Ezt nehéz elmagyarázni. Próbáltam keresni veideókat ezekről, de nem nagyon találtam.Kerlon írta:Szerkeszteni nem tudtam, de ez így mekkora ótvar baromság. Ennyiből minden szándékos szabálytalanságért adjanak pirosat. Érted félpályán viszed 3 a 2-ben egyik belekezez direkt, akkor nagy valószínűleg góltól menti meg a csapatát. Lerántás dettó. De félpályán nem fogja kiállítani.
A lényeg: de, félpályán is van nyilvánvaló gólhelyzet. 1v1ben megvered a védőt és miután rajta a labda túlhaladt egyszerűen belép eléd. A csapattársai 3-4 méterrel lemaradva, esélyük sincs téged beérni. Mivel túljutottál az utolsó "akadályon" de ő szabálytalankodott, nyílvánvaló gólhelyzetet semmisített meg a buktatással. Piros. Szituáció függő. A védők, támadók mozgása, helyezkedése határozza meg, hogy ígéretes vagy nyilvánvaló gólhelyzetről beszélünk. Sőt, ellenfél térfelén is lehet nyilvánvaló egy gólhelyzet.
Be, de csak a lábbal elkövetett szabálytalanságnál lehetett volna sárga a büntetése. Így, hogy felborította(?) pirosat kellett kapnia.Kerlon írta:Rohadt nagy baromság, mert a labdára ment, de Lewa belépett elé.