Premier League
Re: Premier League
Az már inkább csak névre volt rangadó, inkább csak egy kisebb botlásnak nevezném. Ráadásul a bíró is kellett, hogy ne nyerjenek.sucre írta:Arsenal -Pool 0-0.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Arsenal -Pool 0-0.
Múltkor Costa alakítás során kikaptak 2-0-ra, de rá se ránts. Mondjuk a Community Shielden jobbak voltak, meg is nyerték, a másik két rangadón is jók voltak. Kicsit gyengén kezdtek év elején, de úgy fest elkapják a fonalat. Szerencséjükre senki sem tudott meglépni.M1Ö írta:Most jut eszembe, hogy eddig kritizálva volt az Arsenal, hogy a komoly meccseken, rangadókon mindig buknak. Idén 3 rangadóból 3maqt behúztak. Verték a Chelseat, Unitedet és a Bayernt is. Bírnám, ha a visszavágón is nyernének a Bayern ellen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Most jut eszembe, hogy eddig kritizálva volt az Arsenal, hogy a komoly meccseken, rangadókon mindig buknak. Idén 3 rangadóból 3maqt behúztak. Verték a Chelseat, Unitedet és a Bayernt is. Bírnám, ha a visszavágón is nyernének a Bayern ellen.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Kevin fiúnak eddig bejön a ManCity kaland, 5 gól és 3(?) Assist
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Középpályán szerintem sokkal jobban kijönnek/nének a képességei, szélen nem tudja a maxot nyújtani, ott annyira nem tud érvényesülni a kreativitása - iétlem, szerintem. Ma sem a legjobb eddig.kiserik írta: Ma meglátjuk
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Ma meglátjuksucre írta:cou nem adja szélen.

-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
cou nem adja szélen.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Casemiro - vkp, Kroos btb, modric btb, Kova btb, Isco/James pedig mind2en a 10es pozícióban érzik a legjobban magukat.. Az, hogy ki hol van erőltetve lásd Isco a jobb oldalon attól még nem azon a poszton érzi a legjobban magát.kiserik írta: Off:
Ide most írni akartam valami nem ide illőt, de inkább átgondoltam még egyszer. Légy szíves tedd ezt Te is, ha legközelebb hülyeségekkel akarsz okoskodni. Köszönöm.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Off:MesQueUnClub írta:Aki szintén középpályás (Modric/Isco/Kroos/James/Kova/Casemiro) mögé.kiserik írta:Egyértelműen nem. Bankot kellene érte robbantani és ha már a PL-ből kellene megint bevásárolni nagy pénzért, akkor egyértelműen Coutinho lenne a javaslatom.
Ide most írni akartam valami nem ide illőt, de inkább átgondoltam még egyszer. Légy szíves tedd ezt Te is, ha legközelebb hülyeségekkel akarsz okoskodni. Köszönöm.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Asszem' sejtem de azért egyszer megbeszéljük!ziro4vr írta:Most nem akarom írni a konkrét neveket, meccs lesz, nem érek rá egy vitára.De akiket írtál az egyik ott van a listán, a másik nincs. Rád bízom melyik-melyik.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Most nem akarom írni a konkrét neveket, meccs lesz, nem érek rá egy vitára.
De akiket írtál az egyik ott van a listán, a másik nincs. Rád bízom melyik-melyik.

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyik Angliában villogó díszhuszárra sincs szükségünk.BBeno írta:memphis fiamnak még kell pár bemelegítő év a PL-ben. kicsisterling meg jó helyen van ott. rá most nincs szükség jelenleg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
1. Pierreziro4vr írta: Nem-re nyomtam, 4-5. opció lenne nálam Hazard.
2. Emerick
3.Aubameyang
4. Hazard (Kuyt)
5. Kuyt (Hazard)
Így néz ki a listád kb?

Én személy szerint nagyon bírom a belgát,egyik kedvencem de még ha el is tekintek attól, hogy milyen pénzért lehetne csak idehozni, eléggé visszaesett, remélem azért nem fejlődésbeli megállásról van szó ,így viszont nem feltétlenül ragaszkodnék hozzá körmöm szakadtáig. Ha jönne nem lennék szomorú, örülnék is azért , de lennének bennem kérdőjelek. Nem látom egyelőre hogy illene bele a rendszerbe

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
memphis fiamnak még kell pár bemelegítő év a PL-ben. kicsisterling meg jó helyen van ott. rá most nincs szükség jelenleg.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ebben totálisan egyetértek ziroval, plusz hozzátenném, annyiból hogy idehozzuk Hazardot, akár olyan rendszert is meg lehet teremteni, ahol Isco & James egyszerre megfér és inkább egy a kapuhoz közelebbi támadóra hajtanék rá.
Teljesen felesleges pénzkidobás a belga, nem kell minden tehetségesebb játékosnak itt kikötnie.
Teljesen felesleges pénzkidobás a belga, nem kell minden tehetségesebb játékosnak itt kikötnie.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Utána esetleg megszavaztathatjuk kicsisterlinget vagy memphisfiadat is, ha gondolod.
Nem-re nyomtam, 4-5. opció lenne nálam Hazard. Még a Chelseas nem fekszik neki az a foci dolgot ha be is nyelem, ott van a válogatott, ott vannak játszópajtások, mégsem mutatott eddig semmit ott se. Illetve összetettebb dolog ez annál, minthogy leszűkítsük csak a csapat stílusára az ő visszaesését.
Nem-re nyomtam, 4-5. opció lenne nálam Hazard. Még a Chelseas nem fekszik neki az a foci dolgot ha be is nyelem, ott van a válogatott, ott vannak játszópajtások, mégsem mutatott eddig semmit ott se. Illetve összetettebb dolog ez annál, minthogy leszűkítsük csak a csapat stílusára az ő visszaesését.
Nem illik.