HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 18., csütörtök 13:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 18., csütörtök 12:42
Ezért vagy Arsenal drukker.alexoxladjackoxi írta:
Több örömömet lelem mondjuk az angol kis - és középcsapatok monitorozásában, mint az aktuális sztárok copkodásában.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. november 18., csütörtök 12:40
Én nagyon sok meccset néztem az elmúlt években, de kb másnapra elfelejtem még a gólszerzőket is. Ha heti egyet néznék ez valszeg másképp lenne. Én a BL-t is unom már, évről-évre ugyanazok a párharcok stb. Több örömömet lelem mondjuk az angol kis - és középcsapatok monitorozásában, mint az aktuális sztárok copkodásában.RealMadridFanatic írta: Nalam pont forditva van, teljesen hidegen hagy a valogatott foci, ami nem vilagesemeny. Persze egyik nem megy a masik nelkul (selejtezok), de lassan egy EB sem hoz lazba. A VB meg OK, de ott sem erzem mar azt a nagy lelkesedest.
Bar jobban belegondolva sajnos ez mar osszessegeben igaz a focira, tenyleg annyira sok a meccs es nagy a valasztek, raadasul nem jo iranyba megy az egesz sport, mikozben fel is nottem... De mindennek ellenere nem csak nosztalgiafaktor miatt erzem azt, hogy kevesbe elvezhetoek a meccsek, mint 15-20 eve.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. november 18., csütörtök 12:11
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. november 17., szerda 15:16
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. november 17., szerda 15:12
Azt mennyire adtamKerlon írta: Régi szép idők voltak, amikor a Sport TV-n délután 5től este 11-ig mentek a hétvégi összefoglalók. Kicsikerlon állandó programja volt.
Most meg egy angol top klub összefoglalóját se nézem meg.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 17., szerda 15:08
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 17., szerda 14:28
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 17., szerda 14:09
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. november 17., szerda 13:51
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. november 17., szerda 13:26
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 17., szerda 13:08
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. november 17., szerda 13:00
Lehet jó kezdeményes (bár számomra abszolút érdektelen), de, amikor minden játékos arról beszél, hogy rohadt megterhelő a meccsnaptár, pont egy ilyen nívótlan Nemzetek Ligáját kéne elengedni legelsőnek.Pedig szerintem az NL pont egy jo kezdemenyezes arra, hogy a kisebb csapatoknak is legyen sikerelmenye, a nagyobbak pedig egymas kozott meccselhetnek egy trofeaert. Van feljutas-kieses, lasd egy jo szerianak koszonhetoen mi is eljutottunk az A divizioba, ahol minden meccs egy EB csoportmeccs szintje lesz, leszamitva a zarkaput...
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. november 17., szerda 12:54
Pedig szerintem az NL pont egy jo kezdemenyezes arra, hogy a kisebb csapatoknak is legyen sikerelmenye, a nagyobbak pedig egymas kozott meccselhetnek egy trofeaert. Van feljutas-kieses, lasd egy jo szerianak koszonhetoen mi is eljutottunk az A divizioba, ahol minden meccs egy EB csoportmeccs szintje lesz, leszamitva a zarkaput...ziro4vr írta: Az ilyen nemzetek ligája szintű cuccokat, meg a 600 csapatos tornákat kellene sóval behinteni.
HozzászólásSzerző: Toti » 2021. november 17., szerda 11:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 17., szerda 10:58
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 17., szerda 10:40
Erre próbáltam én is kilyukadni, nem arra hogy nem verjük meg Andorrát.Realista24 írta: Semleges szurkolói szemmel sok értelme nincs ezeknek a csapatoknak.
De ha ezt a gondolkodásmódot egy szinttel feljebb ültetitek, akkor ugyanezt gondolják rólunk, magyarokról nyugatabbra. Közben meg mekkora élményeket és emlékeket adott nekünk ez a szedettvedett válogatott az elmúlt években.
Adott országnak sokat jelent, ha kimehet a válogatott meccsére szurkolni, netalán egy nagyobb válogatott ellen.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 17., szerda 9:44
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. november 17., szerda 9:31
On point. Ti lehet hogy San Marino felett húzzátok meg a vonalat, az angolok meg felettünk,vagy még feljebb, és egy idő után mondjuk szuperligázna a 20 legjobb csapat a 10 vb helyért, a többiek meg kit érdekelnek.Realista24 írta: Semleges szurkolói szemmel sok értelme nincs ezeknek a csapatoknak.
De ha ezt a gondolkodásmódot egy szinttel feljebb ültetitek, akkor ugyanezt gondolják rólunk, magyarokról nyugatabbra. Közben meg mekkora élményeket és emlékeket adott nekünk ez a szedettvedett válogatott az elmúlt években.
Adott országnak sokat jelent, ha kimehet a válogatott meccsére szurkolni, netalán egy nagyobb válogatott ellen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 17., szerda 9:18
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem