Egyre jobban kontúrozódik, hogy én is.Realista24 írta:Úgy látom én egy műveletlen paraszt vagyok![]()

HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. július 26., kedd 14:25
Egyre jobban kontúrozódik, hogy én is.Realista24 írta:Úgy látom én egy műveletlen paraszt vagyok![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 26., kedd 14:23
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. július 26., kedd 14:19
Mindamellett, hogy (bízom benne) a közeli barátoknak menne, de ezt a tesztet én még sosem futtattam végig rajtuk.PL Csabi írta:Számomra az egyik legfontosabb dolog a földrajz! Ha valaki nem tudja, mi merre van, vagy nem ismeri európai országok fővárosait, az nagyon gáz. Általában ezekkel az emberekkel nem is szoktam többet beszélni.
Valaki minél többet tud, általában annál szerényebb.Mert hiába tudhat valaki ilyen dolgokat, ha amúgy egy kőbunkó, nagyképű senki
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2016. július 26., kedd 14:10
Akkor nézz szét a mai tizenévesek között. Még a nagyobb országokkal, mint Franciaország, Németország, Olaszország elboldogulnak, de ha már belekérdezel egy Lengyelország-Portugália, neadjisten Lettország-Moldova-Litvánia, azt se tudják merre keressék a térképem. Volt olyan ismerősöm, aki Portugáliát Amerikába kereste.PL Csabi írta:Számomra az egyik legfontosabb dolog a földrajz! Ha valaki nem tudja, mi merre van, vagy nem ismeri európai országok fővárosait, az nagyon gáz. Általában ezekkel az emberekkel nem is szoktam többet beszélni.
HozzászólásSzerző: PL Csabi » 2016. július 26., kedd 13:50
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 26., kedd 13:42
Ehhez hozzátenném, hogy azok akik marha műveltnek és okosnak érzik magukat szeretnek rendre mindenbe belepofázni, jó az aranyközépút, csak nehéz megtalálni. Nem nézek le senkit aki pl nem olvas könyveket, nem hallgat komolyzenét, esetleg nincs otthon a filmekben.rashidm írta:Szerintem ez a "műveltség" dolog elég relatív. Meg külön kell venni azt hogy valaki művelt, meg intelligens.MesQueUnClub írta:Az istenért nem akarok a műveltségi eszmefuttatásba beleszólni, de 2Pac nehogy mar műveltséghez tartozzon.
Akár gáz valakinek, akár nem, én nem szoktam komoly zenét hallgatni... meg olvasni is csak nagyon ritkán. Nem is tudnám hogy ki volt a zeneszerző. De azért annyi megvan hogy Beethoven, Mozart, stb. nagy emberek voltak. Viszont a művelt ember nem biztos, hogy értelmes, intelligens is... Mondjuk a műveltséghez én hozzátenném a természettudományokat is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 26., kedd 13:39
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. július 26., kedd 13:27
Takarodj márziro4vr írta:Én is inkább essemmet mondanám.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. július 26., kedd 13:17
Szerintem erősen összefüggnek.rashidm írta:Viszont a művelt ember nem biztos, hogy értelmes, intelligens is...
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. július 26., kedd 13:10
Szerintem ez a "műveltség" dolog elég relatív. Meg külön kell venni azt hogy valaki művelt, meg intelligens.MesQueUnClub írta:Az istenért nem akarok a műveltségi eszmefuttatásba beleszólni, de 2Pac nehogy mar műveltséghez tartozzon.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 26., kedd 13:01
Én is inkább essemmet mondanám.MesQueUnClub írta:Az istenért nem akarok a műveltségi eszmefuttatásba beleszólni, de 2Pac nehogy mar műveltséghez tartozzon.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. július 26., kedd 12:54
HozzászólásSzerző: realfan » 2016. július 26., kedd 12:24
lestat írta:
A masik a Zene...szerintem az alap...felismerjen egy regi Debuchyt vagy Beethovent...nemkell az osszes de vannak klasszikusok vagy hogy valaki tudja azt h ki is az a Tupac...rengetegen nemtudjak itthon...
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. július 26., kedd 11:03
Most is megy megint...amugy az tetszik hogy az ISIS ellen kimondja hogy bizony el kell oket tuntetni a fold szinerol aztan kitudja mit tenne valojabanUrsus írta:Trump beszéde magyar fordítással megy az ATV-n, érdemes hallgatni.
HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. július 25., hétfő 22:22
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. július 25., hétfő 20:59
Irodalom nalam tuti...marmint az alapok...magyar...orosz koltok stb az angolok is termeltek pl Shakespeare vagy Agatha Christie falnak tudnek menni mikor valakk azg mondja nem ksmeri vagy nem tudja melyik a 10kicsi néger.Ferencváros írta:Mostanában elég sok ismerősömmel való beszélgetés közben feljött, hogy ki is számít műveltnek, mi az a műveltség? Aki képben van a szép irodalommal, történelemmel, matekkal? Vagy aki ezen felül még képbe van a világ dolgaival, esetleg nyelveket beszél? Vagy aki a politikával kapcsolatosan tud értelmesen vitázni?
Nektek mi a véleményetek, ki számít MA műveltnek?
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2016. július 25., hétfő 20:10
HozzászólásSzerző: Bullet T » 2016. július 25., hétfő 13:08
HozzászólásSzerző: kanye » 2016. július 24., vasárnap 18:48
Gondolom nem milliókat utalsz ki-be, nem kell ezzel foglalkoznod. A tippmixpro nevetséges a külföldi oldalakhoz képest, csak emiatt ne regelj át oda, semmi értelme.hamesz írta:Lenne két kérdésem adózással kapcsolatban, mert ebben nem vagyok otthon annyira. Szóval, ha bwinen vagy akármilyen más sportfogadási oldalon játszok a nyereményem után kell adózni? Illetve a mobil alkalmazásokból keresett pénz(appnana) után van valami teendő?
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem