Premier League

Foci a Real Madridon túl...
P. Krisz

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. október 27., kedd 16:44

Realista24 írta:Marca szerint 50 milla euróban Mou menesztése. Ez rekord lehet, szerintem Mou erre hajt :lol:
Ebből mennyi jut Mendesnek ? :shifty:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 27., kedd 16:32

Marca szerint 50 milla euróban Mou menesztése. Ez rekord lehet, szerintem Mou erre hajt :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. október 27., kedd 10:52

Anthony írta:Na, tudtam hogy összeboronálják Josét a PSG-vel, én is pont erre gondoltam, hogy 5-ik ligában szerezhetne bajnoki címet, pénz van bőven, a mostani keret sem kutya, nem hiszem hogy érdekelné őket mennyire játszanak szépen, csak eredmény legyen, Blanc alatt tavaly is ingott a pad.

Mondjuk mindenki jobban járna ha pihenne egy fél évet, keresne egy jó pszichológust közben :mrgreen:
Utálom Mourinhot, utálom az elképzeléseit, de előbb nyerne vele a Párizs BL-t, mint Blanc-al. Én a franciát olyan edzőnek tartom, aki hozza a minimumot, de sosem lesz igazán nagy tekintélyű, elismert guru.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. október 27., kedd 10:19

ja. mi is kínszenvedve hoztuk össze azt a 121 gólt...
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 27., kedd 9:51

Anthony írta:Na, tudtam hogy összeboronálják Josét a PSG-vel, én is pont erre gondoltam, hogy 5-ik ligában szerezhetne bajnoki címet, pénz van bőven, a mostani keret sem kutya, nem hiszem hogy érdekelné őket mennyire játszanak szépen, csak eredmény legyen, Blanc alatt tavaly is ingott a pad.

Mondjuk mindenki jobban járna ha pihenne egy fél évet, keresne egy jó pszichológust közben :mrgreen:
Eddig foci volt párizsban.Ha odamegy,már nem biztos hogy az lesz.Tudományos egy golos gyozelmek ès idegenbeli ikszek.
De legalább felrázza a francia sportsajtot :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. október 27., kedd 9:46

Na, tudtam hogy összeboronálják Josét a PSG-vel, én is pont erre gondoltam, hogy 5-ik ligában szerezhetne bajnoki címet, pénz van bőven, a mostani keret sem kutya, nem hiszem hogy érdekelné őket mennyire játszanak szépen, csak eredmény legyen, Blanc alatt tavaly is ingott a pad.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. október 26., hétfő 21:41

Nem tudom volt-e mar.

:mrgreen:
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 26., hétfő 19:15

Kerlon írta:Én meg csak ezért írtam, amiket leírtam. Már pedig, ha R24 Özilről pozitívumot hoz le, akkor már nincs értelme belekötni.
Nem is belekötés volt. :) Hidd el, nálam nem örül itt jobban senki, ha jól játszik. :)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 26., hétfő 19:10

M1Ö írta:
Kerlon írta:mert a chance createdje azonkívül is top maradna
De ebben mindig is top volt. Nem lehúzni akartam ezzel, de ezek szerint csak úgy jött le.
A hozzá állásával felhúzta a csapatot. Nyílván a gólpasszaival, kulcspasszaival is emeli a csapat szintjét. De ezeket hozza ha kell ha nem. :mrgreen: Mindegy, nem írom le még egyszer ugyanazt, csak másképp. Szerintem már az elején is érthető volt, hogy mire gondolok. :)
Én meg csak ezért írtam, amiket leírtam. Már pedig, ha R24 Özilről pozitívumot hoz le, akkor már nincs értelme belekötni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 26., hétfő 18:58

Kerlon írta:mert a chance createdje azonkívül is top maradna
De ebben mindig is top volt. Nem lehúzni akartam ezzel, de ezek szerint csak úgy jött le.
A hozzá állásával felhúzta a csapatot. Nyílván a gólpasszaival, kulcspasszaival is emeli a csapat szintjét. De ezeket hozza ha kell ha nem. :mrgreen: Mindegy, nem írom le még egyszer ugyanazt, csak másképp. Szerintem már az elején is érthető volt, hogy mire gondolok. :)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 26., hétfő 18:54

Ozil tènyleg jol futballozik mostanság,Wenger apo azt mondja ahogy hallom hogy rughatna tobb golt.Sztm nem feltètlen lètfontosságu.Arra van más.
Kiváncsi vagyok mikor esik vissza :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 26., hétfő 18:41

Ráverted, hogy a csapat miatt javult ő is, de maximum a statisztikájának az a része, hogy assists, mert a chance createdje azonkívül is top maradna. Na mindegy.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 26., hétfő 18:39

Kerlon írta:tárátáttátárátáttá, magyarul 1-2 gólpasszal kevesebbje van, mert a helyzeteket így is megteremtette.
Most mit nem lehet ezen érteni? :mrgreen: A gólpasszokról volt szó. Erre írtam, hogy a csapatnak köszönhető, mert most belövik a csapattársak az eléjük tett labdát. De azt is írtam, hogy Ő is javult hozzá állásban, visszazárásban, ott van mindenhol.

Erre jöttetek Ti, hogy a csapat javult Özil miatt. Ami részben igaz. De én a gólpasszokra értettem, hogy inkább a csapat fejlődött, mert jó befejezés nélkül nincs gólpassz. :mrgreen:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 26., hétfő 18:30

M1Ö írta:Egyértelmű, hogy oda-vissza működik. Csak ha Sanchez, Giroud és Walcott nem javult volna fel, akkor nem lett volna kinek kiosztani azokat a gólpasszokat. Erre értettem. Mert a kulcspasszai mindig is megvoltak, csak többször cseszték el és nem jött belőle a gól. A 2. felét meg már rá értettem. Mármint azt, hogy odateszi magát, visszazár. Úgyhogy javult, ez egyértelmű. Csak tényleg lehetett volna folyamatosan ilyen statisztikája, ha a többiek nem cseszik el.
tárátáttátárátáttá, magyarul 1-2 gólpasszal kevesebbje van, mert a helyzeteket így is megteremtette. Ennek nálunk Isco a nagy vesztese szerintem, mert mindenki hiányolja tőle az ilyeneket, pedig meccsenként, de legalább 2 meccsenként tol egy forintos labdát, amit mondjuk CR szépen felemel a kapusnak ziccerben.
K

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 26., hétfő 18:18

Egyértelmű, hogy oda-vissza működik. Csak ha Sanchez, Giroud és Walcott nem javult volna fel, akkor nem lett volna kinek kiosztani azokat a gólpasszokat. Erre értettem. Mert a kulcspasszai mindig is megvoltak, csak többször cseszték el és nem jött belőle a gól. A 2. felét meg már rá értettem. Mármint azt, hogy odateszi magát, visszazár. Úgyhogy javult, ez egyértelmű. Csak tényleg lehetett volna folyamatosan ilyen statisztikája, ha a többiek nem cseszik el.

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. október 26., hétfő 18:14

Nem a csapatnak köszönhető. :) Talán Útwengeren olvastam, hogy mennyivel jobban működik vele, mint nélküle a gépezet.[/quote]
Rátapintottál a lényegre. Mi jobban függünk tőle, mint ő a csapattól.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 26., hétfő 18:10

M1Ö írta:
Realista24 írta:Özil tényleg talán élete formájában
MAK :salute: :lol:

Mondjuk szerintem inkább a csapatnak köszönhető. Ettől még nagyon jó, már-már a visszazárásával sincs gond. Mozog eleget, nem adja fel olyan könnyen a párharcokat. De ennél még több kell, mert még több van benne. Úgyhogy hajrá gülü koma. :agree: :mrgreen:
Nem a csapatnak köszönhető. :) Talán Útwengeren olvastam, hogy mennyivel jobban működik vele, mint nélküle a gépezet.
K

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 26., hétfő 17:48

Realista24 írta:Özil tényleg talán élete formájában
MAK :salute: :lol:

Mondjuk szerintem inkább a csapatnak köszönhető. Ettől még nagyon jó, már-már a visszazárásával sincs gond. Mozog eleget, nem adja fel olyan könnyen a párharcokat. De ennél még több kell, mert még több van benne. Úgyhogy hajrá gülü koma. :agree: :mrgreen:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 26., hétfő 16:25

Valami távlatibb listán is csak Messi veri a gólpasszok terén.
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 26., hétfő 15:45

Özil tényleg talán élete formájában
Most chances created in Europe's top five leagues in 2015:
D. Payet (106)
M. Özil (98)
Nolito (87)
D. Silva (78)

Most assists in Europe's top 5 leagues:
Özil (7)
Douglas Costa, Raffael, David Silva (6)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: