Ebből mennyi jut Mendesnek ?Realista24 írta:Marca szerint 50 milla euróban Mou menesztése. Ez rekord lehet, szerintem Mou erre hajt

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. október 27., kedd 16:44
Ebből mennyi jut Mendesnek ?Realista24 írta:Marca szerint 50 milla euróban Mou menesztése. Ez rekord lehet, szerintem Mou erre hajt
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 27., kedd 16:32
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. október 27., kedd 10:52
Utálom Mourinhot, utálom az elképzeléseit, de előbb nyerne vele a Párizs BL-t, mint Blanc-al. Én a franciát olyan edzőnek tartom, aki hozza a minimumot, de sosem lesz igazán nagy tekintélyű, elismert guru.Anthony írta:Na, tudtam hogy összeboronálják Josét a PSG-vel, én is pont erre gondoltam, hogy 5-ik ligában szerezhetne bajnoki címet, pénz van bőven, a mostani keret sem kutya, nem hiszem hogy érdekelné őket mennyire játszanak szépen, csak eredmény legyen, Blanc alatt tavaly is ingott a pad.
Mondjuk mindenki jobban járna ha pihenne egy fél évet, keresne egy jó pszichológust közben
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. október 27., kedd 10:19
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 27., kedd 9:51
Eddig foci volt párizsban.Ha odamegy,már nem biztos hogy az lesz.Tudományos egy golos gyozelmek ès idegenbeli ikszek.Anthony írta:Na, tudtam hogy összeboronálják Josét a PSG-vel, én is pont erre gondoltam, hogy 5-ik ligában szerezhetne bajnoki címet, pénz van bőven, a mostani keret sem kutya, nem hiszem hogy érdekelné őket mennyire játszanak szépen, csak eredmény legyen, Blanc alatt tavaly is ingott a pad.
Mondjuk mindenki jobban járna ha pihenne egy fél évet, keresne egy jó pszichológust közben
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. október 27., kedd 9:46
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. október 26., hétfő 21:41
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 26., hétfő 19:15
Nem is belekötés volt.Kerlon írta:Én meg csak ezért írtam, amiket leírtam. Már pedig, ha R24 Özilről pozitívumot hoz le, akkor már nincs értelme belekötni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 26., hétfő 19:10
Én meg csak ezért írtam, amiket leírtam. Már pedig, ha R24 Özilről pozitívumot hoz le, akkor már nincs értelme belekötni.M1Ö írta:De ebben mindig is top volt. Nem lehúzni akartam ezzel, de ezek szerint csak úgy jött le.Kerlon írta:mert a chance createdje azonkívül is top maradna
A hozzá állásával felhúzta a csapatot. Nyílván a gólpasszaival, kulcspasszaival is emeli a csapat szintjét. De ezeket hozza ha kell ha nem.Mindegy, nem írom le még egyszer ugyanazt, csak másképp. Szerintem már az elején is érthető volt, hogy mire gondolok.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 26., hétfő 18:58
De ebben mindig is top volt. Nem lehúzni akartam ezzel, de ezek szerint csak úgy jött le.Kerlon írta:mert a chance createdje azonkívül is top maradna
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 26., hétfő 18:54
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 26., hétfő 18:41
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 26., hétfő 18:39
Most mit nem lehet ezen érteni?Kerlon írta:tárátáttátárátáttá, magyarul 1-2 gólpasszal kevesebbje van, mert a helyzeteket így is megteremtette.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 26., hétfő 18:30
tárátáttátárátáttá, magyarul 1-2 gólpasszal kevesebbje van, mert a helyzeteket így is megteremtette. Ennek nálunk Isco a nagy vesztese szerintem, mert mindenki hiányolja tőle az ilyeneket, pedig meccsenként, de legalább 2 meccsenként tol egy forintos labdát, amit mondjuk CR szépen felemel a kapusnak ziccerben.M1Ö írta:Egyértelmű, hogy oda-vissza működik. Csak ha Sanchez, Giroud és Walcott nem javult volna fel, akkor nem lett volna kinek kiosztani azokat a gólpasszokat. Erre értettem. Mert a kulcspasszai mindig is megvoltak, csak többször cseszték el és nem jött belőle a gól. A 2. felét meg már rá értettem. Mármint azt, hogy odateszi magát, visszazár. Úgyhogy javult, ez egyértelmű. Csak tényleg lehetett volna folyamatosan ilyen statisztikája, ha a többiek nem cseszik el.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 26., hétfő 18:18
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. október 26., hétfő 18:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 26., hétfő 18:10
Nem a csapatnak köszönhető.M1Ö írta:MAKRealista24 írta:Özil tényleg talán élete formájában![]()
![]()
Mondjuk szerintem inkább a csapatnak köszönhető. Ettől még nagyon jó, már-már a visszazárásával sincs gond. Mozog eleget, nem adja fel olyan könnyen a párharcokat. De ennél még több kell, mert még több van benne. Úgyhogy hajrá gülü koma.![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 26., hétfő 17:48
MAKRealista24 írta:Özil tényleg talán élete formájában
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 26., hétfő 16:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 26., hétfő 15:45
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem