Accepted?Realista24 írta:Meresz vallalas, tudod-e komamBabinho írta:
Jöhet 2 db. Akkor fizetem a tiédet is![]()
![]()

Dortmund meccsre mikor kezdték árulni a jegyet? Van még arra a meccsre? Óccó a repülő...
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. október 15., kedd 20:17
Accepted?Realista24 írta:Meresz vallalas, tudod-e komamBabinho írta:
Jöhet 2 db. Akkor fizetem a tiédet is![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 15., kedd 20:14
Meresz vallalas, tudod-e komamBabinho írta:Jöhet 2 db. Akkor fizetem a tiédet isRealista24 írta: Legolcsobb jegy az El Clasicora 130 euro es 455 a legdragabb, ami nem VIP.![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. október 15., kedd 19:55
Jöhet 2 db. Akkor fizetem a tiédet isRealista24 írta: Legolcsobb jegy az El Clasicora 130 euro es 455 a legdragabb, ami nem VIP.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 15., kedd 19:03
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. október 14., hétfő 23:15
ingyen ment a psv-be_Bushido_ írta:Egyszerű a magyarázat. Xavinak kellett volna, számított volna rá. De Laporta közölte vele, hogy felejtse el, kell a lóvé, mennie kell. Gondolom kB ez történhetett.gutihaz14 írta: Sergiño Dest: "Xavi wasn't honest with me", told @sport.
"In the summer before I went on vacation he said to me: I am counting on you, don't listen to the media... then when I came back from vacation he said to me: Ok, you have to go".
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. október 14., hétfő 19:55
Egyszerű a magyarázat. Xavinak kellett volna, számított volna rá. De Laporta közölte vele, hogy felejtse el, kell a lóvé, mennie kell. Gondolom kB ez történhetett.gutihaz14 írta: Sergiño Dest: "Xavi wasn't honest with me", told @sport.
"In the summer before I went on vacation he said to me: I am counting on you, don't listen to the media... then when I came back from vacation he said to me: Ok, you have to go".
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 14., hétfő 9:25
barcelona eletfilozofia 101, milyen kis oktondi ez a destXavi wasn't honest with me
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. október 14., hétfő 9:14
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. október 14., hétfő 8:30
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 14., hétfő 8:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 14., hétfő 7:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. október 12., szombat 21:43
10es bicepszikarus93 írta: Amugy miert van az hogy mindig ezek a munkasemberek azok akik verekednek meg csak a problemat generaljak?
Miert nem hallani arrol hogy 6 irodai munkas egymasnak ment?
HozzászólásSzerző: olivér » 2024. október 12., szombat 20:45
Irodába inkább olyanok kerülnek, akik a passzív-agresszív játszmákat szeretik.ikarus93 írta: Amugy miert van az hogy mindig ezek a munkasemberek azok akik verekednek meg csak a problemat generaljak?
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. október 12., szombat 19:53
Ha bedobsz 10 albant es 10 romant egy irodába, hidd el ott is lenne balhé.ikarus93 írta: Amugy miert van az hogy mindig ezek a munkasemberek azok akik verekednek meg csak a problemat generaljak?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 12., szombat 19:50
Mert ok a harcosok klubját tolják.ikarus93 írta: Amugy miert van az hogy mindig ezek a munkasemberek azok akik verekednek meg csak a problemat generaljak?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. október 12., szombat 19:45
HozzászólásSzerző: weah » 2024. október 12., szombat 19:40
Nem kell aggódni,jól megvan az dúcolvadzsi91 írta:Szép zárszó lenne ennek a nagy “rivalizáslásnak” ha valami tömegkatasztrófához vezetne laporta fóbiája. Keci mik lehetnek ott kispórolva, meg milyen stadiont lehet építeni egy szezon alatt.weah írta: Román,albán migráncs munkások csaptak össze.Nem tudom mennyire lesz minőségi az a stadion.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. október 12., szombat 19:35
Szép zárszó lenne ennek a nagy “rivalizáslásnak” ha valami tömegkatasztrófához vezetne laporta fóbiája. Keci mik lehetnek ott kispórolva, meg milyen stadiont lehet építeni egy szezon alatt.weah írta: Román,albán migráncs munkások csaptak össze.Nem tudom mennyire lesz minőségi az a stadion.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. október 12., szombat 16:52
Ott jelenleg senkit sem erdekel a minoseg. Mondhassak el hogy van uj stadion, amig ez az elnokseg huzza legyen csilli-villi, aztan az sem baj ha osszeomlik. Ugyan ez igaz jelenleg mindenre amit csinalnak. Persze ettol meg lehet teljesen jo is, meglatjukweah írta: Román,albán migráncs munkások csaptak össze.Nem tudom mennyire lesz minőségi az a stadion.
HozzászólásSzerző: weah » 2024. október 12., szombat 14:59
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem