Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Santi » 2024. május 15., szerda 8:19

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: Carvajal seruleserol irjon mar vki, mennyi idore esik ki, ha egyaltalan, megse lukit kene a dontoben nezni .... :coffee:
Nem láttam meg semmit.
https://twitter.com/MarioCortegana/stat ... 1016782230
Ennyit tudunk, de ez közvetlenül a meccs után nyilatkozta.
Magyarul megtaposták, de semmi komoly azt mondta Carlo.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 15., szerda 7:16

hehetheoriginal írta: Carvajal seruleserol irjon mar vki, mennyi idore esik ki, ha egyaltalan, megse lukit kene a dontoben nezni .... :coffee:
Nem láttam meg semmit.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 15., szerda 6:50

Carvajal seruleserol irjon mar vki, mennyi idore esik ki, ha egyaltalan, megse lukit kene a dontoben nezni .... :coffee:
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. május 12., vasárnap 22:13

Kimaradt hogy a reptéri transzfer szoltálatot kiserik Teslája adná. Ez olyan jól megalapozza a hangulatot, hogy ő is inkább itthon marad a kocsiban gutihazzal, és egész héten Hülyefideszes és Toroczkais linkeket osztogatnak meg egymással.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 12., vasárnap 21:28

Realista24 írta:
Remy írta: Megoldanám, hogy végül csak megjelenjek. :kalapos:
Úgy láttam hehe és én is utazok, szóval ne fogadnék ra nagy összegben.
Pont ezert lenne tukorsima. :sziv: B-)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 12., vasárnap 21:23

Remy írta: Megoldanám, hogy végül csak megjelenjek. :kalapos:
Úgy láttam hehe és én is utazok, szóval ne fogadnék ra nagy összegben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 12., vasárnap 15:06

Megoldanám, hogy végül csak megjelenjek. :kalapos:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. május 12., vasárnap 14:55

én is vállalom :mrgreen:

de 20 sör már a jóféle “kézművesből” sem megy,
nemhogy a tucat spanyolból :lol:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 12., vasárnap 11:36

En vallalom a reszem! :lol:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 12., vasárnap 10:43

Roncsforum :lol:
thereisonly1ronaldo

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 12., vasárnap 10:41

hehetheoriginal írta: most dobta fel yt, vmi spanyol kiscsaj vlogolta a bajern de munics (szigoruan spanyol kiejtés :lol: ) elleni hazait, nekünk, aki nem olyan szerencsés, mint rm95, akinek a spanyol király a nagyfater, egész jól átadja a vibe-ot, az új stadiont:

https://www.youtube.com/watch?v=gjoGofJ ... Jes%C3%BAs

Barcsak igy lenne, akkor valogathatnek itt a szexhirdetesek kozott, amiket kaptam, foleg a pmek kozott. :mrgreen:

Osszefognam itt a tarsasagot es elvinnek mindenkit egy osztalykirandulasra, kapna mindenki egy mezt felszamozva, hogy reszegen konnyebben menjen a szamolas. Kicsit felnek, megmondom oszinten, mert benne van, hogy leforgatnank a Masnaposok uj reszet, vagy az uj Reszkessetek betoroket.

Mirot sajnalatos modon nem engedte el a felesege.

Remy Kevin szerepeben tetszelegne, elhagyjuk a repuloteren egybol. Legalabb nem zuhan le a gep sem. :D
Annyira hianyolnank, hogy csak az egy hetes tivronya utan vennenk eszre, hogy amugy el sem vittuk.

Hehe onkivuleti allapotba kerulne mar az elso masodpercektol, gyermeki orom ulne ki az arcara. Olyannyira izgatott lenne, hogy meg sem szolalna az egesz uton, racuppanna az ablakra a repulon a nagy kerek szemeivel.
Visszarepitjuk a kritikus enje elotti idoszakba, nagyjabol olyan lenne, mint amikor Cartmen egy resz erejeig normalis volt.
A szentelybe belepve megsimogat, megpuszilgat, megcsokolgat, megolelget mindent, ami R9 el kapcsolatos emlektargy. Megerkezik az utolso vitrinhez, ahol az uvegben tukrozodve egy homalyos alakot lat, aki gyorsan elfordul es elindul sietve veszkijaraton. Hehe elindul egyedul a megkeresesere.

Orakon at keresve sem talaltunk meg csak nyomokat sem, hogy merre induljunk Hehe utan, ekkor feladjuk es beterunk egy kocsmaba, ahol:

Jim megallas nelkul inna az ihatatlan spanyol soroket, amiket meg o maga is utal, de spanyol, szoval kotelessegenek erezne, hogy 20.ig meg ne alljon. Probalna reszegen beintegralodni, de hamar rajonne, hogy csak a kezjelekkel es a kedvenc spanyol jatekosainak a neveivel nem tud beilleszkedni olyan konnyen, mint hitte. Ekkor egy vilag dolne ossze benne, elkezdne ketelkedni az erzeseiben, ami mar mindhiaba, hiszen a kuldetesunknek erezzuk, hogy felvetessuk vele a spanyol allampolgarsagot is, ha mar Hehet elveszitettuk. Jim innentol kezdve elvesziti az indentitasat, megutalja a spanyol jatekosokat, sot meg maga az orszagot is.

Halfkey rengeteg mindenrol lemaradna, hiszen minden csapatba kell egy megfontolt ember, ebben a csapatban o az.

Ferni aki Halfi ellentete, mindent kiprobalna, sot meg is teszi. Reszegen beternenk az elso tetovaloszalonba, ahol ravennenk, hogy csinaltasson egy Real tetovalast a hatara, de poenosnak talalnank, ha az a tetovalas inkabb katalan toltetu lenne.

Faust a gyerekneveles faradalmaitol azt erezve, hogy teljesen kieget nehezen indult az utunkra, de a Bl donton olyannyira elonti az erzelem, hogy beszalad a palyara es lepofozza a jatekvezetot.

Itt mar kezd szetesni a brigad, R24, mint csapatkapitany probalja osszefogni a csapatot, az egyik szeme a meccsen, a masik szeme rajtunk. Legalabb 32 evet oregszik egy het alatt, kijelenti tobbszor, hogy soha tobbet nem utazik, nem csak velunk, de senkivel sem.

De a vegjatek mindenkit karpotol, 3-0 as gyozelem utan ket oltonyos ember var minket. Felkisernek a vip paholyba, ahol sztarok tomkeleget sorakoztatjak fel. Dzsi oralis kenyeztetes nelkul is eljut a dontore, sot meg talalkozhatott az egyik kedvencevel, Benzemaval is, ahogyan R24 is. A gyerekenek szuletese utan az elso oromkonnyek csordulnak le az arcan, halkan azt motyogva “Teljesen megerte, teljesen megerte”

Ekkor megpillantok egy helyiseget, ahonnan feny, piaszag arad ki. Belepve latom, ahogy Hehito a kis emlekdobozabol szedegeti ki a kepeket, amiken oda van photoshopolva Ronaldo melle. Sot, meg talalni rola olyan kepet is, ahol R9 kulonleges hajat viselte az erettsegin. Kiderul, hogy a Bernabeuban a brazilt latta, igy utanaeredt, hosszas beszelgetesbol megtudhatjuk, hogy Ronaldo eszre vette a kozos vonasokat, ettol halalra remult es inkabb elsietett.

Vegul boldogan, eletunk legjobb elmenyeit szerezve terunk haza Remyhez, aki azota is ott var minket a repteren.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. május 12., vasárnap 9:39

wZoLee7 írta: Milyen volt a meccs/játékosok? Nem tudtam nézni, látom megint komoly rotálás volt
Az elején volt a Granadának is helyzete,de ahogy megkapták az első gólt onnantól kezdve sima volt.
Jól játszott szerintem mindenki hiába volt rotálás.
Mondjuk a Granada pont a meccs előtt tudta meg hogy kiestek.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 12., vasárnap 9:32

Milyen volt a meccs/játékosok? Nem tudtam nézni, látom megint komoly rotálás volt

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 11., szombat 14:10

Akkor lesz újra Bassam Assad, ha esetleg újra szóba kerül Hakimi jobb bunkó pozira.
hát Bassam Al-Ássan nekem az a bűngyenge gyerek nem kell. elrúgta a pöttyöst, nézzünk vmi fiatal után inkább.
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 11., szombat 14:07

hehetheoriginal írta: jaj szegény nagyon csunyacska, azért na.... tartsunk egy szintet ha kérhetem :lol:

Csak irigykedsz, hogy sose lesz ilyen dús és erős az arcszőrzeted, mint amilyen a hölgyemény szemöldöke.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 11., szombat 14:05

Edes istenem ez az ember is elmegy egy ilyen meccsre es vegig sajat magat videozza. :lol:

Roncsbolygo.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2024. május 11., szombat 14:05

hehetheoriginal írta:

várom amugy hogy tevész vagy vki elintézi, hogy orbitál büntit kapjunk, mert a góloknál boldog-boldogtalan cserejátékos mindenki berohan a pályára ünnepelni :lol:
Szerintem habibik leszünk neki, miután itt lesz Mbappe, nem lesz értelme fasirtban lenni, többször is az asztalukon volt Perez ajánlata. Ők alakították így az üzletet, kicsit morgólódnak, de elmúlik.
Akkor lesz újra Bassam Assad, ha esetleg újra szóba kerül Hakimi jobb bunkó pozira.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára füst 2024. május 11., szombat 14:07-kor.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 11., szombat 14:01

hehetheoriginal írta: most dobta fel yt, vmi spanyol kiscsaj vlogolta a bajern de munics (szigoruan spanyol kiejtés :lol: ) elleni hazait, nekünk, aki nem olyan szerencsés, mint rm95, akinek a spanyol király a nagyfater, egész jól átadja a vibe-ot, az új stadiont:

https://www.youtube.com/watch?v=gjoGofJ ... Jes%C3%BAs
Ez a vidi jobban atadja szerintem a hangulatot

https://youtu.be/_oFC4Bkvz4A?si=mgDM5jYXm7TTUwMR

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. május 11., szombat 13:53

Azthittem abban maradtunk hogy Laporta unokája :D

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 11., szombat 13:49

jaj szegény nagyon csunyacska, azért na.... tartsunk egy szintet ha kérhetem :lol:

várom amugy hogy tevész vagy vki elintézi, hogy orbitál büntit kapjunk, mert a góloknál boldog-boldogtalan cserejátékos mindenki berohan a pályára ünnepelni :lol:
thereisonly1ronaldo

Vissza: