalan sajto reszerol meg ugye itt ez a szatyor sztori is. EGY TELJESEN EGYERTELMUEN MEGADHATO TIZIERT. Vagy mi mar jogos tizit se kaphatunk es onmagaban megkapja magat a Real ha megkap egy adhato tizit mert akkor mar tamogatjak? Erthetetlen, azt hittem ezt a tegnapi esetet meg a Barcasok is elismerik.![]()
Masik oldalrol meg felmerul a kerdes hogy ennyire nem foglalkoztatja oket a SAJAT megnyert rangadojuk? Mert nem sok mindent lattam rola, mindenhonnan a Real folyik a csapbol is.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. február 27., hétfő 20:58
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 27., hétfő 20:52
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 27., hétfő 20:41
MesQueUnClub írta:Ezzel én is egyet értek, az a Puskás, Di Stefano, Gento féle csapat gyakorlatilag akkor olyan volt, mint ma ősszerakni Messi, Cé és Suárezt egy keretbe.R.M.C.F írta:egyszerű, azért nyertünk anno sok bek-et, mert ku*rva jó csapatunk volt, mint nekik 2006-2012 között. Ez van. Csak szar ha nem ismerik el.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 27., hétfő 16:54
Ezzel én is egyet értek, az a Puskás, Di Stefano, Gento féle csapat gyakorlatilag akkor olyan volt, mint ma ősszerakni Messi, Cé és Suárezt egy keretbe.R.M.C.F írta:egyszerű, azért nyertünk anno sok bek-et, mert ku*rva jó csapatunk volt, mint nekik 2006-2012 között. Ez van. Csak szar ha nem ismerik el.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 27., hétfő 16:39
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 27., hétfő 16:21
Persze, bármi bárhol előfordulhat, de nem jön ki....sehogy se. Mert a tendencia megmutatja, hogy franco alatt is annyit nyertek mint előtte vagy utána(kivéve ezt a xavi,iniesta, messi ) korszakot, de ez egyszeri és megismételhetetlen szerintem.füst írta:Nem akarok az ördög ügyvédje lenni, de simán lehetséges. Lehettek a legjobbak attól függetlenül hogy ott gáncsolták őket ahol tudták. Mint ahogy egy karatebajnokot is hasba rúghatsz kétszer egy kocsmai verekedés előtt, attól ő még ugyanúgy zsebreteszi az ittas társaságot. Lehet hogy túltolják a katalánok, de az is valószínű hogy egynéhány évig egyenlőbbek voltunk az egyenlőknél. A rekordjuk nem bizonyitja azt hogy zavartalanul működhettek. Szumma szerintem a Franco-éra dolgaiban nem nekünk és nem most kell okosnak lennünk.R.M.C.F írta:Most néztem megdöntöttük a barca 1944 es gólrekordját.....éljen, de azért egy dolgot megkérdezhetek?
Ez hogy lehet? Ez a gólrekord? Mert ez bőven franco alatt elért eredmény, mint egyébként sok más is a barca részéről.....ezt hogy hagyta franco gyö***erek?
.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. február 27., hétfő 15:03
HozzászólásSzerző: füst » 2017. február 27., hétfő 14:23
Ezt a kijelentést mire alapozod? Én nagyon nem ezt tapasztalom, már magyar viszonylatban sem igazán jellemző hogy a közember politikamentesen beszélgetne ha valamilyen sporteseményről van szó. Sőt, pontosan azt látom a legtöbb fórumon, hogy éppen a közemberek nem tudnak elvonatkoztatni, szóval nem igazán tudom miből hiszed hogy észrevételnül zajlik valami. Vagy van valami konkrét példád olyan sportesemény által elrejtett politikai propagandára amit észrevétlenül eladtak az "embereknek"?a legtöbb emberben ugyanis az él, hogy a sport egy politikamentes dolog (legyen ez akár egy olimpia, akár a foci)
így el tudják vele adni a propagandát úgy, hogy az ember észre sem veszi - ha jól csinálják. Már a rómaiak is tudták, hogy kenyér meg cirkusz kell a népnek.
HozzászólásSzerző: Rasta » 2017. február 27., hétfő 13:38
ericco írta:Legegyszerűbb módja egy viszonylag nagy népcsoport befolyásolásának. Ráadásul könnyű köré egészséggel kapcsolatos lózungokat is költeni.MesQueUnClub írta:Amúgy azaz érdekes, hogy habár a diktatúra vezetők a társadalmat elnyomják, addig a sportra nagyon nagy figyelmet fordítanak. Szinte kivétel nélkül mind.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem